wifi

wifi discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een vraag. als ik doe: instellingen - wi-fi - anders ; wat moet ik dan invullen bij netwerknaam. ben geen held met computers. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 July 2008, 14:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 4
Standaard Wi-Fi

ik heb een vraag.

als ik doe: instellingen - wi-fi - anders ; wat moet ik dan invullen bij netwerknaam.

ben geen held met computers. dus misschien wel een domme vraag.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 July 2008, 15:30
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Je moet gewoon je phone laten scannen naar netwerken en dan eventueel een paswoord ingeven van je router en das alles.
  #3  
Oud 13 July 2008, 15:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Je moet gewoon je phone laten scannen naar netwerken en dan eventueel een paswoord ingeven van je router en das alles.
hij vindt dan dus geen netwerken. je kan er wel 1 intypen, maar waar vind je wat je daar moet invullen.

van mijn router, heb geen draadloos.

maar heb zo een abbo met onbeperkt internet, en dat wil ik gebruiken, maar hoe?
  #4  
Oud 13 July 2008, 15:48
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Dan gaat het niet over Wi-Fi maar over 3G/gprs/edge.
Je zal moeten kijken op de site van je telecom moeten kijken wat je moet invullen voor internet.
//ga deze ook verplaatsen naar telecom providers nederland
  #5  
Oud 13 July 2008, 16:22
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Wi-Fi kan je uberhaupt niet gebruiken als je geen draadloze router hebt en voor gprs of 3G hoef je niets in te vullen met je iphone t-mobile abonnement.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad Wi-Fi of iPad Wi-Fi + 3G: wat vind jij, en waarom? yuiop88 iPad algemeen 57 15 May 2012 01:31
Wi-Fi button is grijs [NO-Wi-Fi] pcsw Wi-Fi 52 3 March 2012 12:05
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21 March 2010 22:05
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22 January 2009 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:16.