WIFI WPA Key lengte

WIFI WPA Key lengte discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kan op diverse WIFI netwerken inloggen. Echter op mijn eigen WIFI thuis lukt het wel om verbinding te maken, iPhone krijgt IP adres maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 August 2008, 02:19
frenske2002's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 12
Standaard Wi-Fi WPA Key lengte

Ik kan op diverse Wi-Fi netwerken inloggen. Echter op mijn eigen Wi-Fi thuis lukt het wel om verbinding te maken, iPhone krijgt IP adres maar ik kan er geen internet verbinding mee opzetten.

Recentelijk heb ik in een hotel wel verbinding kunnen maken met de Wi-Fi, deze was niet met een WEP of WPA beveiligd.

zijn er in de beveiliging zaken waar de iPhone niet mee overweg kan? bijv is er een beperking in de lengte van de WPA key?

Iemand enig idee?

Frenske
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 August 2008, 02:31
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Bij mijn weten niet en werken zowel wep als wpa. Misschien kan je de sleutel eens kleiner maken en dan nog eens testen. Er zit toch geen macadress blokker op je router zeker ? Misschien dit ook eens nakijken.
  #3  
Oud 16 August 2008, 11:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 6
Standaard

Krijgt je iPhone wel een IP adres van je netwerk? Het kan inderdaad zo zijn dat je in je router nog het mac adres moet toevoegen.
  #4  
Oud 16 August 2008, 12:06
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske2002 Bekijk bericht
Ik kan op diverse Wi-Fi netwerken inloggen. Echter op mijn eigen Wi-Fi thuis lukt het wel om verbinding te maken, iPhone krijgt IP adres maar ik kan er geen internet verbinding mee opzetten.
Wellicht zit er een MACfilter in je router?

Citaat:
Recentelijk heb ik in een hotel wel verbinding kunnen maken met de Wi-Fi, deze was niet met een WEP of WPA beveiligd.
Was het gratis Wi-Fi? Wat noem je "verbinding maken", kon je het (Internet) ook gebruiken.

Citaat:
zijn er in de beveiliging zaken waar de iPhone niet mee overweg kan? bijv is er een beperking in de lengte van de WPA key?
Alles is in protocollen vastgelegd en zolang er met WEP of WPA gewerkt wordt kun je overal verbinding maken. Lengtes enzo liggen allemaal vast.
  #5  
Oud 16 August 2008, 13:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik weet bij een maat van mij met wanadoo live box moet je een adres invoeren welke met een sticker op zijn wanadoo live box (modem) staat en hij moet mijn mac adres invoeren.

Dus twee zaken moeten er geregeld worden
  #6  
Oud 16 August 2008, 14:40
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toorn222 Bekijk bericht
Ik weet bij een maat van mij met wanadoo live box moet je een adres invoeren welke met een sticker op zijn wanadoo live box (modem) staat en hij moet mijn mac adres invoeren.

Dus twee zaken moeten er geregeld worden
Dat is een WPA key en als hij verstandig is bedenkt hij zijn eigen sleutel.
  #7  
Oud 16 August 2008, 15:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 184
Standaard

mijn wpa key is 20 tekens lang en heb geen probleem met verbinding
probleem is waarschijnlijk mac filter in je modem denk ik maar dan is het de bedoeling dat ie helemaal geen verbinding moet maken

ik zou eerste netwerkinstellingen even resetten van de iphone en als dat niet helpt je modem ook even resetten probleem zal wel opgelost moeten zijn
  #8  
Oud 16 August 2008, 18:21
frenske2002's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 12
Standaard

Gent's

Heb de WPA key korter gemaakt en nog steeds geen verbinding met Safari.

Er zit geen MAC filtering in de Firewall, ben zelf netwerk specialist, dus helaas.

Was inderdaad gratis internet in hotel, moets me alleen aanmelden op website, dan met username en password inloggen. Dat werkte perfect.

Ik heb de settings thuis ook met HTC en Nokia PDA's ed getest, werkt perfect!


En inderdaad iPhone krijgt gewoon IP adres en verbinding is ook volledig

Frenske

geen duidelijke en goede test.. slotje aub

Laatst gewijzigd door macfreaker; 16 August 2008 om 20:40.
  #9  
Oud 18 August 2008, 15:14
frenske2002's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske2002 Bekijk bericht
Gent's

geen duidelijke en goede test.. slotje aub

Wat betekent bovenstaande in quote?

Geen idee wat ik hiermee moet?

Frenske
  #10  
Oud 18 August 2008, 15:44
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Hoe is het mogelijk dat iemand andermans berichten kan wijzigen?

Zie bericht 8!
  #11  
Oud 18 August 2008, 15:54
frenske2002's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Hoe is het mogelijk dat iemand andermans berichten kan wijzigen?

Zie bericht 8!

Waar kan ik dat bericht vinden?

Btw, heb net op gelijkwaardig netwerk met een Nokia E90 geprobeerd, werkt vlekkeloos. Heb hierop ook geprobeerd met de iPhone, echter geen resultaat.

Frenske
  #12  
Oud 18 August 2008, 15:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske2002 Bekijk bericht
Waar kan ik dat bericht vinden?
In dit draadje. Zie plaatje!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg SafariSchermSnapz001.jpg‎ (39,5 KB, 17x gelezen)
  #13  
Oud 18 August 2008, 16:20
frenske2002's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
In dit draadje. Zie plaatje!

forum.bericht, Misschien snap ik het niet, maar in het plaatje kan ik niet zien waarom iemand anders mijn thread kan aanpassen!

Frenske
  #14  
Oud 18 August 2008, 16:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske2002 Bekijk bericht
forum.bericht, Misschien snap ik het niet, maar in het plaatje kan ik niet zien waarom iemand anders mijn thread kan aanpassen!
Frenske
Zie de laatste 2 regels:
"
geen duidelijke en goede test.. slotje aub
Laatst gewijzigd door macfreaker; 16 augustus 2008 om 19:40.
"

Ik neem tenminste aan dat jij jouw nickname niet naar "macfreaker" en weer terug hebt veranderd.
  #15  
Oud 18 August 2008, 16:35
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.443
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

macfreaker is een van onze mods; die kunnen altijd berichten wijzigen.
  #16  
Oud 18 August 2008, 16:38
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphoneclub.nl Bekijk bericht
macfreaker is een van onze mods; die kunnen altijd berichten wijzigen.
Duidelijk. Maar is het dan niet handig om de functie bij een wijziging te vermelden? Voorkomt misverstanden.
  #17  
Oud 19 August 2008, 20:15
frenske2002's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 12
Standaard

Ben ik wel niet blij mee! Zijn mijn berichten en dienen niet aangepast te worden, zeker niet als er geen uitleg over gegeven wordt.


Alleen maar een vage melding "geen duidelijke en goede test.. slotje aub" heeft geen enkele toegevoegde waarde!!

Als er commentaar gegeven wordt laat het dan duidelijk zijn!

Frenske
  #18  
Oud 20 August 2008, 01:16
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Wen maar alvast aan overijverige moderators hier.
  #19  
Oud 20 August 2008, 01:28
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hunter Bekijk bericht
Wen maar alvast aan overijverige moderators hier.
  #20  
Oud 20 August 2008, 10:29
frenske2002's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 12
Standaard

Prima, maar nou weet ik nog steeds niet wat macfreaker bedoelde!


Btw, probleem met Wi-Fi is opgelost, is wel vreemd! Op de firewall wordt de DHCP geregeld, als DNS servers is de Firewall als eerste opgegeven, als tweede de externe DNS server van provider. Als ik beide erin laat staan dan werkt het niet. Als ik er een van beide inzet, werkt het gewoon. Lijkt erop alsof de iPhone niet met meerdere DNS servers overweg kan!

Frenske

Laatst gewijzigd door frenske2002; 20 August 2008 om 10:32.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SMS lengte Vanquisher iPhone Apps 14 13 March 2010 22:15
Lengte van de Iphone Headphones reza iPhone accessoires en onderdelen 0 11 March 2010 12:13
Lengte Trilsignaal aanpassen in 2.2 en doorschakelen actief johanjd iPhone algemeen 9 22 June 2009 12:59
WPA key word niet onthouden in fw: 2.1 majinchaos Wi-Fi 0 6 October 2008 00:10
Wi-Fi - WPA Code Etc. Zien. Kayserii Wi-Fi 5 20 May 2008 23:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:01.