Kan wachtwoord alleen in hoofdletters invoeren??

Kan wachtwoord alleen in hoofdletters invoeren?? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik hoop dat ik dit post op de goede locatie!!! Ik wil voor WIFI mijn wachtwoord invoeren mar dat zijn kleine letters. Als ik het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 August 2008, 20:33
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard Kan wachtwoord alleen in hoofdletters invoeren??

Ik hoop dat ik dit post op de goede locatie!!!

Ik wil voor Wi-Fi mijn wachtwoord invoeren mar dat zijn kleine letters. Als ik het invoer zie ikalleen Hoofdletters. Hoe kan ik dit veranderen? Want hij geeft aldoor: Wachtwoord onjuist
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 August 2008, 14:38
jeffreyk's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fireball Bekijk bericht
Ik hoop dat ik dit post op de goede locatie!!!

Ik wil voor Wi-Fi mijn wachtwoord invoeren mar dat zijn kleine letters. Als ik het invoer zie ikalleen Hoofdletters. Hoe kan ik dit veranderen? Want hij geeft aldoor: Wachtwoord onjuist

op je toetsenbord heb je een pijltje omhoogstaan als je die aanraakt gaat de letter die je wilt typen in kleine letters.

succes
  #3  
Oud 18 August 2008, 17:21
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

bedankt voor de reply, maar dat zie je dan niet?
  #4  
Oud 18 August 2008, 18:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Jawel hoor, als je een wachtwoord invoert staat het teken heel even zichtbaar en wordt dan een sterretje.
  #5  
Oud 18 August 2008, 18:48
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Wi-Fi codes zijn toch altijd hoofdletters? Wij thuis hebben hier WEP, dat zijn cijfers gecombineerd met hoofdletters. Of gebruik je WPA?
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
  #6  
Oud 18 August 2008, 18:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

WEP is een zwakke bescherming en bestaat uit hexadecimale code, niet hoofdlettergevoelig. WPA of nog beter WPA2 is dan weer wel hoofdlettergevoelig en beter omdat er gewoon meer combinaties zijn, snappu ?
  #7  
Oud 18 August 2008, 18:55
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Wij hebben een 10-digit code, nog nooit problemen mee gehad, moeilijk te raden een 10-digit lange code. Zijn er mensen die dit makkelijk kraken dan? Denk 't niet, dus waarom zwakke beveiliging?
  #8  
Oud 18 August 2008, 19:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Doblie Bekijk bericht
Wij hebben een 10-digit code, nog nooit problemen mee gehad, moeilijk te raden een 10-digit lange code. Zijn er mensen die dit makkelijk kraken dan? Denk 't niet, dus waarom zwakke beveiliging?
Informeer je maar best eens.
WEP werkt met 16 mogelijke tekens omdat het nu eenmaal hexadecimaal gebaseerd is
WPA met 26 kleine letters, 26 hoofdletter, 10 cijfers en een pak niet-nummerieke
Er zijn bewijzen bekend van een WEP sleutel die op enkele uren kan 'geraden' worden, voor een WPA hebben ze een factor 6 nodig.
Je krijgt pas problemen als ze je een loer willen draaien natuurlijk. Heel veel Wi-Fi-netwerken zijn nog steeds onbeschermd, besef echter dat het een misdrijf is om je huis niet op slot te doen, de gelegenheid maakt de dief.
  #9  
Oud 18 August 2008, 19:15
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Hmm, okay, we hebben toch geen permanente criminelen die onze Wi-Fi kunnen ontvangen. En vooral oude mensen, die snappen dat moderne gedoe toch niet.
  #10  
Oud 18 August 2008, 19:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Zoek eens naar wardrive / wardriver etc. en huiver.
  #11  
Oud 18 August 2008, 23:18
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Terug naar mijn probleem.
Als ik het Ip adres intyp van mijn Belkin router kan ik met mijn wachtwoord alles bekijken. Daar zaten hoofdletters in. Nu heb ik dat verandert in kleine letters.
Maar dat zelfde wachtwoord werkt niet op mijn Iphone
Weet iemand hoe dat komt?
  #12  
Oud 18 August 2008, 23:19
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

PS.Ik kan op een vrij "Wi-Fi" net probleemloos komen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon: kan geen plaatsnamen meer invoeren??!! mdecocq iPhone Navigatie 1 23 November 2010 23:01
Geen wachtwoord invoeren appstore? steven079 iPhone Apps 0 22 August 2010 09:11
MMS T-Mobile, ik kan niks invoeren Peterjh T-Mobile 3 5 October 2009 20:57
Kan geen nummers invoeren vectorke Archief 5 28 June 2009 22:29
Google Maps, kan geen adres invoeren hapevv iPhone algemeen 3 29 November 2007 18:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:05.