Kan geen nummers invoeren

Kan geen nummers invoeren discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo zit met een probleem met mijn iphone 1G wat moet ik doen ik kan geen nummers in voeren als ik moet bellen in de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28-06-09, 18:02
» iPhone UK 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 12
Standaard Kan geen nummers invoeren

hallo

zit met een probleem met mijn iphone 1G

wat moet ik doen ik kan geen nummers in voeren als ik moet bellen in de functie telefoon dat valt na een paar sec ook uit die functie

grtz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28-06-09, 22:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Heb je al een keer een hard-reset geprobeerd?

Werkt dit niet kan je altijd een keer herstellen bijvoorbeeld. Je zit nog op FW 2.1 dus misschien is FW 3.0 een goede oplossing.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 28-06-09, 23:04
» iPhone UK 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 12
Standaard

HOE DOE JE JUIST ZO EEN HARDE REST NU WEER

WAT WIL JE ZEGEN MET DAT IS DAT UPDATEN
Je zit nog op FW 2.1 dus misschien is FW 3.0 een goede oplossing.

HET IS OMDAT IK MIJN IPHONE AL EENS ZO EEN UPDATE GEDAAN EN HIJ GING NIET MEER

GRTZ
  #4  
Oud 28-06-09, 23:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vectorke Bekijk bericht
HOE DOE JE JUIST ZO EEN HARDE REST NU WEER

WAT WIL JE ZEGEN MET DAT IS DAT UPDATEN
Je zit nog op FW 2.1 dus misschien is FW 3.0 een goede oplossing.

HET IS OMDAT IK MIJN IPHONE AL EENS ZO EEN UPDATE GEDAAN EN HIJ GING NIET MEER

GRTZ

Wil je niet zo "schreeuwen"?

Een hard reset wil zeggen dat je de powerknop en homebutton vast blijft houden totdat hij opnieuw opstart.

Updaten moet vandaag de dag geen probleem zijn, daarvoor moet je, jezelf eens inlezen, er zijn prima methode's voor voor elke iPhone wel 1.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 28-06-09, 23:12
» iPhone UK 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 12
Standaard

sorry van het schrewen

het probleem wasbij de update dat hij terug moest unlockt worden en mijn broer moest lang zoeken voor hem weer aan de praat te krijgen

grtz

een harde rest geprobeer lukt niet
hoe kan ik de methodes vinden

grtz

Laatst gewijzigd door King1987; 28-06-09 om 23:27. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #6  
Oud 28-06-09, 23:29
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen).

Kijk bijvoorbeeld eens hier: https://forum.iculture.nl/f14/i...ak-unlock.html

Deze gaat op slot, omdat dit toch echt zelf te vinden is.

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik kan mn APN instellingen niet handmatig invoeren Duan82 Overige providers Nederland 5 03-03-11 18:01
Navigon: kan geen plaatsnamen meer invoeren??!! mdecocq iPhone Navigatie 1 24-11-10 00:01
MMS T-Mobile, ik kan niks invoeren Peterjh T-Mobile 3 05-10-09 21:57
Kan wachtwoord alleen in hoofdletters invoeren?? Fireball Wi-Fi 11 19-08-08 00:19
Google Maps, kan geen adres invoeren hapevv iPhone algemeen 3 29-11-07 19:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:44.