WiFi problemen

WiFi problemen discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Na de update naar V2.1 kan mijn iPhone met regelmaat geen draadloze netwerken vinden. Soms heel spontaan wel en dan heb ik een goede internetverbinding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 September 2008, 17:28
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 16
Standaard Wi-Fi problemen

Na de update naar V2.1 kan mijn iPhone met regelmaat geen draadloze netwerken vinden. Soms heel spontaan wel en dan heb ik een goede internetverbinding maar na een minuut springt hij terug op edge en kunnen er weer geen draadloze routers gevonden worden.
Met firmware 2.01 had ik hier geen last van. Netwerkinstellingen resetten, rebooten etc. allemaal gedaan. Opnieuw geflashed met 2.1 helpt allemaal niet.
Kun je van 2.1 overigens ook weer terug naar 2.01 mocht er voor dit probleem geen oplossing zijn?
Het ligt overigens niet aan de router, er staan hier in de omgeving 6-7 verschillende routers die hij normaal allemaal ziet. Op het moment dat hij zegt "geen verbinding" dan blijft hij continu zoeken en vindt hij niet 1 router.

Laatst gewijzigd door ericb; 29 September 2008 om 17:53.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 September 2008, 10:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2008
Berichten: 3
Standaard

hey ik heb het zelfde probleem dat de verbinding steeds weg valt of opeens niet te vinden is terwijl ik voor de router sta en als ik stumbler gebruik zie ik het netwerk wel .. had dit probleem ook al voor 2.1 hopelijk dat iemand hier
  #3  
Oud 30 September 2008, 12:15
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Berichten: 11
Standaard

jah ik heb ook firmware 2.1 en kan ook niet op het internet. thuis heb ik gewoon draadloos internet. maar als k de iphone wil aanmelden toets ik het wachtwoord in enz. maar dan zegt hij dat hij geen verbinding kan maken. is dit gewoon een kwaaltje van 2.1?
  #4  
Oud 30 September 2008, 15:33
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Locatie: dordrecht
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar <J0N>
Standaard

Ik heb het ook wie kan ons helpen
  #5  
Oud 11 October 2008, 21:51
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 3
Standaard

En ik heb het ook.. wat een kutPhone
  #6  
Oud 12 October 2008, 11:34
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Berichten: 11
Standaard

bij mij is het gelukt
gewoon ff modum ff uizetten
je telefoon uitzetten
daarna alles weer aandoen
wachten tot je pcs weer verbinding hebben, en meld je iphone ook aan
ff wachtwoord intypen en hij doet het
tenminste dit werkte bij mij
  #7  
Oud 16 October 2008, 13:29
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 22
Send a message via twitter to Brownie
Standaard

Ik ben er ook achtergekomen dat met MAC adress filtering aan in de router de iPhone soms met de melding komt Cannot join xxxxx
Het heeft me veel tijd gekost om erachter te komen wat het was want als ik mijn router reset kon ik wel connecten.
Dacht dat het dus eerst aan de router lag, maar mijn notebook connect altijd, dus het zat hem niet in de router.
Tenslotte maar MAC adress filtering uitgezet en nu ruim 2 weken geen problemen meer gehad, dus ik gebruik nu alleen nog maar WPA security.

Brownie
  #8  
Oud 26 October 2008, 15:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 1
Standaard Wi-Fi Werkt niet meer

Na een update via Itunes 8.0 naar versie 2.1 moest ik mijn iphone 1e generatie opnieuw unlocken met QuickPwn. Nadat ik dacht dat dit volledig gelukt was probeerde ik mijn Wi-Fi te activeren.

De Wi-Fi maakt contact met mijn router en maakt ook verbinding volgens het scherm, alleen ik heb geen internet????

Laptop heeft wel gewoon internet dus het is echt de Iphone

iemand enig idee hoe dit kan
  #9  
Oud 26 October 2008, 17:29
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Discussies samengevoegd.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #10  
Oud 4 November 2008, 17:53
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 16
Standaard Geen Wi-Fi

Het probleem wat ik had met de Wi-Fi is opgelost. Ik had er last van dat ik maar heel af en toe verbinding kon maken met mijn router (of een willekeurige andere router). Grootste deel van de tijd stond de iPhone te zoeken en vond gewoon geen draadloze netwerken. Dit bleek dus toch te liggen aan het commboard. Hier zijn haarscheurtjes ingekomen en daardoor ontstaat de klacht. Je kunt dit controleren door de iPhone een half uur in de vriezer te leggen en te kijken of het dan werkt. Werkt het dan goed en treedt het probleem weer op zodra de iPhone op temperatuur komt is het gegarandeerd het commboard. Reparatiekosten 145 euro incl. verzenden maar weer wel een werkende telefoon. Ik weet dat meer mensen dit probleem hebben, vandaar deze posting.
  #11  
Oud 4 November 2008, 18:01
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Topics samengevoegd.
  #12  
Oud 4 November 2008, 20:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Berichten: 27
Standaard

Probeer eens: instellingen / algemeen / stel opnieuw in / herstel neterkinstellingen.

Wat ook aan te raden is, is om de beveiligingsinstellingen van je router op een lager niveau te zetten, op te slaan en weer terug te zetten op het oude niveau. Ondertussen je netwerk op je iphone 'vergeten' en opnieuw aanmelden.

werkte bij nadat ik ineens geen Wi-Fi meer had.

GRoet
  #13  
Oud 4 November 2008, 22:00
» iPhone NL 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Vlaams Brabant (BE)
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar Fastastic
Standaard

pff..
Ik zet m'n Wi-Fi (Iphone V1 1.1.4) aan, hij heeft verbinding met de thuisrouter/netwerk.
Maar het icoontje linksbovenaand blijft een blokje en veranderd dus niet naar dat Wi-Fi logo... :s
Gevolg, dat ik dus feitelijk geen Wi-Fi heb, maar dit terwijl ie wel verbinding heeft...

Wat kan dit zijn?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi problemen kastenbart Wi-Fi 10 18 February 2011 11:04
Wi-Fi Problemen. mirkan Wi-Fi 0 26 August 2010 10:48
Wi-Fi problemen thgj Wi-Fi 1 5 November 2009 10:09
Wi-Fi problemen Reloader Wi-Fi 7 9 May 2009 19:38
Wi-Fi problemen ReneBlaze Archief 3 24 December 2007 23:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:23.