netwerk vastleggen

netwerk vastleggen discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) mijn iphone heeft denk ik niet de juiste instellingen. Het is namelijk zo dat als ik via de wifi een thuisnetwerk selecteer, deze steeds herkend ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-11-08, 21:20
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Standaard netwerk vastleggen

mijn iphone heeft denk ik niet de juiste instellingen. Het is namelijk zo dat als ik via de Wi-Fi een thuisnetwerk selecteer, deze steeds herkend wordt echter blijft het apparaat steeds zoeken. ik selecteer dan weer het netwerk en er staat dan een vinkje voor maar als ik dan naat cythia/safari ga dan zie ik niet de streepjes staan van een Wi-Fi verbinding.

kan iemand mij helpen met deze settings?

ik heb een 2g 8gb iphone met 2.1 software erop. de phone is gejailbraked

bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-11-08, 21:25
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Reset je netwerk instellingen eens bij de instellingen.

Update je profiel ook even.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 06-11-08, 22:03
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Heeft het eerder wel gewerkt? Te weinig ontvangst? Probeer het even op 1 meter afstand van de zender (access point/router/etc).
  #4  
Oud 06-11-08, 22:42
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Standaard

heb de netwerkinstellingen en de netwerkkey beide al een aantal malen gewijzigd. iphone van m'n vriendin doet het wel prima.
het heeft nooit eerder goede verbinding gehad met het netwerk.

heeft dit niet met instellingen te maken?? hij herkent het netwerk wel steeds alleen heb ik het idee dat de ipone de instellingen elke 10 seconden vernieuwd.
  #5  
Oud 06-11-08, 23:03
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Heb je geen MAC filtering op je router/access point aan staan? Als het echt niet lukt kun je ook eens kijken of het wel lukt als je de beveiliging van je router/access point even tijdelijk uitzet.
  #6  
Oud 06-11-08, 23:10
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Standaard

naar mijn weten staat er geen filter op. hij maakt ook soms wel evrbinding en dan weer een tijdje niet. op de andere iphone is dat dus niet het geval.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe instellingen edge vastleggen pronk01 iPhone algemeen 27 30-01-08 19:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:49.