Vraag over wi-fi internet

Vraag over wi-fi internet discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik had laatst een iphone gekregen met een t-mobile zakelijk abbonement (dus niet speciaal voor iphone, als je snapt wat ik bedoel) en volgens ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 December 2008, 23:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Berichten: 2
Standaard Vraag over wi-fi internet

Hallo,

Ik had laatst een iphone gekregen met een t-mobile zakelijk abbonement (dus niet speciaal voor iphone, als je snapt wat ik bedoel) en volgens mij zonder internet (want het staat nergens?).
Nu ben ik benieuwt of ik als ik op internet ga met wi-fi (dus via draadloze verbinding) of ik dan ook nog extra moet betalen (bovenop mijn normale kosten).
Heeft iemand hiermee ervaring of kan iemand helpen graag
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 December 2008, 23:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

gefeliciteerd met je iphone
het kan wel eens zijn dat je Wi-Fi weg valt en dan kan het veel geld kosten ja
ik had een preypaid simkaart en ik had vaak geen beltegoed en het bleek dus daar aan te liggen
als je hem jailbreaked dan kan je bossprefs downloaden en dan kan je edge uitzetten (internet via je provider)
dan kan het niet gebeuren dat hij ineens met je provider gaat verbinden
  #3  
Oud 25 December 2008, 23:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Berichten: 2
Standaard

maar ik heb het met abonnement met een vast bedrag per maand (tmobile zakelijk), dus wi-fi kost wel apart geld
Dat zou zwaar *** zijn want ik zit nu al de hele dag op internet hier in huis en ik wist niet dat het extra geld zou kosten.
  #4  
Oud 26 December 2008, 00:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

als je verbonden bent met Wi-Fi dan betekend dat niet dat je de hele dag moet betalen
Wi-Fi is draadloos internet van je huis of buren niet via t-mobile
dat is edge
maar als Wi-Fi wegvalt en je zit op het internet dan zou dat wel eens geld kunnen kosten
als je hem jailbreaked dan kan je edge en 3g uitzetten en dan kan het niet gebeuren dat je betaald

conclusie: Wi-Fi is je huis internet en kost geen geld als je verbonden bent
edge en 3g kost wel geld als je er op aan het internetten bent
jailbreak je iphone download bossprefs zet edge en 3g uit en dan kan er niets gebeuren.
  #5  
Oud 2 January 2009, 13:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

hi Bako

ik heb het zelfde probleem
ik heb geen internet abbo en heb het ook niet nodig alleen nu na die unlock geeft hij na het netwerk naam bij mij kpn een soort nul of o weer, kun jij mij vertellen hoe ik dit kan uitzetten aub
  #6  
Oud 2 January 2009, 14:12
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Dat is GPRS dus...

Laatst gewijzigd door Gilliam; 2 January 2009 om 14:15. Reden: oops foutje
  #7  
Oud 2 January 2009, 15:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

kun je vertellen hoe ik dit kan uitzetten,

ik heb enable 3G uitstaan en ik heb data roaming ook uitstaan
  #8  
Oud 2 January 2009, 15:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Download SBsettings uit cydia, kan je het mee uitzetten.
Wil je ook even de zoekfunctie gebruiken? Dit is al meedere malen aan bod gekomen! Dank!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 2 January 2009, 16:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

bossprefs kan je ook downloaden gebruik ik zelf
dan moet je edge en 3g uit zetten maar dat nulletje of bolletje hoe je het ook wil noemen blijft dan wel staan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet via 3g vraag hammie123 iPhone algemeen 5 8 November 2010 10:23
BEN onbeperkt internet vraag lordleo Overige providers Nederland 14 3 May 2010 23:22
Vraag: Internet NoSymphatie. Archief 5 9 December 2009 21:41
Vraag over unlocken en internet Carla Archief 1 17 April 2009 08:41
vraag over internet op simvrij lysander Unlock [archief] 2 14 January 2009 11:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:19.