Hulp nodig bij activeren Gprs Wifi

Hulp nodig bij activeren Gprs Wifi discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Allemaal, Ik heb een -Iphone 3G 8GB - KPN Eindeloos 65 - Gejailbreackt naar FW 2.1 Ik zit met een groot probleem en ik kom ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2008, 10:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard Hulp nodig bij activeren Gprs Wi-Fi

Allemaal,

Ik heb een

-Iphone 3G 8GB
- KPN Eindeloos 65
- Gejailbreackt naar FW 2.1

Ik zit met een groot probleem en ik kom er maar niet uit. Heb lang gezocht op het forum maar kom er niet doorheen. Ik kan op geen mogelijke manier verbinding krijgen met het internet via mijn Iphone. Ik heb de APN instellingen geprobeerd, maar ook dit werkt niet. Als ik mijn simkaart in een HTC touch doe kan ik wel internetten.

Ik krijg constant de melding dat er geen internetverbinding is in Safari. Moet ik misschien de Iphone activeren? Hoe kan ik dit doen? Daarnaast is de knop voor Wi-Fi grijs en kan ik de Wi-Fi dus niet inschakelen. Kan iemand mij alsjeblieft helpen?

Met vriendelijke groet

Michael
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2008, 10:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ga eens naar Instellingen / Algemeen / Stel opnieuw in / en kies daar de optie "Herstel netwerkinstellingen" en probeer het dan nogmaals.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 14 October 2008, 11:29
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Wat ik trouwens in het bovenstaande lijstje vergeet is dat ik een Turbo sim heb. Kan het hier aan liggen?

Heb de netwerk instelling hersteld maar nog steeds geen Gprs/Edge. Ik krijg ook geen Edge Logo bovenin. Is er misschien een manier om via een kabel de services app te installeren?

Laatst gewijzigd door michaeldebest; 14 October 2008 om 11:37.
  #4  
Oud 14 October 2008, 11:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

Heb je al eens geprobeerd de sim samen met de turbo sim in een andere telefoon te stoppen?

en ohja, probeer eens met bosspreffs via cydia als je edge en 3g aan en uit zet..

Laatst gewijzigd door iScorpio; 14 October 2008 om 12:03. Reden: samenvoegen
  #5  
Oud 14 October 2008, 12:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Hoe kan ik bossprefs via cydia installeren? Ik kan hem niet binnenhalen via gprs of Wi-Fi?
  #6  
Oud 14 October 2008, 12:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

hmm sorry niet gezien dat Wi-Fi ook niet werkt..
Het klinkt wel erg bizar, anders doe je een restore naar de originele firmware, kijk je of dat werkt en ga je daarna weer naar de gejailbraikte versie
  #7  
Oud 14 October 2008, 12:10
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Als ik de originele versie erop zet dan herkent itunes de iphone wel maar heb ik geen juiste sim. Zoals ik begrijp vermijd je met de jailbreak de activatie. Maar schakel je dan misschien de Wi-Fi en de gprs niet in door geen activering?
  #8  
Oud 14 October 2008, 12:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

dat is waar, je toestel is dan niet geactiveerd.
Hoe heb je het toestel gejailbreakt? Heb je firmware 2.1 van michael hier op het forum al geprobeerd?
  #9  
Oud 14 October 2008, 12:44
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Ik heb via quikpwn de 2.1 apple software erop gezet. En daarna de turbosim erin en dan koppelt het toestel aan itunes. Heb de turbosim net getest en die doet het wel in andere toestellen.

Wat is er precies anders aan de custom firmware( is nu bezig met restoren) Wordt de iphone dan wel geactiveerd? Zodat Wi-Fi beschikbaar is?

* EDIT firmware geprobeerd mar nog steeds geen EDGE-GPRS. Heb via Itunes de recover gedaan,maar geen edge of Wi-Fi beschikbar. Heb wel de niet-legale versie genomen.*

Laatst gewijzigd door michaeldebest; 14 October 2008 om 13:43.
  #10  
Oud 14 October 2008, 13:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Kan ik niet gewoon een originele 2.1 erop zetten en dan een t-mobile kaart gebruiken(prepay) om de telefoon te activeren?
  #11  
Oud 14 October 2008, 14:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ga eens naar Instellingen / Algemeen / Stel opnieuw in / en kies daar de optie "Herstel netwerkinstellingen" en probeer het dan nogmaals.
JAAAAAAAAAAAAAA eindelijk ik heb alles geprobeerd maar dit werkt voor mij!! hartstikke bedankt!!
  #12  
Oud 14 October 2008, 15:25
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Dat is mooi man! Daarnaast zie ik mijn probleem denk ik al! Ik heb een iphone uit amerika van AT&T wordt dus wachten op een software unlock?? Of iemand een beter idee?
  #13  
Oud 14 October 2008, 15:40
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Berichten: 4
Standaard

vaag.. heb je vliegtuig modus wel uit staan?
  #14  
Oud 14 October 2008, 15:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Jep Zijn er al meer mensen die werken met een AT&T toestel?
  #15  
Oud 14 October 2008, 15:55
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb er zelf een gehad, maar de problemen komen me niet bekend voor.
Zelfs als je geen sim erin hebt dient je Wi-Fi gewoon te werken..
  #16  
Oud 14 October 2008, 16:00
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Oke dan, maar jouw gprs werkte niet? Voor de Wi-Fi heb ik denk ik iets. Ziphone 3.0 heeft een Wi-Fi fix...
  #17  
Oud 14 October 2008, 16:07
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Berichten: 4
Standaard

probeer dat eens.. zorg dat je Wi-Fi aan de praat krijgt en probeer dan bosspreffs
  #18  
Oud 14 October 2008, 23:32
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Ik heb verder gezocht en volgens veel forums is het een hardware probleem. Ik heb dus ook degene opgebeld waar ik hem gekocht heb en krijg een full refund. Ik spaar nu even een maandje en koop dan maar een standaard simlock vrije versie! Geen gezeur met een turbosim.

In ieder geval bedankt voor alle adviezen!
  #19  
Oud 2 January 2009, 21:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 December 2008
Locatie: somewhere
Berichten: 23
Standaard

Ik heb wat gedaan en ineens werkt het! Eindelijk na 3 dagen rommelen! Ik heb via Cydia een tool geinstalleerd genaamd APN editing na die installatie heb had ik ineens bij netwerk weer de keuze mobiel data netwerk. Daar heb ik de instellingen met het Ben netwerk kunnen doen.

Gebruik overigens de 2.2 en mobiel data abbo
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hulp nodig bij jailbreaken 3.1.2(7D11) 05.11.07 !!! g-nome Archief 1 8 February 2010 14:31
Hulp Bij Thema Veranderen Nodig! Brahma Bull Archief 4 20 August 2009 14:24
Hulp nodig bij Unlock 3G i farao i Archief 3 1 February 2009 13:13
Hulp nodig bij 1.0.2 Gabster Archief 0 19 October 2007 22:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:05.