Geen WIFI verbinding

Geen WIFI verbinding discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door mcb-kissie het opsturen duurde een week, bracht m bij de t-mobile shop en na een week kreeg ik een telefoontje dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 12 February 2009, 20:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mcb-kissie Bekijk bericht
het opsturen duurde een week, bracht m bij de t-mobile shop en na een week kreeg ik een telefoontje dat ie er weer was
Oke bedankt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 12 February 2009, 22:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: dordrecht
Berichten: 11
Standaard

het lag inderdaad aan mijn livebox in combi met wachtwoord. dat probleem is nu verholpen. snap er geen piep van had al een paar x dat ww ingetoetst en niks nu doet ie het. nou kan ik alleen geen berichten meer ontvangen en wel versturen.........ik heb het dan over de emails. dat ding spookt. morgen t-mob nog maar eens bellen en vragen hoe dat kan. alles staat goed volgens mijn computertechneut.
  #23  
Oud 18 February 2009, 11:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard Opeens geen 3g verbinding meer!!??? help

Sinds vanochtend heb ik geen verbinding meer met het Internet via 3G. Ik houd in mijn statusbar soms alleen maar dat kleine rondje en heeeeeel af en toe krijg ik wel in mijn statusbar de 3G melding/icoon.
Als ik dan echter mail probeer binnen te halen of via Safari online probeer te gaan krijg ik de melding dat dit niet mogelijk is omdat er geen internetverbinding is en op de mail krijg ik de melding dat de iphone zich niet met de mailserver in verbinding kan stellen.

Ik heb via de instellingen - algemeen - herstel netwerkinstellingen e.e.a. al geprobeerd te verhelpen, maar dat veranderde niets.

Ik heb een Iphone met Tmobile abbonnement met onbeperkt internet en had tot gisteravond nergens last van.
Ik heb wel gisteravond SBsettings geinstalleerd. Kan dit ermee te maken hebben? In de SB settings heb ik wel gewoon 3G op groen gezet, dus het staat aan.
Moet Edge in SB-settings overigens aan of uitstaan? Heb op Iphone wiki wel iets over edge gelezen, maar werd er niet veel wijzer van waartoe dit nou precies dient. Heeft het te maken met Dataroaming? Overigens maakt het voor het wel/niet werken van 3G geen invloed of de Edge aan of uit staat. Heb ik ook al geprobeerd.

Heeft iemand een suggestie?

Marjolein

ps: paar keer aan en uit zette (rebooten) heeft ook niet geholpen helaas

Laatst gewijzigd door mdecocq; 18 February 2009 om 11:39. Reden: aanpassing
  #24  
Oud 18 February 2009, 11:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Edge moet aanstaan in SBsettings. Anders doet 3G het niet.

Maar misschien is er ook wel een storing. Dus wacht het even af
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #25  
Oud 18 February 2009, 12:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Edge moet aanstaan in SBsettings. Anders doet 3G het niet.

Maar misschien is er ook wel een storing. Dus wacht het even af
Hallo King,
Dank je voor je snelle reactie. Ik heb Edge nu maar alvast aangezet in SB settings. (is dat hetzelfde als data roaming? Zo nee, waarvoor dient Edge?)

Ik ga nu Tmobile inderdaad maar eens bellen (had ik nog niet aan gedacht aan een storing daar) om te horen wat ze zeggen erover
  #26  
Oud 18 February 2009, 12:11
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Tip
Kijk eens in de wiki wat het 1 en ander inhoud



Edge = GPRS. Als jij een data abo hebt bij t-mobile kost dat echt geen geld meer. GPRS pakt hij ook als je ergens geen 3G ontvangst hebt.

Dit was ook het probleem, dat EDGE uitstond. (keer rebooten als je dit heb veranderd, wil wel eens helpen) Dus T-mobile bellen zal je weinig opleveren )
  #27  
Oud 18 February 2009, 12:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht

Tip
Kijk eens in de wiki wat het 1 en ander inhoud



Edge = GPRS. Als jij een data abo hebt bij t-mobile kost dat echt geen geld meer. GPRS pakt hij ook als je ergens geen 3G ontvangst hebt.

Dit was ook het probleem, dat EDGE uitstond. (keer rebooten als je dit heb veranderd, wil wel eens helpen) Dus T-mobile bellen zal je weinig opleveren )
King,
Ik had edge in wiki opgezocht, maar met mijn lekenkennis kwam ik er niet precies uit wat nou het verschil is tussen 3g/gprs enz. ;-) Solly.

Heb Tmobile gebeld en die zeiden dat er toch een storing is met het netwerk in mijn postcodegebied. Echter, nu ik edge heb aangezet, doet hij het wel weer de 3G.
Heel erg bedankt voor je hulp
Marjolein
  #28  
Oud 18 February 2009, 12:26
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Off-topic
Ach, sorry hoef je niet te zeggen zo proberen we alleen de gebruikers op te voeden.

Veel plezier met je iPhone!



  #29  
Oud 3 March 2009, 02:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 16
Standaard

Na de update naar 2.2.1 zijn al mijn Wi-Fi verbindingen geheel verdwenen en ik ben kennelijk niet de enige. Alle probleemoplossingen her en der gevonden via internet al meerdere malen geprobeerd. Voordat deze update was geinstalleerd werkte alles altijd prima! Iemand een tip?
  #30  
Oud 3 March 2009, 07:16
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ga naar Instellingen / Algemeen / Stel opnieuw in / en herstel daar de netwerkinstellingen eens. Dit wil wel eens helpen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #31  
Oud 3 March 2009, 19:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik ben nieuw hier sinds 03-03-2009, ik heb hetzelfde probleem wat in dit topic beschreven word. Ik gebeld met de speciale klantenservice van tmobile(omdat ik een orange klant ben) deze vertelde mij het volgende:

In de update 2.2.1 kan het wi-fi systeem niet meer gebruikt worden wanneer er een orange simkaart in de telefoon zit, pas na t plaatsen van je t-mobile simkaart doet die t weer.

De reden hiervoor: Mensen die geen databundel hadden bij orange gebruikten zoveel internet dat sommige rekeningen ver boven de 1000 euro uitkwamen omdat ze buiten bereik van hun Wi-fi doorgingen met internet gebruik.

Oftewel als je vantevoren verlengt met je orange abbonement en nog 3 maanden je orange sim moet gebruiken voordat je overstapt op het t-mobile netwerk kan je dus geen gebruik maken van je Wi-fi.

Weet niet of degene met de problemen ook orange gebruiken?

Hoop dat jullie hier wat aan hebben!?
  #32  
Oud 3 March 2009, 20:03
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 16
Standaard

Lijkt mij onzin. We hebben het hier over de Wi-Fi verbinding en deze staat helemaal los van elk abonnement. Ik gebruikte in Nederland mijn iphone zonder sim kaart, puur en alleen voor mijn Wi-Fi internet verbinding. (daar ik een Frans abonnement heb met een Franse iphone en ik hem alleen daar als telefoon gebruik.)
De Wi-Fi werkt dus nu niet meer.
Maar ik las ergens op 't forum dat de iphone in de vriezer moest. Niet lachen...maar ik heb het even geprobeerd....20 minuten in de vrieskist...en.... het werkt!
Hierna heb je inderdaad weer 10 minuten verbinding via je Wi-Fi en kun je weer snel internetten! Op 't moment dat e weer de normale temperatuur krijgt stopt hij er dus gewoon weer mee.
Dit kan toch niet de bedoeling van Apple zijn???
(ik heb dus niet altijd mijn vriezer bij me! )
  #33  
Oud 3 March 2009, 21:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Borg3,

ik zei exact t zelfde tegen de medewerkster van T-mobile/Orange. Maar omdat er veel mensen zijn die dit blijkbaar niet snappen dat t veel kosten geeft om zonder databundel gebruik van internet te maken, heeft t-mobile in de update 2.2.1 op laten nemen dat het Wi-Fi uitgeschakeld word zodra er een orange simkaart in de telefoon wordt geplaatst.

Nu zit ik alleen net te spelen met me Iphone en ik kan nog wel via me simkaart gebruik maken van dataverkeer maar niet via Wi-Fi. Dus ik ga nu opnieuw de klantenservice bellen, ik hou jullie op de hoogte.
  #34  
Oud 4 March 2009, 11:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 16
Standaard

Nou, 't kost T-Mobile namelijk helemaal niets! (zonder sim-kaart internetten via de Wi-Fi.) Het zal ze allen te weinig opleveren!!! Vandaar.
En hebben ze er ook vel eens over na gedacht dat er ook mensen voor 'n deel in Frankrijk wonen en daar hun legela franse Iphone+Orange abonnement betalen! Maar in 't nederlands updaten !!!
Ik ga dit zeker uitzoeken!

Het is niet mogelijk T-mobile te bereiken!
0800 nummers en 0900 nummers werken niet via m'n Skype en ook niet via een Frans mobiel nr.
Het nummer voor bellen vanuit 't buitenland werkt wel maar heb geen T-mobile tel. nr wat ik kan invoeren en kom niet verder. Kortom de TOKO is niet bereikbaar.

Iemand anders nog een Tip of meer duidelijkheid hierover???? (over uitschakeling Wi-Fi door T-Mobile voor Orange klanten)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ga naar Instellingen / Algemeen / Stel opnieuw in / en herstel daar de netwerkinstellingen eens. Dit wil wel eens helpen
Ook al meerdere malen tevergeefs geprobeerd.. WERKT NIET.


Modbreak:
zou je zo vriendelijk willen zijn om de edit knop te gebruiken? Dank!


Laatst gewijzigd door King1987; 4 March 2009 om 12:23. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #35  
Oud 15 June 2009, 16:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Locatie: Breda
Berichten: 38
Standaard

ik heb op dit moment een soortgelijk probleem:

Wi-Fi verbinding via iPhone niet beschikbaar, schijnbaar maakt hij wel verbinding. Maar ik krijg in mijn status balk geen signaalsterkte te zien. Youtube is ook niet bereikbaar (geen 3G of Wi-Fi verbinding beschikbaar)

Echter kan ik met mijn laptop of gewone pc wel gewoon gebruik maken van de draadloze verbinding...

Wat kan het probleem zijn?
  #36  
Oud 15 June 2009, 19:18
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 16
Standaard

Kreeg dezelfde verschijnselen. En het lag kennelijk aan de iPhone.
Heb van apple gewoon een nieuwe gekregen.
Succes!
  #37  
Oud 15 June 2009, 19:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2009
Berichten: 4
Standaard

ik kan ook geen verbinding maken met Wi-Fi
hij ziet het netwerk wel
en als ik dan verbinding wil maken moet ik ook w8woord invullen
maar dan zegt hij steeds dat hij niet kan verbinden
hoe kan ik dit oplossen??
heb een kpn experia box (speedtouch)
  #38  
Oud 16 June 2009, 11:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Locatie: Breda
Berichten: 38
Standaard

Ik ga ook maar eens proberen me iPhone in de vriezer te leggen.

Niemand een stappenplan als oplossing??

Edit: op het netwerk van mijn vriendin kan ik overigens wel gewoon verbinding maken en Wi-Fi gebruiken. Probleem komt alleen bij mij thuis voor met mijn sitecom routertje

Edit 2: telefoon komt nu net uit de koelkast en heeft nu verbinding met Wi-Fi.
Zal kijken hoelang dat zo blijft, anders restore ik m en gaat hij terug naar tmobile!

Laatst gewijzigd door Bashb; 16 June 2009 om 11:28. Reden: Extra info
  #39  
Oud 19 June 2009, 09:18
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Als het bij je vriendin wel werkt kan je er vanuit gaan dat het niet aan je iphone ligt maar aan je sitecom wireless router.

er zijn een aantal dingen die je kan bekijken:
1.staat de sitecom zo ingesteld dat hij zijn SSID(naam van de wireless verbinding) uitgeeft.
2. welke security zit erop, wap,wpa wpa2 enz als je dit weet probeer eens een handmatige verbinding te maken door zelf deze gegevens in te vullen.
3 Er stelregel in de it "Er is niks zo goed als een frisse reboot" heb je de router al een keer uit/aan gezet.
__________________
iPhone 4 32Gb,iPad Wi-Fi 64gb,iPhone 3G 16Gb
  #40  
Oud 19 June 2009, 10:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Locatie: Breda
Berichten: 38
Standaard

Router was al ge-reboot, evenals telefoon.
De koelkast heeft echt woonderen verricht
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen verbinding met Wi-Fi TeasR Wi-Fi 7 11 September 2010 11:42
geen Wi-Fi verbinding Quent Wi-Fi 0 17 August 2010 19:28
geen Wi-Fi verbinding barrel Wi-Fi 0 28 June 2010 21:43
iPhone 3GS: Geen Wi-Fi verbinding na Unlock gijsje100 Unlock 5 12 May 2010 21:17
geen verbinding Wi-Fi Mickeymii Wi-Fi 0 17 January 2010 20:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:31.