wifi netwerk

wifi netwerk discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iphone 3g en een sitecom router thuis, ik heb mij aangemeld bij die sitecom maar toch blijft gewoon t-mobile staan. ook als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28-03-09, 18:09
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 64
Standaard Wi-Fi netwerk

Ik heb een iphone 3g en een sitecom router thuis, ik heb mij aangemeld bij die sitecom maar toch blijft gewoon t-mobile staan. ook als ik Wi-Finder gebruik krijg ik failure error -26 wat kan er verkeerd zijn?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28-03-09, 19:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

Werkt hij wel op andere netwerken?
  #3  
Oud 28-03-09, 19:55
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 64
Standaard

Nee ik heb nog geen ander netwerk kunnen testen
  #4  
Oud 28-03-09, 19:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

het is handig dat je dat eerst even test voordat je allemaal dingen gaat wijzigen.
Zoek gewoon een dichtstbijzijnde hotspot
  #5  
Oud 28-03-09, 20:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
het is handig dat je dat eerst even test voordat je allemaal dingen gaat wijzigen.
Zoek gewoon een dichtstbijzijnde hotspot
Hoe is ook te zien of je op een Wi-Fi zit? volgens mij blijft bovenaan altijd dat T-Mobile embleem staan
  #6  
Oud 28-03-09, 20:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

Klik op mijn bijlage
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0003.png‎ (47,8 KB, 42x gelezen)
  #7  
Oud 28-03-09, 20:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 64
Standaard

Oh dan ben ik het forum aan het vervuilen. Excuses en .. bedankt voor je antwoord.
  #8  
Oud 28-03-09, 21:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

graag gedaan
  #9  
Oud 06-05-09, 22:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 1
Standaard

Hoe krijg je het Wi-Fi icoontje terug? momenteel staat er bij mij 3G
  #10  
Oud 06-05-09, 22:44
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 385
Standaard

Uhm... Verbinden met een Wi-Fi netwerk?
  #11  
Oud 06-05-09, 22:46
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jesse James Bekijk bericht
Hoe krijg je het Wi-Fi icoontje terug? momenteel staat er bij mij 3G
Dan ben je f niet binnen het bereik van de Wi-Fi of moet je je weer aanmelden voor dit netwerk en dat doe je bij instellingen
  #12  
Oud 12-05-09, 23:06
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Terneuzen
Berichten: 62
Standaard

Ik verdwaal in het zoeken van mijn antwoord. Wie weet kan hier iemand me helpen.
Ik zou willen dat er een button/app, was/is die zorgt dat als ik met 1 druk op die app (in mn main scherm) mijn Wi-Fi aan/uit kan zetten zodat ik niet naar instellingen > Wi-Fi moet gaan enzo.
  #13  
Oud 12-05-09, 23:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mdrongelen Bekijk bericht
Ik verdwaal in het zoeken van mijn antwoord. Wie weet kan hier iemand me helpen.
Ik zou willen dat er een button/app, was/is die zorgt dat als ik met 1 druk op die app (in mn main scherm) mijn Wi-Fi aan/uit kan zetten zodat ik niet naar instellingen > Wi-Fi moet gaan enzo.
Een Wi-Fi toggle in Cydia. Die staan er volgens mij gewoon in. Anders de app SBsettings of Bossprefs gebruiken. Dat is net in druk, maar 2, maar je hebt wel mogenlijkheden tot veel meer handige switches.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #14  
Oud 13-05-09, 08:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Terneuzen
Berichten: 62
Standaard

hmm thanks,
Het scheelt wel tijd maar het liefst zou ik gewoon een programmatje opent die mn Wi-Fi aan of uit zet. Meer niet.
In ieder geval bedankt
  #15  
Oud 25-05-09, 05:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 15
Standaard

Wat is Wi-Fi? - Uitgelegd
  #16  
Oud 25-05-09, 10:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mdrongelen Bekijk bericht
hmm thanks,
Het scheelt wel tijd maar het liefst zou ik gewoon een programmatje opent die mn Wi-Fi aan of uit zet. Meer niet.
In ieder geval bedankt
Dat is er ook, Wi-Fitoggle of SBsettings zoals er gezegd is.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
netwerk en Wi-Fi valt uit jochinho Wi-Fi 5 21-09-11 19:45
Wegvallen netwerk, bluetooth en Wi-Fi durlacher Wi-Fi 0 20-01-11 23:24
Geen Wi-Fi netwerk Corleone Wi-Fi 8 30-07-10 21:03
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22-01-09 21:52
Wi-Fi netwerk Mauricio Wi-Fi 4 02-01-09 04:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:28.