Router

Router discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik wil graag een router kopen zodat ik met mijn iPhone op internet kan surfen, maar hoe zit dat, kan ik zomaar een router ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 May 2009, 23:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard Router

Hallo,

Ik wil graag een router kopen zodat ik met mijn iPhone op internet kan surfen,
maar hoe zit dat, kan ik zomaar een router kopen en installeren?
En hoe zit het met het aantal giga byte die ik kan gebruiken voor het internetten?

Alvast Bedankt,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 May 2009, 23:13
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt gewoon elke router kopen
Het aantal gigabyte data bandbreedte is meestal onbeperkt.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 22 May 2009, 23:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard

Ok, Dus de kosten blijven hetzelfde?
Ook al zit ik met mijn pc en iphone online?
  #4  
Oud 22 May 2009, 23:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard

Router

Zou dit perfect kunnen werken?
Moet ik hiervoor ook mijn provider bellen? Of hebben hun ook zulke routers

Laatst gewijzigd door Carlos02; 22 May 2009 om 23:26.
  #5  
Oud 22 May 2009, 23:28
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja die router kun je gebruiken.
  #6  
Oud 22 May 2009, 23:30
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard

Destiny@
Bedankt voor je reacties,

Owja is dit ook wel snel internet?
Of is dat afhankelijk van je abbonement?
Anders schaf ik hem volgende week aan
  #7  
Oud 22 May 2009, 23:32
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat is afhankelijk van je abonnement.
  #8  
Oud 22 May 2009, 23:34
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard

Tnx..

Mijn vragen zijn beantwoord

Behalve deze (zit er ook extra kosten op? bv. ik ga met mijn laptop erop + mijn pc + iphone.)
word dan mijn kosten hoger of word internet wat trager?

Laatst gewijzigd door Carlos02; 23 May 2009 om 21:33.
  #9  
Oud 25 May 2009, 17:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard

Ik heb hem gekocht!

Nou heb ik een klein probleempje hoe zet ik een wachtwoord erop?
Heb al gegoogled maar niks gevonden.


Alvast bedankt
  #10  
Oud 26 May 2009, 19:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2009
Berichten: 2
Standaard

Hallo,

Ik heb sinds kort een iphone 3G en ik heb tot dusver altijd op mijn eigen mobiele netwerk in kunnen loggen, maar sinds kort is het niet of nauwelijks meer mogelijk omdat hij het netwerk niet vindt. (zelfs niet als ik recht voor de rauter sta).
Ook de antenne verschijnt niet meer in m'n scherm als ik in de buurt van mijn netwerk ben.
Ik heb wel een vodafone data abonnement maar dat mag toch geen belemmering zijn om op mijn eigen netwerk te komen.

Kan iemand mij helpen om een oplossing te geven/zoeken zodat ik weer op mijn eigen netwerk kan.

Hoop snel iets te horen.

Groeten Ralph
  #11  
Oud 26 May 2009, 20:45
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Vindt hij alleen je eigen netwerk niet meer of geen enkel netwerk?
Misschien eens proberen je netwerk te herstellen via Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
Een andere optie is, als je netwerk wel wordt gevonden maar je er niet mee kunt connecten, je netwerk te kiezen en vervolgens bovenin op 'Netwerk vergeten' te klikken.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad2 (was: Wi-Fi router) Playa Koopinformatie Nederland 14 21 April 2011 22:13
Router software speedieiphone Wi-Fi 1 10 October 2010 21:38
Iphone als router Starr0w Archief 2 19 May 2009 13:52
router bereik drm Archief 1 24 January 2008 17:06
Wi-Fi met e-tach router speeds Archief 0 6 November 2007 13:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:34.