WiFi werkt niet meer met iPhone

WiFi werkt niet meer met iPhone discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allemaal, Vandaag heb ik mijn iPhone geunlocked en tijdens het unlock proces moest ik inloggen via wifi op jailbreakme.com. Dat is gelukt maar nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 January 2008, 20:13
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard Wi-Fi werkt niet meer met iPhone

Hey allemaal,

Vandaag heb ik mijn iPhone geunlocked en tijdens het unlock proces moest ik inloggen via Wi-Fi op jailbreakme.com. Dat is gelukt maar nu ik 1.1.2 heb kan ik met geen n mogelijkheid meer op internet komen met Wi-Fi.

Als ik met een beveiliging werk doet hij het niet en als ik zonder werk ook niet. Met beveiliging is de iPhone "unable to join network" of "failed to..."

Zonder lijkt hij wel verbonden in het general menu maar kan die niet op internet oid. Weet iemand wat ik moet doen?

Bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 January 2008, 20:32
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 89
Standaard

Ff wat gegoogled voor je en geen duidelijke identieke problemen maar ik zou in elk geval de volgende zaken proberen (voorzover je ze nog niet hebt geprobeerd:

1. zet je Wi-Fi-router eens voor zo'n 30 seconden helemaal uit en dan weer aan; wellicht dat daar het probleem zit.

2. zet je iphone eens helemaal uit en weer aan (de standaard helpdeskoplossing )

3. kan het zijn dat je in je router filtert op mac-adressen en dat het mac-adres van je Iphone nog moet worden toegevoegd?

4. loop even een rondje bij je in de buurt en kijk of je op een ander Wi-Fi-netwerk kan connecten

5.. nog even denken...
__________________
superblij met mijn iPad
  #3  
Oud 3 January 2008, 20:49
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Ik had precies t zelfde..

Heb toen die verbinding gedelete. ('Forget this network') Router gereset. En iphone helemaal aan en uit gezet.

Sindsdien heb ik er geen problemen meer mee gehad..
  #4  
Oud 3 January 2008, 20:49
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

De router kan ik proberen te resetten. Voor de rest had ik alles al geprobeerd, op het rondlopen na.
  #5  
Oud 3 January 2008, 20:51
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Meyotch Bekijk bericht
De router kan ik proberen te resetten. Voor de rest had ik alles al geprobeerd, op het rondlopen na.
je hoeft de router in eerste instantie niet echt een "harde" reset gegeven maar gewoon de stekker eruit en er weer in....

ben benieuwd!
  #6  
Oud 3 January 2008, 20:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Almere, NL
Berichten: 61
Standaard

Anders maar een restore en opnieuw jailbreaken als niks werkt denk ik.
  #7  
Oud 3 January 2008, 20:56
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Je kan ook nog proberen om de beveiliging eraf te halen, bij wijze van test.

Of naar Settings > Wi-Fi > Other en daar handmatig ssid + password invoeren. Kijken of dat iets uitmaakt..
  #8  
Oud 3 January 2008, 21:04
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

het werkt nu! Bedankt Ezra, ik moest hem verwijderen en dan weer opnieuw instellen en de boel resetten.
  #9  
Oud 3 January 2008, 21:09
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Graag gedaan
Fijn dat het nu werkt, want wat is n iphone zonder Wi-Fi..
  #10  
Oud 4 January 2008, 18:05
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard

Ik heb ook problemen met mijn Wi-Fi verbinding, maar ben er achter gekomen dat indien ik mijn computer waar ik mee werk uitzet op datzelfde moment mijn Wi-Fi met Iphone mogelijk is. Nu is de enige kleine handicap die ik heb dat indien ik iets op mijn Iphone wil wijzigen of upgraden dit moet doen met mijn Laptop of computer van de kids en dan werkt alles! ( strange )....
  #11  
Oud 4 January 2008, 18:29
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Zelfde ip adres aangewezen misschien? of maximale connecties op een router?
  #12  
Oud 4 January 2008, 21:55
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: A'foort
Berichten: 94
Standaard

Misschien moet je ook nog even kijken naar de mogelijkheid dat je je router ipadressen laat uitdelen. Dit heet DHCP en daarmee voorkom je dat hetzelfde ipadres aan twee verschillende apparaten wordt toegewezen.
  #13  
Oud 4 January 2008, 23:13
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 12
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem gehad. Wel verbonden zijn met Wi-Fi maar niets werkte.

De iPhone had zelf onder DNS meerdere verkeerde ip's ingesteld bij " Settings > Wi-Fi > Wi-Finaam > DNS ". Na de verkeerde ip's te verwijderen en de juiste in te voeren werkte het weer.

Laatst gewijzigd door Ekris; 14 January 2008 om 23:21.
  #14  
Oud 5 January 2008, 15:15
Skullforger's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 9
Standaard

exact hetzelfde probleem gehad!
ook bij mij had de Iphone 2 verkeerde IP's bij DNS gezet, na de juiste in te vullen werkt het idd volledig
bedankt! want zonder deze post had ik het zelf niet gevonden.

Edit : bleek toeval te zijn, dit is zo bij statische IP's. normaal gezien als je DHCP kiest, krijgt de iPhone wel automatisch een IP toegewezen

Laatst gewijzigd door Skullforger; 5 January 2008 om 19:06.
  #15  
Oud 5 January 2008, 19:03
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard

Met dank voor jullie reacties, maar waar moet ik mijn ip veranderen in de router of Iphone en kun je deze zelf bedenken dan?
  #16  
Oud 5 January 2008, 19:13
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Almere, NL
Berichten: 61
Standaard

Ik neem aan in de iPhone, en het IP moet in hetzelfde subnet als de rest van het netwerk zitten, dus bijvoorbeeld een ip van 192.168.0.12 subn 255.255.255.0 word bijvoorbeeld 192.168.0.13 let op dat het IP uniek moet zijn.
  #17  
Oud 14 January 2008, 21:11
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: breda en omstreken
Berichten: 74
Standaard geen verbinding at all

Beste heren ,
ik lees met aandacht , de bekende probleem , Wi-Fi op een iphone.
ik heb een iphone versie 1.1.1, en probeer al vanaf begin met Wi-Fi te internetten, heelaas tot heden toe zonder sucesss.

ik het volgende gedaan:
instellingen
Wi-Fi
mijn iphone zag mijn router , linksys, tracht een verbinding te maken , geen sucess, kan de browser niet starten ziet helemaal niets , terwijl er wel een verbinding is.

Ik heb toen gekeken , er zat een foutje
er stond bij ip
192.168.2.3, maar het moet zijn 192.168.2.5, dit heb ik veranderd, maar nu heb ik helemaal geen Wi-Fi at all, kan iemand mij aub helpen, ik wordt er helemaal gek van.
alvast bedankt
gr peter
  #18  
Oud 14 January 2008, 23:20
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 12
Standaard

Heeft je iPhone niet meerdere verkeerde ip's ingesteld bij " Settings > Wi-Fi > Wi-Finaam > DNS " ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi werkt niet meer snipebase Wi-Fi 2 28 September 2010 10:20
Wi-Fi werkt niet meer na 3.1.3 Neluhz Wi-Fi 0 17 February 2010 17:21
Wi-Fi werkt niet meer na unlocken met blacksnow Erminio Archief 1 15 November 2009 22:09
Wi-Fi werkt alleen voor de iPhone niet meer Red-Hat Wi-Fi 13 27 September 2009 21:21
iphone 2g pwnage tool unlock, Wi-Fi werkt niet meer technics Unlock [archief] 0 13 August 2008 13:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:14.