WPA2 icm Sitecom WL-341 onjuist wachtwoord

WPA2 icm Sitecom WL-341 onjuist wachtwoord discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb sinds gisteren een nieuw draadloos modem gekocht Sitecom WL-341 nou heb ik wpa(TKIP) en WPA2(AES) beveiligingsniveau optie gekoezen, echter ik kan met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 April 2010, 18:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 10
Question WPA2 icm Sitecom WL-341 onjuist wachtwoord

Hallo,

Ik heb sinds gisteren een nieuw draadloos modem gekocht Sitecom WL-341 nou heb ik wpa(TKIP) en WPA2(AES) beveiligingsniveau optie gekoezen, echter ik kan met mijn Iphone 3GS 16 gb 3.1.3 versie niet inloggen. Telkens weer krijg ik de tekst onjuist wachtwoord, ik heb op meerdere malen geprobeerd via kladbok meer dan 15 keer knippen plakken of normaal invoeren maar het lukt niet.

Ik kan wel met mijn nokia N97 mini en Nokia X6 inloggen, en daar gaat het zonderproblemen.

Met WPA heb ik dus alleen problemen op de iphone om in te loggen wep beveiliging lukt wel maar dat is niet zo goed beveiligd heb ik ergens gelezen.

Wie heeft wat tips wat ik even kan nalopen.

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 April 2010, 00:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2009
Locatie: Brabant
Berichten: 49
Stuur een bericht via Skype™ naar dat.rooie.ventje Send a message via twitter to dat.rooie.ventje
Standaard

Ik heb t zelfde maar dan met een sitecom wl 342

hoop dat iemand ons kan helpen
  #3  
Oud 18 June 2010, 16:54
panne015's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 16
Standaard

heb het zelfde probleem met Sitecom

WEP = geen probleem

WPA2 = ( betere beveiliging en kan dan ook range extender installeren ) wel probleem op iphone terwijl de laptop nogmaal met wachtwoord kan verbinden. bij de iphone wordt om wachtwoord gevraagd als ik de sleutel invoer (keer op 30) blijft hij aangeven dat deze fout is.

is hier al iemand uit?

Laatst gewijzigd door panne015; 18 June 2010 om 17:24. Reden: a
  #4  
Oud 18 June 2010, 22:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Ik heb dit ook gehad met mijn belkin router toen in nog op 3.1.2 zat. iPhone reboot loste het probleem toen op. Dit kun je altijd ff proberen als dit niet werk netwerk instellingen op poon resetten
  #5  
Oud 18 June 2010, 22:30
panne015's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 16
Standaard

alvast bedankt

Poon resetten? Heb nu niet de gelegenheid om te testen. Je hoort het nog
  #6  
Oud 18 June 2010, 22:34
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Instellingen >algemeen >stel opnieuw in herstel netwerk instellingen. Maar eerst zou ik proberen telefoon is aan en uit te zetten dus tenoren dat hielp bij mij toen ook
  #7  
Oud 21 June 2010, 16:36
panne015's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 16
Standaard opgelost

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
Instellingen >algemeen >stel opnieuw in herstel netwerk instellingen. Maar eerst zou ik proberen telefoon is aan en uit te zetten dus tenoren dat hielp bij mij toen ook

Probleem opgelost:

Had eerst WEP sleutel en daarna WPA2

Heb eerst de router moeten resetten en daarna ging het goed .
Blijkbaar bleef de WEP sleutel op de achtergrond hangen

Bedankt EENTJE

Ga morgen proberen om de Range Extender te installeren.

gr.
  #8  
Oud 26 June 2010, 15:55
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2010
Berichten: 1
Standaard

Opglost,

na een Kl...dag met veel ergenis ben ik via deze link er in geslaagd mijn probleem op te lossen

http://www.anyiphone.com/2007/06/30/.../#comment-6231

hopelijk kan dit iemand van nut zijn


greetz JP
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi netwerkverbinding wachtwoord plotseling onjuist schaafsma34 Wi-Fi 0 10 March 2011 08:56
sitecom wireless 300N dual fritskos iPhone algemeen 4 11 June 2010 23:32
WPA2 connect Jeerke Wi-Fi 11 24 May 2010 19:25
Onjuist wachtwoord Wi-Fi RogerR iPhone algemeen 3 23 February 2010 11:13
Iphone 3G 16 GB kopen uit Zwitserland voor 341 euro. dreesensm Koopinformatie Rest Europa 16 19 November 2008 21:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:04.