Free Wi-Fi

Free Wi-Fi discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door MacApp Niet helemaal waar, het is alleen illegaal als er bijv in de netwerknaam "geen toegang" staat wanneer de verbinding open ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 19-09-07, 18:45
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacApp Bekijk bericht
Niet helemaal waar, het is alleen illegaal als er bijv in de netwerknaam "geen toegang" staat

wanneer de verbinding open staat en er dus geen sleutels benodigd zijn om binnen te komen mag het volgens mij nog niet. je mag niet zonder toestemming van de eigenaar van het netwerk gebruik maken en dus van diens bandbreedte.
__________________
UPDATE: hij staat in de ladert!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19-09-07, 18:47
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 103
Standaard

Mag wel, behalve als er iets in de naam staat van geen toegang of dergelijke. Default mag je zo op.
  #23  
Oud 19-09-07, 20:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 57
Standaard

tja.. en wie heeft het nou door dat er opeens een iPhone op je Wi-Fi zit...
  #24  
Oud 19-09-07, 20:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jeroen Bekijk bericht
tja.. en wie heeft het nou door dat er opeens een iPhone op je Wi-Fi zit...
Ik kijk toch regelmatig of er iets raar op mijn netwerk heeft ingelogd. Maar als je geen wachtwoord erop hebt, weet je ook niet hoe dat moet
  #25  
Oud 19-09-07, 20:07
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Thumbs up

ik doe het ook gewoon hoor daar niet van. lekker gratis surfen overal is altijd mooi meegenomen. en het is sneller.
  #26  
Oud 20-09-07, 15:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

MIjn buren hebben geen wachtwoord, mag ik dan geen films via hun downloaden, het feit dat zij hun netwerk niet beveiligd hebben daar kan ik toch niets aan doen
  #27  
Oud 20-09-07, 16:51
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Bussum
Berichten: 8
Stuur een bericht via Instant Messenger naar applecloud Send a message via twitter to applecloud
Standaard

Ik heb een half jaar op het internet van de buren kunnen afstuderen..

Wi-Fi moet gratis, daar moeten ze eens een referendum over houden!
  #28  
Oud 20-09-07, 20:28
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcomolhoek Bekijk bericht
MIjn buren hebben geen wachtwoord, mag ik dan geen films via hun downloaden, het feit dat zij hun netwerk niet beveiligd hebben daar kan ik toch niets aan doen
nee daar kan jij ook niks aan doen, maar het is hun verbinding en zij betalen ervoor

voorbeeld: als ik een auto zie staan met de sleutels er nog in betekend het ook niet meteen dat ik die auto kan gebruiken.

en stroom aftappen mag ook niet.

dat ze er geen last van hebben is een ander verhaal.
  #29  
Oud 20-09-07, 20:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

mag dat niet? stroom aftappen? oeps. Om eerlijk te zijn vindt ik dit een beetje Apples met peren vergelijken. Maar ik snap wat je bedoelt, een bank beroven van 100 miljoen euro of een wasknijper stelen bij de Praxis, het is en blijft stelen.
  #30  
Oud 13-10-07, 13:37
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacApp Bekijk bericht
Niet helemaal waar, het is alleen illegaal als er bijv in de netwerknaam "geen toegang" staat
Ik dacht ook zoiets ja...
Gebruik maken van een open netwerk is legaal, omdat het de verantwoordelijkheid van de eigenaar is om z'n zooi te beveiligen.
__________________
...
  #31  
Oud 31-10-07, 15:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 39
Standaard Wi-Fi iphone

hoi

ik heb een vraagje.
ik heb volgende week zo een iphone (ene die unlockt is) en je kunt daar dus mee op internet en al. maar kan je met de iphone op het draadloos internet bij je thuis? zo niet : kan je dan op hotspots?? is dat gratis??
hopelijk kan iemand me helpen.

thx
  #32  
Oud 31-10-07, 16:19
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

als je thuisnetwerk beveiligd is zul je er tot op zekere hoogte op kunnen. de iPhone kan bijvoorbeeld geen WPA-PSK aan (bijna standaard formaat op hogescholen en universiteiten)
hotspots? betaalde hotspots zijn niet gratis, dat lijkt me duidelijk.
  #33  
Oud 01-11-07, 13:15
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 39
Standaard free Wi-Fi

dus als ik men draadloos internet van thuis niet beveilig kan ik er op met mijn iphone??? van die hele tech-specs kan ik niks, maar het gaat dus om met de iphone op mijn draadloos internet te gaan???


thx
  #34  
Oud 01-11-07, 15:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

Gewoon niet beveiligen, lukt het inloggen met een iPhone altijd, als jij nu het goede voorbeeld geeft volgen er misschien wel meer, wordt de iPhone een nog groter succes.
Uberhaupt is beveiliging van thuisnetwerken een beetje overtrokken.
Voorbeeld: ik zat laatst bij de kapper en moest wachten, met de iPhone het draadloze netwerk van de kapper op en even youtube kijken, dat is de bedoeling toch?
  #35  
Oud 01-11-07, 16:16
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

@ronnepon
Klopt inderdaad. de iPhone zal zelfs een melding geven dat hij een onbeveiligd draadloos netwerk heeft gevonden en vragen of je hier verbinding mee wil maken. Zo ja, dan configureert hij de boel en mocht je in het vervolg in de buurt komen van je Wi-Fi station, dan pakt ie alles naadloos over. Ideaal!
  #36  
Oud 01-11-07, 17:19
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 39
Standaard free Wi-Fi

bedankt voor deze toelichtingen. ik dank jullie echt van harte en ga het zeker uitprobere ;-)
nog veel genot van jullie iphone !!!

grtz
  #37  
Oud 06-11-07, 16:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 39
Standaard unlock software

waar ergens vind ik gratis software om iphone te unlocken op windows? en is die gratis software betrouwbaar?


grtz
  #38  
Oud 06-11-07, 16:06
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 380
Standaard

unlocken doe je via anySIM
  #39  
Oud 06-11-07, 16:25
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 39
Standaard

ja maar dan moet ge uwe iphone upgraden naar firmware 1.1.1 en weet niet hoe ge dat allemaal doet.
is er geen makkelijkere oplossing?
en als ik het toch doe met anysim moet die software dan op de iphone blijven staan of kunt ge die er dan trug afgooien na unlocken?

grtz
  #40  
Oud 06-11-07, 16:29
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 380
Standaard

Je kunt AnySim na unlocken weer verwijderen. Ik neem aan dat je versie firmware1.0.2 hebt? Ik geloof dat AnySim versie1.1 voor fw1.0.2 en 1.1.1 geschikt zijn.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Emoji free lotusdiver iPhone algemeen 2 24-06-10 11:49
Free SDK Hamertej Ontwikkelen voor iOS 3 03-02-10 15:42
free, gratis! Eendje Archief 2 22-09-08 23:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:05.