Wifi werkt niet goed

Wifi werkt niet goed discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Ik kan thuis met mijn iPhone 4 gewoon verbinding maken met mijn draadloos netwerk (dmv een router van sitecom). Echter lijkt het erop dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-01-11, 14:43
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 27
Standaard Wi-Fi werkt niet goed

Goedemiddag,

Ik kan thuis met mijn iPhone 4 gewoon verbinding maken met mijn draadloos netwerk (dmv een router van sitecom). Echter lijkt het erop dat het signaal steeds verbroken wordt. Het Wi-Fi-icoontje op de iPhone blijft gewoon staan maar de verbinding wordt op de n of andere manier onderbroken. Tijdens het kijken van een youtube filmpje stopt hij dan bijvoorbeeld opeens met bufferen, apps dowloaden via Wi-Fi lukt ook niet. Bij mijn vorige iPhone 3G had ik hier ook last van maar ik hoopte dat de aanschaf van de iPhone 4 het probleem wel zou oplossen. Helaas is dit dus niet het geval. Andere (mobiele) apparaten werken wel prima.

Weet iemand wat ik kan doen om dit te verhelpen? De instellingen op de iPhone herstellen en het 'netwerk vergeten' heb ik al geprobeerd.

Alvast bedankt!

Laatst gewijzigd door jarnovld; 26-01-11 om 14:45.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-01-11, 14:59
colliehome's schermafbeelding
» iPhone XS Max 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Beringen
Berichten: 2.480
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Renew eens de lease via settings->Wi-Fi->je netwerk kiezen->renew lease
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 26-01-11, 17:55
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 27
Standaard

Dat verandert helaas niets.
  #4  
Oud 26-01-11, 18:14
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Probeer eens "Vergeet dit netwerk" bij jou Wi-Fi netwerk, en probeer dan eens opnieuw te verbinden, werkt dit?
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #5  
Oud 26-01-11, 19:11
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 27
Standaard

Had ik al geprobeerd, zonder succes.
  #6  
Oud 26-01-11, 19:54
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Almere
Berichten: 264
Standaard

Router resetten zou ook eens helpen
  #7  
Oud 26-01-11, 20:12
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 27
Standaard

Ik heb alles al meerdere malen gereset en opnieuw opgestart maar niks lijkt te helpen. Ik heb echt het idee dat het aan de instellingen van de router ligt waardoor er timeouts in de verbinding tussen de router en de iPhone voorkomen. Er zijn een hoop dingen in te stellen voor de router, maar daar heb ik niet bijster veel verstand van.
  #8  
Oud 27-02-13, 08:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 7
Standaard

Bij instellingen Wi-Fi staat de knop ' vraag om verbinding' , deze moet je op automatisch zetten. Ik heb / had hetzelfde probleem
  #9  
Oud 02-03-13, 01:07
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2012
Locatie: beverwijk
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mauricelauwen Bekijk bericht
Bij instellingen Wi-Fi staat de knop ' vraag om verbinding' , deze moet je op automatisch zetten. Ik heb / had hetzelfde probleem
Bedoel je dat je dan "Vraag om verbinding" inschakeld? Zeg maar dat ie blauw wordt i.p.v. grijs?

Bij mij helpt het in ieder geval niet
  #10  
Oud 02-03-13, 11:52
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 333
Standaard

Je router op een ander kanaal zetten helpt ook vaak.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4, werkt niet goed. gon1234abcd iPhone algemeen 23 06-08-10 00:24
Logmein werkt niet goed J.A.N iPhone Apps 0 22-01-10 18:25
sync. werkt niet goed?:S martijn332 iPhone algemeen 10 16-12-08 08:14
[FW 1.14] YouTube via GPRS werkt niet goed, via Wi-Fi wel? MCNO Archief 2 04-03-08 01:25
zoekfunctie werkt niet goed! master Chat en geruchten 4 17-12-07 16:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:55.