sync. werkt niet goed?:S

sync. werkt niet goed?:S discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik probeerde net me iphone te sync. met me laptop maar hij zegt dat die een reserve kopie maakt etc. maar daarna stopt die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 December 2008, 23:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Exclamation sync. werkt niet goed?:S

hallo,

ik probeerde net me iphone te sync. met me laptop maar hij zegt dat die een reserve kopie maakt etc. maar daarna stopt die gewoon met sync. en zegt die dat die klaar is maar er gaat niks weg/komt niks bij op me iphone?
weet iemand hoe ik dit weg kan krijgen heb hem net ook al gesynct. met me andere pc en daar doet die het wel maar ik wil de spullen hebben die op me laptop staan!

pls help me!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 December 2008, 23:06
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dus je wilt hem met 2 verschillende iTunes synchroniseren?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 15 December 2008, 23:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

nee ik wil hem met de laptop syncgroniseren maar dat doet die niet maar op me andere pc doet die het wel:S
  #4  
Oud 15 December 2008, 23:09
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt standaard maar met 1 iTunes synchroniseren he. Je hebt hem altijd gesynchroniseerd met je pc zeg je. En nu wil je hem met je laptop. Dan vraagt hij als het goed is eerst om je iPhone te wissen? Of wat voor melding krijg je?
  #5  
Oud 15 December 2008, 23:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

nee,

ik heb hem standaard gesync. met me laptop maar nu doet die dat ineens niet meer
dus ik dagt laat ik het met een andere computer proberen en dat doet die wel...
  #6  
Oud 15 December 2008, 23:11
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ok, maar je zult waarschijnlijk een melding krijgen ofzo. Probeer anders je pc en iPhone te rebooten.
  #7  
Oud 15 December 2008, 23:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

ik krijg geen melding...

hij begint met sync. dan zegt die "bezig met syngroniseren van iphone van martijn" en dat zegt die "bezig met reserve kopie maken van iphone van martijn" en dan stopt die en is die klaar maar vervolgens is er niks veranderd op me iphone
  #8  
Oud 15 December 2008, 23:14
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je wel adresboek, muziek, film enzo aangevinkt bij de iPhone in iTunes?
Als je dit hebt gedaan, reinstall je iTunes dan eens + Mobile Device.
  #9  
Oud 15 December 2008, 23:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

en wat is mobile device?
dat ik me iphone opnieuw moet installeren? dat was ik niet van plan want dan kan ik hem weer opnieuw jailbreaken...
  #10  
Oud 15 December 2008, 23:20
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Mobile Device staat bij Software. Reboot je iPhone ook eens.
Heb je wel wat dingen aangevinkt bij de iPhone in iTunes om te laten synchroniseren?
  #11  
Oud 16 December 2008, 07:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

zo dom ben ik ook nog net niet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe comp sync werk niet meer goed wblink iPhone algemeen 0 4 March 2011 23:27
iPhone 4, werkt niet goed. gon1234abcd iPhone algemeen 23 5 August 2010 23:24
Werkt telfort niet goed? macleentje KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 7 7 July 2010 22:21
Iphone werkt niet goed Larsmanson Unlock [archief] 8 31 March 2008 17:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:23.