WIFI verbinding

WIFI verbinding discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, ondanks dat er onder dit kopje al een aantal topics geopend zijn kon ik mijn antwoord niet vinden.. Ik werk veel met mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 May 2011, 15:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 17
Standaard Wi-Fi verbinding

Beste mensen,
ondanks dat er onder dit kopje al een aantal topics geopend zijn kon ik mijn antwoord niet vinden..
Ik werk veel met mijn Iphone via Wi-Fi, mail, viber enz gaat dan lekker soepel. Thuis is er geen probleem. Alleen hier op mijn werk is mijn modem wel zichtbaar voor mijn Iphone, soms heeft ie ook verbinding maar meestal niet. Het gekke is dat mijn Iphone de modem wel herkent, dwz bij de instellingen zie ik de modem wel staan met vol bereik.
Ik heb geen flauw benul waar hem dat in zit, iemand enig idee, thanx!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 May 2011, 15:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 17
Standaard

-EDIT- oplossing al gevonden! mag slotje.
  #3  
Oud 16 May 2011, 16:32
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noedie Bekijk bericht
-EDIT- oplossing al gevonden! mag slotje.
Kun/wil je de oplossing a.u.b. nog posten voor er een slotje op gaat?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 17 May 2011, 09:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 17
Standaard

mijn werkgever had MAC adressen enabeld en er 2 ingevoerd (die van hem en zijn compangon) Ik heb de mijne erbij gezet en nu is er geen probleem. Dus MAC filter aan en MAC adres handmatig ingeven werkt prima, op een nieuwe experiabox van KPN.
  #5  
Oud 17 May 2011, 11:03
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Bedankt voor het plaatsen van de oplossing!

Nu alsnog het gevraagde slotje.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi verbinding Rud Wi-Fi 3 29 June 2011 14:28
Wi-Fi verbinding via PC Razors Wi-Fi 7 1 February 2011 21:10
Wi-Fi verbinding Nina1 iPad algemeen 2 21 January 2011 22:37
Wi-Fi verbinding Thatsme iPad algemeen 12 2 September 2010 10:42
Wi-Fi VERBINDING P_hylicia Archief 1 12 April 2008 23:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:05.