Standaard/Business RCP Ringtones voor iPhone-probleem

Standaard/Business RCP Ringtones voor iPhone-probleem discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb onlangs de RCP Ringtones via de iTunes -store aangeschaft. Ik had verwacht allemaal .m4r-bestanden aangeschaft te hebben, maar het bleken allemaal .m4a-bestanden. Vervolgens dus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-05-09, 15:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 23
Standaard Standaard/Business RCP Ringtones voor iPhone-probleem

Heb onlangs de RCP Ringtones via de iTunes-store aangeschaft. Ik had verwacht allemaal .m4r-bestanden aangeschaft te hebben, maar het bleken allemaal .m4a-bestanden. Vervolgens dus .m4r bestanden van gemaakt, de originele .m4a-bestanden verwijderd, de nieuwe afgespeeld in iTunes, maar op de om de een of andere vage reden komen ze niet in het Ringtones-venster van iTunes terecht, maar blijven ze in het Music-gedeelte. Ik kan ze dus nog steeds niet syncen als ringtones.

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-06-09, 14:28
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Even kijken in welke map ze op je harde schijf staan en dubbelklikken.
__________________
Marc.
  #3  
Oud 17-09-09, 02:36
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Betuwe
Berichten: 10
Standaard

Zelfde probleem hiero, wat achterlijk zeg! Kan ik zo kwaad om worden ookal is het maar 3 euro
  #4  
Oud 01-10-09, 18:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 12
Standaard 100 bestanden hernoemen?

Zelfde probleem hier - ringtones aangeschaft, maar het zijn allemaal .m4a bestanden. Weet iemand een snelle manier (soort zoek en vervang of zo?) om op een mac 100 bestanden te hernoemen?

Bvd
  #5  
Oud 01-10-09, 19:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zwaan Bekijk bericht
Even kijken in welke map ze op je harde schijf staan en dubbelklikken.
Werkt helaas niet... ze worden afgespeeld met ITunes maar komen niet in het beltonen venster...
  #6  
Oud 01-10-09, 19:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 47
Standaard

Dan zijn ze waarschijnlijk groter dan 29 seconden. Een .m4r mag om als beltoon gebruikt te kunnen worden maximaal 0:29 seconden lang zijn.
  #7  
Oud 01-10-09, 19:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 12
Standaard

nope... allemaal minder dan 29 seconden...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Standaard Headset probleem met bediening. C3NKO iPhone accessoires en onderdelen 1 12-11-10 14:09
Ringtones weer naar standaard vmaxbeast Ringtones en Wallpapers 0 08-11-08 16:38
Probleem Ringtones rickie Ringtones en Wallpapers 15 27-05-08 20:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:02.