Software update Ringtones

Software update Ringtones discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Volgens mijn mailtje stond er dat de update ervoor zorgt dat je nu RINGTONES op je i- phone kunt zetten... Ik er een hoop gedownload ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2009, 16:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 15
Standaard Software update Ringtones

Volgens mijn mailtje stond er dat de update ervoor zorgt dat je nu RINGTONES op je i- phone kunt zetten...

Ik er een hoop gedownload via i-tunes natuurlijk...

Maar dan komen ze in i tunes in een mapje.. AANGESCHAFT

Vervolgens naar synchronisatie staan ze bij mijn muzieknummers..

MAAR: Krijg ze dus NIET als beltoon ongesteld...

IEMAND EEN IDEE om dit op te lossen???

Erg vreemd.......... weer !

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2009, 17:07
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Denhus Bekijk bericht
Volgens mijn mailtje stond er dat de update ervoor zorgt dat je nu RINGTONES op je i- phone kunt zetten...

Ik er een hoop gedownload via i-tunes natuurlijk...

Maar dan komen ze in i tunes in een mapje.. AANGESCHAFT

Vervolgens naar synchronisatie staan ze bij mijn muzieknummers..

MAAR: Krijg ze dus NIET als beltoon ongesteld...

IEMAND EEN IDEE om dit op te lossen???

Erg vreemd.......... weer !

Welke extensie hebben die ringtones ? >>>>Als je ze herbenoemt naar M4R, dan worden het automatisch beltonen, als je er dan op klikt komen ze in de map beltonen.
  #3  
Oud 2 October 2009, 17:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 15
Standaard

HUH???

Het zijn gewoon officiele beltonen die je koopt via i tunes...
En dan mag ik toch aannemen dat deze gewoon als ringtone geschikt zijn voor je i phone...
Waarom anders dit nieuws via mail EN deze grote aankondiging?

Wat heb ik aan mijn ringtines als ze in mijn muziek komen...

Heb gisteren i tunes 9 gedownload...

En hoe zie ik de extensie?
En hoe zet ik dat om?

In mijn i phone kan ik er niks mee... aanklikken en dan gaan ze meteen afspelen..

Erg vreemd....
  #4  
Oud 2 October 2009, 17:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 15
Standaard

Het zijn overigens AAC bestand zie ik net..

Wat vreemd allemaal zeg, maar vooral te ingewikkeld....
  #5  
Oud 2 October 2009, 17:52
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 331
Standaard ringtones

Waar zie je staan op je iphone ?
Staan ze in de map geluiden , dan kun je ze in principe toewijzen als beltoon. Als je in itunes kijkt waar staan ze dan in welke map ? Ze zouden in de map "beltonen" moeten staan.
Normaal hebben beltonen voor iphone de extensie m4r, je kunt dat zien door als je op het geluid in itunes rechtsklikt en dan kiezen voor weergeven in windows. Ik heb zo al vele beltonen (geen sms !) gewoon omgezet door bijv. het achtervoegsels .mid te wijzigen in .m4r. Als je dan op die toon klikt moet itunes openen. AAC is geen beltoon, maar een muziekstukje zoals mp3 etc.....
Gewoon eens proberen via itunes een bepaald nummer > weergeven in windows en dan de naam wijzigen>> achtervoegsel wijzigen en dan via openen....
Succes
  #6  
Oud 2 October 2009, 17:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 15
Standaard

Nee ze staan dus niet in de map geluiden, maar bij mijn muziekbestanden...

En nee, ze staan ook niet in beltonen, maar in i tunes in een map AANGEKOCHT...

Schijnt nieuw te zijn in i tunes 9
  #7  
Oud 2 October 2009, 17:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 15
Standaard

gedaan, rechtermuisknop...
in windws verkenner zie ik dan MPEG4 audio bestand....

En dan....

pff dan is een gewoon mobieltje toch STUKKEN makkelijker !
  #8  
Oud 2 October 2009, 17:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 26
Standaard

Nooit kopen, gewoon iringer gebruiken... simpel en gratis!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ringtones starten niet direct meer in 4.02 software Bartos2 Ringtones en Wallpapers 0 28 August 2010 17:34
iOS4 Software Update bbgt iPhone algemeen 2 14 June 2010 14:19
2.0 Software Update timneutel Archief 21 17 June 2008 12:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:02.