Beltoon altijd maximaal mogelijk?

Beltoon altijd maximaal mogelijk? discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Het is me al een paar keer gebeurt dat ik het geluid bij een spelletje zacht heb gezet en heb laten staan. Even daarna ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 July 2009, 18:04
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 6
Standaard Beltoon altijd maximaal mogelijk?

Hallo,

Het is me al een paar keer gebeurt dat ik het geluid bij een spelletje zacht heb gezet en heb laten staan. Even daarna werd ik gebeld maar de beltoon was dus ook heel zacht. (logisch uiteraard)

Ik zou het dus graag zo willen hebben dat ik eigenlijk een volume zou hebben voor mijn beltoon welke ik apart kan instellen.


Weet iemand of er zoiets bestaat?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 July 2009, 18:21
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Volgens mij niet..

Heb vandaag ook zoiets gehad. Gisteravond nog een spelletje gespeeld en daarbij het geluid uit gezet. Vervolgens gaan slapen. M'n wekker ging wel af, maar ook zonder geluid. Hierdoor te laat op m'n werk..
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 1 August 2009, 13:43
tinos's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: 030
Berichten: 115
Standaard

zou inderdaad mooi zijn , als er iets voor zou komen!
heb hier ook vaak last van.
__________________
Elk Nadeel Heeft Zijn Voordeel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Tetering altijd mogelijk met jailbreak? baltar Jailbreak 3 20 July 2010 15:26
iPhone: Nu 3.0. Ik wil 3.1, 3.0 altijd mogelijk? Denneke Jailbreak 1 17 October 2009 22:48
Mailen en Sms Maximaal? Darwin T-Mobile 6 4 January 2009 23:51
Beltoon ingesteld. blijft oude beltoon afspelen.. michelbruynseels iPhone algemeen 0 8 August 2008 15:23
3G dataverkeer maximaal 4 minuten mogelijk bij vol 3G bereik Wim_ Archief 0 5 August 2008 18:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:47.