Beltoon maar 15 sec. lang

Beltoon maar 15 sec. lang discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste heren en dames, De standaard beltonen duren allemaal 15 sec. Ik heb met Ringtone Designer een nummer omgezet en een kopie gemaakt in m'n ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 August 2011, 11:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Berichten: 30
Standaard Beltoon maar 15 sec. lang

Beste heren en dames,

De standaard beltonen duren allemaal 15 sec.

Ik heb met Ringtone Designer een nummer omgezet en een kopie gemaakt in m'n root. Deze geplaats in de map ringtones, maar als ik het nummer selecteer en mijn tel. gaat over duurt het maar 15 sec. terwijl het nummer 40 sec. is.

Volgende stap>

Met iTunes een nummer omgezet naar AAC daarna naar m4r. Nummer speelduur geselecteerd op 29 sec. en dan Sync.
Gesleept naar Beltonen, opnieuw gesync en wat blijkt ook hiet het zelfde probleem.

Heeft iemand hier een oplossing voor dat mijn beltoon langer duurt dan 15 sec.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 August 2011, 16:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Berichten: 30
Standaard

Heeft niemand een oplossing zonder de ios opnieuw te installeren?
  #3  
Oud 6 August 2011, 17:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 33
Standaard

Wat gebeurt er na die 15 sec? Voicemail?
  #4  
Oud 6 August 2011, 17:50
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 191
Standaard

wss wel, dan moet je bij je provider een code vragen om de voice mail later te laten aanslaan en dan gaat ie langer. Heb ik vanmorgen ook gedaan en nu gaat mijn telefoon 30 seconde over ipv 15 ...
  #5  
Oud 6 August 2011, 18:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Berichten: 30
Standaard

Allemaal bedankt het is gelukt.

Oorzaak was Vodafone voicemail op 30 sec. ingesteld. Wel een beetje raar dat het in een keer is, weet niet wat ze daar aan het doen zijn maar ja.

Telefoon is wel pas terug (omgeruild) misschien is dat het wel.


Thanks.

Mag van mij dus een slot op.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Beltoon gekocht maar niet te vinden op Iphone Lotteked4 iPhone algemeen 1 19 September 2010 10:40
Beltoon gekocht, maar werkt niet lowis iPhone algemeen 0 12 June 2010 17:21
Wel beltoon maar voor de rest geen geluid! happydaddy Archief 5 4 July 2009 21:23
Beltoon ingesteld. blijft oude beltoon afspelen.. michelbruynseels iPhone algemeen 0 8 August 2008 15:23
iNdendence loopt maar alheel lang, wat nu? Data Unlock [archief] 10 6 February 2008 01:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:23.