Selectie foto's vanaf laptop terugzetten op iphone

Selectie foto's vanaf laptop terugzetten op iphone discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, Heb gisteren 1400 foto's van mijn iphone naar mijn laptop gezet. Ik wil echter een selectie hiervan terugzetten op de iphone. Het lukt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 September 2012, 12:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Berichten: 6
Standaard Selectie foto's vanaf laptop terugzetten op iphone

Hallo mensen,
Heb gisteren 1400 foto's van mijn iphone naar mijn laptop gezet.
Ik wil echter een selectie hiervan terugzetten op de iphone.
Het lukt me niet om dit te doen.
Hoe moet het?
De foto's staan in windows 7, in een map "backup foto's iphone"
Geen idee hoe dit moet, ben er al een dag mee bezig.
Hopelijk kan iemand mij dit stapsgewijs uitleggen.
Vast heel veel dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 September 2012, 12:26
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

1) Map aanmaken "Selectie Fotos";
2) Gewenste foto's in de nieuwe map "Selectie Fotos" zetten;
3) iPhone aan een USB-poort aansluiten;
4) iTunes starten;
5) Onder het tabje "Foto's" in iTunes de map "Selectie Fotos" kiezen en aanvinken;
6) Synchroniseren klikken;

Als je Fotostream geactiveerd hebt op de PC kan je natuurlijk ook de gewenste plaatjes in de "Upload" map van Fotostream zetten.

Succes gewenst
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)

Laatst gewijzigd door timosha; 12 September 2012 om 12:39.
  #3  
Oud 12 September 2012, 13:23
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

kan je ook meerdere mappen tegelijk syncen???
Ik heb een windows pc en vraag me af hoe je meerdere mappen en dus meerdere fotorollen krijg op je iphone..
Op me mac deed ik dat met iPhoto toen mja heb geen mac meer
  #4  
Oud 12 September 2012, 13:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Berichten: 6
Standaard foto's

bedankt! Ik had echter verwacht dat dit makkelijker had gekund.
Zo kom je met steeds meer mappen te zitten...
Wat dat betreft is Apple erg omslachtig.
  #5  
Oud 12 September 2012, 13:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
kan je ook meerdere mappen tegelijk syncen???
Ik heb een windows pc en vraag me af hoe je meerdere mappen en dus meerdere fotorollen krijg op je iphone..
Dat kan. Je krijgt dan niet meerdere fotorollen maar meerdere albums (of gebeurtenissen/events).

De fotorol is alleen voor de plaatjes die met het iDevice maakt (of download uit Mail, Whatsapp, iMessage, enz...).

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 september 2012 om 12:43 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ibibber Bekijk bericht
Wat dat betreft is Apple erg omslachtig.
Windows is omslachtig, niet Apple

Als je op die Windows machine een serieus fotoprogramma gebruikt zoals Adobe Photoshop (Elements) of Lightroom dan gaat dat allemaal even simpel als op een Mac met iPhoto en Aperture.

Succes verder
  #6  
Oud 12 September 2012, 13:47
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

kan je adobe photoshop syncen met je iphone dan??
of hoe krijg je de albums die je daar aanmaak op je iphone?
  #7  
Oud 12 September 2012, 13:52
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
kan je adobe photoshop syncen met je iphone dan??
of hoe krijg je de albums die je daar aanmaak op je iphone?
Op dezelfde manier zoals jij dat vroeger deed met iPhoto.

Syncing Photos to iPod
  #8  
Oud 12 September 2012, 13:55
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ooohh tuurlijkkkk. bedankt
  #9  
Oud 15 September 2012, 13:31
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat kan. Je krijgt dan niet meerdere fotorollen maar meerdere albums (of gebeurtenissen/events).

De fotorol is alleen voor de plaatjes die met het iDevice maakt (of download uit Mail, Whatsapp, iMessage, enz...).

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 september 2012 om 12:43 ----------



Windows is omslachtig, niet Apple

Als je op die Windows machine een serieus fotoprogramma gebruikt zoals Adobe Photoshop (Elements) of Lightroom dan gaat dat allemaal even simpel als op een Mac met iPhoto en Aperture.

Succes verder
Maar die software is niet gratis toch? Ik gebruik dat verder nergens voor, wil alleen meerdere albums syncen met me iphoen zodat niet alles door elkaar staat...
  #10  
Oud 15 September 2012, 13:34
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
Maar die software is niet gratis toch?
Dat klopt Heb ik dan geschreven dat Adobe software gratis is
  #11  
Oud 15 September 2012, 13:36
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ghehe was maar een vraag, dacht misschien kijk ik niet goed en is er een gratis versie ofzo.... maar heb het al voor elkaar zie ik... thnxx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iOS 5.0.1: terugzetten vanaf reservekopie werkt niet RobinDeleener Jailbreak 3 29 December 2011 19:45
Foto: iPhone Camera Roll Foto's terugzetten RobbertV9 Muziek, foto & video 0 21 December 2011 17:36
Windows: terugzetten vanaf reserviekopie RoboCompany iTunes 1 8 September 2011 09:36
Foto's vanuit Iphone terugzetten Jonesy020 iTunes 2 24 April 2009 19:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:37.