Camera doet niks meer!

Camera doet niks meer! discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, ik heb laatst alle foto's handmatig verwijderd omdat ik een beetje te vol stond maar als ik nu op me camera of fotoalbum icoontje ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 June 2008, 15:35
mikeytjee's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Stuur een bericht via MSN naar mikeytjee
Standaard Camera doet niks meer!

Hey,

ik heb laatst alle foto's handmatig verwijderd omdat ik een beetje te vol stond maar als ik nu op me camera of fotoalbum icoontje tap krijg ik heel even het beginbeeld er van maar daarna springt ie meteen terug naar t homescreen.

Ik heb al opnieuw 1.1.4 firmware dr op gezet maar dat hielp maar voor heel even, nu doet hij het gewoon weer.

What to do?
__________________
1 Aug 3G S!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 June 2008, 15:44
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

en heb je je iphone terug als nieuwe laten herkennen in itunes na restore?
kan zijn dat je je slechte app terug erop hebt gezet met je backup
  #3  
Oud 6 June 2008, 15:52
mikeytjee's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Stuur een bericht via MSN naar mikeytjee
Standaard

het enige wat ik heb gebackupped zijn me contacten, ik heb wel weer andere apps gedownload nadat ik hem heb getest.

maar ik zou niet weten aan welke het zou kunnen liggen
  #4  
Oud 6 June 2008, 16:07
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

toch misschien die app eens verwijderen.
werkte hij niet meer nadat je ze hebt geinstalleerd?
probeer anders in je instellingen eens alles terug te resetten;
setting>general setting>en dan onderaan kan je je settings opnieuw instellen
  #5  
Oud 6 June 2008, 16:12
mikeytjee's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Stuur een bericht via MSN naar mikeytjee
Standaard

dat helpt niet, maar ik zet gewoon de firmware dr denk ik weer opnieuw op:S en dan maar kijken na welke app de cam niks doet(als het daar aan ligt dan).
  #6  
Oud 6 June 2008, 16:14
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Met welk programma zet je 1.1.4 erop?
met ziphone zijn meerdere problemen.
Beste is iliberty+ gebruiken
  #7  
Oud 6 June 2008, 16:31
mikeytjee's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Stuur een bericht via MSN naar mikeytjee
Standaard

ik zit nu ook op een iMac dus tell wat jij zou doen
  #8  
Oud 6 June 2008, 16:37
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Pwnage beste voor mac
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
  #9  
Oud 6 June 2008, 16:38
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

ik ga volgende keer zeker voor pwnage.
iliberty+is wel simpeler in gebruik
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone doet niks meer rubenvdw iPhone algemeen 3 6 November 2009 19:13
iPhone: iphone 3GS werk niet meer en doet niks meer andres666 Jailbreak 13 22 August 2009 13:43
doet niks meer bubbeltjesplastic Archief 2 18 August 2009 22:51
iphone 3GS werk niet meer en doet niks meer andres666 Archief 2 16 August 2009 14:24
2G doet (bijna) niks meer.. valiechemicalie iPhone algemeen 7 14 August 2009 11:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:31.