problemen met speaker voor mijn iphone

problemen met speaker voor mijn iphone discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik heb een iphone 16GB uit hong kong ik wil graag voor op vakantie boxen hebben geen 1 box die ik test in de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 June 2008, 00:02
julio's schermafbeelding
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 33
Standaard problemen met speaker voor mijn iphone

Hallo

ik heb een iphone 16GB uit hong kong
ik wil graag voor op vakantie boxen hebben
geen 1 box die ik test in de media markt doet het met
mijn iphone erin super raar maar goed
een vriend van me hebt dese box
http://www.elektrozine.be/images/Rep..._PureFiAny.jpg
ik ging mijn iphone erop testen eerst deed hij niks op een gegeven moment
toen ik ondertussen met bosstool bezig was klikte ik op de aanknop van de box per ongeluk en opeens ging die bosstool weg en kwam me ipod.. opeens speelde die zomaar muziek van me iphone af heel vaag toen kon ik gewoon muziek op zetten wat ik wou ik kon ehm ook eruit halen en weer erin doen hij deed het
toen ging ik me iphone uit doen en weer aan de box ook uit en aan
toen deed ik ehm erin en deed ie eht weer niet
toen heb ik het nog wel 30x geprobeert en hij hebt het in die 30x 1 of 2 x nog gedaan

ik snap niet wat er aan de hand is..
hopelijk weten jullie iets
ik vind het echt heel erg *loten want ik wil juist graag ook een box hebben
die ik gewoon ook in me hand kan houden en waar me iphone het perfect in doet

ik hoor het wel
groetjes julio


iphone 16GB uit HongKong
versie: 1.1.4
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2008, 07:02
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

is geen box die wekrt voor de iphone.
zal wel ergens een kortsluiting hebben gemaakt
steek NOOIT een iphone in een dock die alleen voor de ipod gemaakt is en niet voor de iphone,is om problemen vragen.
kan misschien eens opnieuw jailbreaken en unlocken met iliberty+
met beetje gelukt softwareprobleem en geen hardware
__________________
at your service
  #3  
Oud 26 June 2008, 23:32
julio's schermafbeelding
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 33
Standaard

maar een vriend van me die heeft ook een Box van Bose zo'n grote box met daar voor een dock station waarin je je iphone zet
die hebt een iphone 8GB uit amerika en die doet het perfect in zijn box
en mijne doet het ook niet in die

kan dat mischien liggen aan dat ze een blokering erop hebben gezet bij de 16GB's en dat ze boxen speciaal voor de iphone gaan uitbrengen waar dan mijn 16 gb het wel in gaat doen ??
  #4  
Oud 30 June 2008, 23:50
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Een hong kongnese iphone uuh ik heb ijn iPhone ook uit hong kong
en had gewoon amerikaanse met at&t simkaart erin.
Zijn er wel hong kongnese iPhones?

ff offtopic
waar ga je dan nu heen op vakantie niet weer hong kong,
want dan zou ik wel is willen weten waar eindelijk een nederland tegenkomen
in china
  #5  
Oud 1 July 2008, 13:09
julio's schermafbeelding
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 33
Standaard

maar
ik heb geen at&t simkaart en daar kan het dus echt niet aan liggen
een simkaart heb toch niks te maken met een speaker set..
  #6  
Oud 1 July 2008, 13:20
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

sounddock van bose is ook compatibel met de iphone.
bij logitech staat daar niets van bij,alleen voor de ipod!
simkaart heeft er natuurlijk niets mee te maken.
en nee zit geen blokkering op de iphone

Laatst gewijzigd door truckdiver; 1 July 2008 om 13:45.
  #7  
Oud 1 July 2008, 15:30
julio's schermafbeelding
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
sounddock van bose is ook compatibel met de iphone.
bij logitech staat daar niets van bij,alleen voor de ipod!
simkaart heeft er natuurlijk niets mee te maken.
en nee zit geen blokkering op de iphone
dat snap ik dus niet..
ik heb in de media markt bij de apple afdeling waar dus ook alle speaker sets enzo staan heb ik me iphone in alle bose sound docks getest
en hij deed het bij GEEN 1 en dat vind ik dus echt raar

weet iemand nog iets waar het aan kan liggen
  #8  
Oud 1 July 2008, 15:34
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

kan zijn dat je aansluiting onder je iphone beschadigt is en geen goed contact geeft een het dock.
je kan eens een volledige reset proberen in je instellingen bij general settings.
ben je wel al je instellingen verloren.
als dat niet help opnieuw gaan jailbreaken en unlocken.
en dan EERST in een set proberen daar je zeker van bent dat die voor de iphone is geschikt
  #9  
Oud 1 July 2008, 15:37
julio's schermafbeelding
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 33
Standaard

ben ik dan alles kwijt
ook me muziek
filmpies
foto's
instellingen
thema's
enzovoort ??
  #10  
Oud 1 July 2008, 15:42
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

dan gaat de iphone terug naar de fabrieksinstellingen
eerst een backup maken op je computer,dan kan je nadien alles terug zetten.
  #11  
Oud 2 July 2008, 13:01
julio's schermafbeelding
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 33
Standaard

zorry dat ik het vraag
maar hoe maak ik een hele back up van de instellingen enzovoort van me iphone

en alvast bedankt voor de moeite steeds
  #12  
Oud 2 July 2008, 13:15
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

https://forum.iculture.nl/f1/ip...handmatig.html

https://forum.iculture.nl/f8/ap...m-windows.html
  #13  
Oud 2 July 2008, 14:08
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

je moet de JBL Creature II proberen die werkt met de iPhone nooit problmen mee gehad

kost €99 euro dacht ik
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
problemen met mijn iPhone 3G 56024 iPhone algemeen 0 10 September 2009 23:54
Enkele problemen met mijn 3GS Yargo iPhone algemeen 2 2 September 2009 13:04
problemen met mijn uitgang voor oordopjes Barrybe50 iPhone algemeen 4 17 May 2009 13:54
Grote problemen met mijn iPhone! hotlikeme Archief 1 27 July 2008 01:24
Problemen met het connecten tot mijn smtp server.. Simian iPhone algemeen 4 13 July 2008 17:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:43.