Muziek op je Ipod App zetten op je Iphone

Muziek op je Ipod App zetten op je Iphone discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een gejailbeakte Iphone. Ik kan dus niet via Itunes muziek op me Iphone zetten. Ik gebruik DiskAid maar ik zou graag willen dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 August 2009, 12:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard Muziek op je Ipod App zetten op je Iphone

Ik heb een gejailbeakte Iphone.

Ik kan dus niet via Itunes muziek op me Iphone zetten.
Ik gebruik DiskAid maar ik zou graag willen dat ik het via de standaard Ipod App van de Iphone gaat. Ik heb alleen nog nergens kunnen vinden hoe ik dit voormelkaar kan krijgen. Ik weet dat je via DiskAid in je Iphone kan maar dan weet ik alleen nog niet waar ik het muziek moet neerzetten.

Iemand een idee wat/waar ik dit voormelkaar kan krijgen?

** Ik weet niet of dit legaal is om te vragen aangezien het gejailbreakt maar dan mag hij weer verwijdert worden, zelfs dat ik graag toch een antwoord zou willen **
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 August 2009, 12:53
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Waarom kan je niet via iTunes muziek op je iPhone zetten
  #3  
Oud 18 August 2009, 13:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard

Omdat ik hem dan moet synchroniseren, waardoor ik alles weer op me Iphone kwijt ben. Doordat ik hem hebt geunlocked en gejailbreakt ziet hij het weer als een vreemde Iphone waarna ik dus alles weer opnieuw zou moeten doen ( waar ik dus geen zin in heb aangezien ik het de volgende keer het weer mag doen ).
  #4  
Oud 18 August 2009, 13:39
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Huh..? Is totaal niet waar! Als je je iPhone jailbreakt kan je die nog zonder problemen synchroniseren hoor.. Enkel bij een update verlies je je jailbreak..
  #5  
Oud 18 August 2009, 13:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard

Dit heb ik al in een andere topic besproken toen ik ergens anders last van had.
( https://forum.iculture.nl/f28/i...figureren.html )


Nope, toch altijd nogsteeds dezelfde..

Elke keer als ik me Iphone erin prik doet ie dit en zie ik dus dit.


*EDIT* Kan misschien zijn omdat ik heb hem gejailbraikt en geunlocked dat hij hem nu als 1 of andere iphone ziet?
  #6  
Oud 18 August 2009, 13:51
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Vreemd.. Heb je, zoals ze zeggen in het andere topic, 'm al 'ns opnieuw gejailbreakt en geunlockt?
  #7  
Oud 18 August 2009, 13:53
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

misschien slim om eerst het ene probleem op te lossen, zodat je van dit probleem ook geen last meer hebt?
  #8  
Oud 18 August 2009, 15:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard

Dat vorige probleem is compleet opgelost. Alles werkt, het is alleen dat ik dus nu muziek moet luisteren via DiskAid maar daar kan ik dus geen playlists hebben ect. en Ipod kan de nummers dus niet vinden. Er is een manier dat je via DiskAid het in de goeie map zet maar ik weet dus niet welke map.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: kan geen muziek op ipod touch 4g zetten fedfed Jailbreak 0 17 December 2010 17:39
Muziek: muziek op jailbroken ipod zetten thomassi9 Muziek, foto & video 7 22 July 2010 14:56
Muziek in de native iPod app syncen MrNilo Jailbreak apps en thema's 7 24 December 2009 16:22
Mac OS X: ipod muziek op iphone zetten?? Shorty007 iTunes 2 26 December 2008 00:07
Muziek: muziek op de iphone zetten Haagze sf2 Muziek, foto & video 12 17 January 2008 23:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:28.