Handbrake, waarom lukt het niet?

Handbrake, waarom lukt het niet? discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een vraag. Ik heb een ISO bestand welke ik op mijn iPhone wil zetten. Nu heb ik hem eerst gemount in Daemon en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 December 2010, 10:08
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2010
Berichten: 22
Standaard Handbrake, waarom lukt het niet?

Ik heb een vraag.
Ik heb een ISO bestand welke ik op mijn iPhone wil zetten.
Nu heb ik hem eerst gemount in Daemon en dan gekopieerd naar mijn C-schijf (allemaal Windows 7), waar hij als VIDEO_TS en AUDIO_TS map verschijnt.
Deze VIDEO_TS map probeer ik vervolgens via Handbrake om te zetten, maar dat lukt niet. Ik krijg dan de melding: 'HandbrakeCLI.exe werkt niet meer'. Wanneer ik gewoon een VIDEO_TS wil omzetten (dus niet een bestand dat eerst ISO was) heb ik geen probleem.
Wat doe ik verkeerd??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 December 2010, 12:05
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ik zou zelf het ISO bestand uitpakken met bv. winrar of eerst branden en daarna rippen met Handbrake.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Waarom lukt het niet om Simlockvrij te maken? Ip0d Unlock 12 25 March 2011 14:09
Nieuwe oordopjes op 2g volumeknop op remote doet het niet?waarom? superman iPhone algemeen 3 8 April 2010 16:30
iPhone: Het lukt me niet! iNiels Jailbreak 3 22 October 2009 20:45
iPhone: het lukt maar niet. R-Know Jailbreak 4 17 October 2009 11:56
HELP! het lukt niet coen0s Unlock [archief] 4 12 March 2009 17:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:35.