video's uploaden via winSCP?

video's uploaden via winSCP? discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, Is er een mogelijkheid om video 's en mp3's te uploaden naar de iphone rechtstreeks met winSCP ? zonder behulp van itunes ? zo ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 February 2008, 14:55
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Borgloon Belgi
Berichten: 24
Red face video's uploaden via winSCP?

hallo,

Is er een mogelijkheid om video's en mp3's te uploaden naar de iphone rechtstreeks met winSCP? zonder behulp van itunes?
zo ja, in welke folder moeten die bestanden dan geplaatst worden?
thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 February 2008, 16:00
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Nope... iTunes heeft een database waar ie een link naar de video inzet... Als je hem er gewoon opzet weet ie dus niet dat de video erop staat...

Greetz, Stiruam
  #3  
Oud 22 February 2008, 16:20
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Duiven, Gelderland
Berichten: 70
Stuur een bericht via MSN naar Jochem
Standaard

Waarom zou je het met winSCP willen doen?
  #4  
Oud 24 February 2008, 19:50
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Borgloon Belgi
Berichten: 24
Standaard

omdat als ik via itunes liedjes wil uploaden... om de een of andere reden kan ik mijn muziek niet meer naar men iphone slepen, en als ik alle liedjes uitvink, en ik ga bijvoorbeeld 10 nummers aanvinken, en die dan synchroniseren, wilt ie alsnog al men muziek uit de library kopieren, met als gevolg dat ik dan een foutmelding krijg dat men geheugen te klein is...
Ik had dus zoiets van, kan dit heel overplaatsen ook zonder itunes?

maar blijkbaar kan het dus niet... dan zal ik verder moeten zoeken waarom itunes niet gewoon de nummers synchroniseert die ik erop wil hebben..
  #5  
Oud 25 February 2008, 18:46
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

iphonesuite misschien? deze maakt ook een backup van al je media, mss da je ook kunt uploaden?
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #6  
Oud 25 February 2008, 21:39
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Duiven, Gelderland
Berichten: 70
Stuur een bericht via MSN naar Jochem
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
iphonesuite misschien? deze maakt ook een backup van al je media, mss da je ook kunt uploaden?
dat is inderdaad het proberen waard!
  #7  
Oud 25 February 2008, 23:39
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Borgloon Belgi
Berichten: 24
Standaard

alvast bedankt hoor... maar iphonesuite heb ik reeds geprobeert. Deze detecteert men iphone niet, en geeft een crashfout. can kan ik op continue klikken, maar als gevolg dat er geen iphone blijkt aangesloten te zijn... terwijl hij gewoon op het dock zit...
  #8  
Oud 25 February 2008, 23:45
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

das raar, bij mij werkt hij zalig. Alles backup gemaakt ermee.
welke iphone draai je? en welke iphonesuite gebruik je?
  #9  
Oud 5 March 2008, 21:27
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Borgloon Belgi
Berichten: 24
Standaard

euh... gewoon versie 1.1.2 op de iphone, en de versie van iphonesuite eet k eigenlijk niet. had er die al vanaf gegooid. Heb de oplossing voor men probleem... miss een domme oplossing, maar het werkt.
Heb gewoon al men nummers uit men itunes gegooid, en ik zet gewoon in itunes wat ik wil synchroniseren.. wil ik er liedjes bij hebben, zet ik er net die nummers gewoon bij..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video uploaden/op mijn mac zetten gemaakt met Qik Video toon007 iPhone Apps 2 16 March 2010 23:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:15.