Airport express

Airport express discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb fibernet van Telenet. Mijn vsx 1021 pioneer is aangesloten voor AirPlay. Nu wil ik boven de airport express instaleren voor AirPlay op mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 September 2011, 12:43
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 73
Standaard Airport express

Ik heb fibernet van Telenet. Mijn vsx 1021 pioneer is aangesloten voor AirPlay. Nu wil ik boven de airport express instaleren voor AirPlay op mijn receiver op de slaapkamer, maar deze krijg ik niet gelinkt met het bestaand netwerk. Blijft oranje knipperen... Help!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2011, 12:48
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Heb je je Wi-Fi op de mac wel aan staan?

lamaar windows, kan post niet verwijderen hierro
  #3  
Oud 18 September 2011, 12:53
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harley4 Bekijk bericht
Heb je je Wi-Fi op de mac wel aan staan?

lamaar windows, kan post niet verwijderen hierro
Werk met pc.
En die hoeft toch niet aan te staan?!
Stream van iPhone naar airport. iPhone vind wel de airport maar geen ip of dergelijke... Airport knippert oranje.
  #4  
Oud 18 September 2011, 12:55
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

reset knoppie ff met paperclip indrukken. Heb ook zo'n ding gehad, gauw ingeruild voor een appleTV
  #5  
Oud 10 October 2011, 09:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2010
Berichten: 104
Standaard

Ik wil ook een airport express aanschaffen voor airplay naar mijn Pioneer versterker.
Maar mijn pc is bedraad aangesloten op het netwerk, hoe kan mijn pc dan kontakt maken met de airplay?
Als ik het goed begrijp moet ik eerst verbinding hebben met de airport voordat ik die kan aanmelden op mijn eigen netwerk.
  #6  
Oud 10 October 2011, 09:26
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door runner70 Bekijk bericht
hoe kan mijn pc dan kontakt maken met de airplay?
Je moet de AE (airport express) toevoegen aan je lokale netwerk. Je kunt de AE middels een netwerkkabel aan je router aansluiten, of nog makkelijker: als je Wi-Fi hebt, de AE verbinding laten maken met je Wi-Fi netwerk. Kan je 'm ook meteen voor je iPhone / iPod / iPad gebruiken. Andere AirPlay apparaten (zoals iTunes op je PC) zien de AE dan als AirPlay server, en kunnen er muziek naartoe streamen...
  #7  
Oud 11 October 2011, 09:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2010
Berichten: 104
Standaard

Mijn pc heeft geen Wi-Fi, en de plaats waar mijn versterker staat kan ik niet bereiken met een netwerk kabel.
Heb wel Wi-Fi voor laptops en iphone in huis
  #8  
Oud 11 October 2011, 09:54
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Dat maakt niet uit dat je PC geen Wi-Fi heeft. Je kunt de AE verbinding met jouw Wi-Fi netwerk laten maken. Je PC, die op hetzelfde lokale netwerk (middels een kabel vanaf de Wi-Fi router) is aangesloten?) 'ziet' de AE dan vanzelf.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Airport express of niet ? Beee iPhone algemeen 6 7 July 2013 11:28
airport express of appel tv played Koopinformatie Nederland 9 5 March 2011 23:49
Apple airport express toontje iPhone algemeen 4 6 February 2011 16:58
Airport express astramen iPhone algemeen 0 2 September 2010 18:13
Muziek: Iphone & airport express ~boi Muziek, foto & video 2 29 January 2009 10:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:35.