DataMan App klopt niks van

DataMan App klopt niks van discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb diverse problemen gehad met met veeeel dataverbruik..... DataMan Pro geinstalleerd om in de gaten te houden hoever het dataverbruik is. Heb nu diverse rekeningen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 November 2012, 12:34
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 327
Standaard DataMan App klopt niks van

Heb diverse problemen gehad met met veeeel dataverbruik.....
DataMan Pro geinstalleerd om in de gaten te houden hoever het dataverbruik is.
Heb nu diverse rekeningen van provider vergeleken met DataMan Pro of het verbruik klopt wat er aangegeven word in DataMan Pro.

Conclusie bij mij:

DataMan Pro geeft veeeeeel minder aan als daadwerkelijk verbruikt is volgens provider (Vodafone).

Voorbeeld:
September volgens DataMan 23.5MB werkelijk is 589MB
Oktober volgens DataMan 119.9MB werkelijk is 409MB

Meer mensen dit geconstateerd??

Voor mij betekend dat deze app niet betrouwbaar is dan


Hoor het graag
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 November 2012, 13:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 320
Standaard

ik heb de app niet maar misschien moet de app op de achtergrond draaien vooraleer hij je dataverbruik "noteert"... misschien heb je hem per ongeluk eens afgesloten?
  #3  
Oud 19 November 2012, 14:50
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

De App moet inderdaad voortdurend op de achtergrond draaien.

Je moet er dus zelf aan denken om deze aan te zetten als je je iPhone reset of uit/aan zet.

Welke versie van DataMan gebruik je trouwens? De oude goedkope, of de nieuwe dure?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 19 November 2012, 16:31
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 327
Standaard

Heb geloof ik de goedkopere zover ik kan zien. Maar goed, ik heb hem niet constant draaien op de achtergrond. Vandaar de grote verschillen. Wist niet dat ie constant moet draaien. Bedankt voor de info ) Wat mij betreft mag hier slotje op.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Zien jullie (wel) het verbruik per App in DataMan Pro? XIII iPad Apps 0 27 May 2012 21:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.