Hoe werkt de dictafoon??

Hoe werkt de dictafoon?? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Nou heb ik een iPhone 4 gekocht, daar zit een nieuw type Dictafoon op. En jongens, wat is dat nu voor onvriendelijke app?!! Ik start ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2013, 14:36
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2013
Berichten: 3
Standaard Hoe werkt de dictafoon??

Nou heb ik een iPhone 4 gekocht, daar zit een nieuw type Dictafoon op. En jongens, wat is dat nu voor onvriendelijke app?!! Ik start m op, krijg een rode knop met Gereed, druk daarop en hij gaat opnemen. Prima. Stopknop en hij stopt. Maar hoe nu verder??? Nergens een knopje om de opname definitief te stoppen, te verzenden, een nieuwe opname te starten, dit is toch onbegrijpelijk gepruts, hetzij van mij, hetzij van de makers. Help!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2013, 14:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je kan naast de rode knop toch op "Gereed" drukken.
Dan kan je de memo een naam geven en daarna verzenden via sms of mail.
  #3  
Oud 21 October 2013, 15:09
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2013
Berichten: 3
Standaard

Aha! Dus toch gepruts van mijzelf. Ik had dat woordje Gereed niet als aparte klikmogelijkheid gezien, maar als woordje dat bij de rode knop hoort...

Dankdank!
  #4  
Oud 22 October 2013, 02:41
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Apple neemt aan dat iedereen alles snapt wat er in hun hoofd zit, terwijl knoppen en gewone tekst niet meer altijd te onderscheiden zijn. Het is gewoon heel erg dom ontworpen en niet gepruts van jou
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #5  
Oud 22 October 2013, 08:28
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2013
Berichten: 3
Standaard

Kijk, dat is nog eens een opkikker om de dag mee te beginnen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe dictafoon opnames op pc zetten?? 2iphones iPhone algemeen 1 14 August 2012 13:31
Gevallen: gesprek kraakt, en mic stuk. / dictafoon werkt en geluid is goed :o coendostres iPhone algemeen 0 13 July 2012 18:18
Hoe werkt Navigon Fresh maps? (als het al werkt?) peterwillem iPhone Navigatie 2 5 June 2012 08:50
dictafoon pimvhe iPhone algemeen 4 30 October 2010 14:29
iPhone 3GS - Dictafoon werkt wisselend Joop87 iPhone algemeen 1 8 September 2010 18:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:16.