Dataman Pro: hoe alleen 3G (geen wifi) gebruik meten?

Dataman Pro: hoe alleen 3G (geen wifi) gebruik meten? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik gebruik dataman pro om mijn internet gebruik te meten. Hij stuurt notificaties bij 50% , 75% etc. Echter hij telt Wifi en 3G ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 August 2015, 12:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 294
Standaard Dataman Pro: hoe alleen 3G (geen Wi-Fi) gebruik meten?

Hoi,

Ik gebruik dataman pro om mijn internet gebruik te meten.
Hij stuurt notificaties bij 50% , 75% etc.
Echter hij telt Wi-Fi en 3G bij elkaar op.
Op Wi-Fi heb ik natuurlijk geen bundel.
Ik kon geen instelling vinden in dataman waarbij ik kan aangeven dat ie Wi-Fi niet moet meerekenen.

Wie weet hoe ik dat in dataman kan instellen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 August 2015, 11:54
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koekjedebij Bekijk bericht
Hoi,

Ik gebruik dataman pro om mijn internet gebruik te meten.
Hij stuurt notificaties bij 50% , 75% etc.
Echter hij telt Wi-Fi en 3G bij elkaar op.
Op Wi-Fi heb ik natuurlijk geen bundel.
Ik kon geen instelling vinden in dataman waarbij ik kan aangeven dat ie Wi-Fi niet moet meerekenen.

Wie weet hoe ik dat in dataman kan instellen?
Heeft je provider geen app die aangeeft hoeveel MB je verbruikt met 3G of 4G?
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
DataMan Pro instellen iPhone3GS16GB iPhone Apps 4 13 May 2012 18:00
gebruik alleen Wi-Fi toch kosten internet wil Wi-Fi 7 26 December 2011 17:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:24.