App gezocht om foto"s van canon eos over te zetten op iphone

App gezocht om foto"s van canon eos over te zetten op iphone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Aangezien de officiele canon app, niet, of meestal niet goed werkt, vroeg ik me af of er universele app"s zijn om foto's over te zetten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 March 2016, 21:38
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard App gezocht om foto"s van canon eos over te zetten op iphone

Aangezien de officiele canon app, niet, of meestal niet goed werkt, vroeg ik me af of er universele app"s zijn om foto's over te zetten van mn canon eos 70d naar mn idevice. Normaal gesproken zet mn camera een Wi-Fi netwerk op, en dan verbind ik mn telefoon daarmee, en dan kan ik ze overzetten, helaas is de officiele app van Canon bagger, vandaar dat ik opzoek ben naar een alternatief.
__________________
Bla bla bla...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 March 2016, 21:54
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 581
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Met een conection kit van Apple op je iPad pro zetten? Ik gebruik zelf ook de kabel van Apple om foto's via de USB kabel van de Canon over te zetten op m'n iPad.
  #3  
Oud 13 March 2016, 22:56
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

heb ik, en dat werkt prima, maar dat zijn weer een aantal handelingen extra, en het moet gewoon fatsoenlijk kunnen werken, alleen heeft canon een beroerde app.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Datum in "momenten" in "Foto's" komen niet overeen met origineel! squertes iPhone algemeen 1 6 December 2013 15:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:28.