whatsapp toetsenbord

whatsapp toetsenbord discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Op mijn iphone 7 heb ik na installeren van Whatsapp iets vreemds: na starten whatsapp wil ik altijd meteen kunnen reageren op appjes maar als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 February 2018, 11:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2013
Berichten: 7
Standaard whatsapp toetsenbord

Op mijn iphone 7 heb ik na installeren van Whatsapp iets vreemds: na starten whatsapp wil ik altijd meteen kunnen reageren op appjes maar als ik een chat kies duurt het te lang voordat het toetsenbord omhoog komt. Ik moet dan meerdere malen drukken op de tekstbalk maar het duurt te lang voordat het toetsenbord dan verschijnt zodat ik kan gaan typen.
Heb de nieuwste IOS versie.


Iemand een oplossing hiervoor?


Nu iedere keer wachten totdat ik mag gaan typen is irritant
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2018, 10:36
» iPhone XS 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 653
Standaard

Wat heb je allemaal al geprobeerd? (Op dit forum kun je een hoop standaard acties vinden die je uit zou kunnen proberen...)
  #3  
Oud 5 February 2018, 18:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2013
Berichten: 7
Standaard

IPhone herstart
whatsapp verwijderd en opnieuw geinstalleerd
toetsenbord automatisch aanvullen uit
spellingscontrole uit


Wat kan ik nog meer proberen? kan verder niet iets soortgelijks vinden op het forum?
  #4  
Oud 5 February 2018, 21:56
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.202
Standaard

heb je een 2e toetsenbord actief?
  #5  
Oud 6 February 2018, 20:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2013
Berichten: 7
Standaard toetsebord whatsapp

Nee de standaard. Ik heb gisteren wel een swift toetsenbord toegevoegd om te kijken of het dan weg was maar dit is niet zo. Er zit gewoon (niet altijd) een vertraging in als je wilt reageren op een bericht. Als je bijv. bij een sms bericht een antwoord wilt verzenden dan is dit niet maar kun je meteen gaan typen in het vakje...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:54.