Tip: Fring over 3G.

Tip: Fring over 3G. discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Buur .... VoIPover3G heeft geen extra instelling nodig om te werken. VoIPover3G zorgt er enkel voor dat de wifi -beperking van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 16 November 2008, 22:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
....
VoIPover3G heeft geen extra instelling nodig om te werken. VoIPover3G zorgt er enkel voor dat de Wi-Fi-beperking van o.a. Fring (en de andere programma's die ik eerder genoemd heb) vergroot wordt naar 3G/GPRS. Oftewel, dan kun je Fring ook gebruiken via 3G/GPRS en zit je niet vast aan een Wi-Fi-netwerk (=de beperking waardoor Fring van Apple toch in de AppStore mocht)...
Na het installeren van VoIPover3G en Mobilesubstrate kon ik gratis bellen met 3G!

Maar ....het synchroniseren met Itunes lukte echter niet meer. Itunes kon geen verbinding meer maken met de iPhone (fout melding ...000035).
Oplossing die bij mij werkte: bij Itunes bij programma's ..Fring..verwijderen. Nu kon ik wel weer synschroniseren ..en kwam Fring daarna weer terug onder programma's
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 13 March 2009, 12:02
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 12
Standaard

Zijn de bovenstaande problemen inmiddels opgelost met Volpover3g?
  #43  
Oud 13 March 2009, 14:22
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Welke problemen doel je dan op?
Fring werkt al een tijd via VoIPover3G, als je dat bedoelt. Lees ook hier hoe (die draad gaat niet alleen over MobiNews over 3G).
  #44  
Oud 28 July 2009, 12:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
Ben een van de early adopters van Fring. Je merkt dat het momenteel aardig in de belangstelling staat wat zo zijn effect heeft op de kwaliteit van de verbindingen. Zo werkt het vandaag prima. Zojuist bijna
een uur met mijn broer in
Nieuw Zeeland gesproken.
Gisteren was het niet mogelijk om zelfs maar in te loggen.
Eens kijken hoe men zich ontwikkeld.

Gisteren werkte het
zou u mij kunnen uitleggen hoe dit werkt,het kost toch geld via fring te bellen.
alvast bedankt,

groetjes,
  #45  
Oud 28 July 2009, 13:54
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door westervoort2003 Bekijk bericht
zou u mij kunnen uitleggen hoe dit werkt,het kost toch geld via fring te bellen.
alvast bedankt,

groetjes,
Van fring user naar fring user is gratis. Net zoals bij skype.
  #46  
Oud 6 August 2009, 15:02
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

weet iemand een normale oplossing want fring werkt op mijn iPhone voor geen meter kan er enkel mee chatten net als skype, lijkt wle of t-mobileicon het blokt op mijn N97 en HTC Touch pro 2 van kpn abbo en nokia navigator van mijn vrouw bij telfort werkt het gewoon prima op gprs en op 3G dus vroeg me af of nog meer mensen bij t-mobile hier problemen mee hadden en wat eventueel de oplossing is?


p.s heb en wil geen jailbreak ik koop altijd alles netjes
__________________
Iphone 3GS 32 Gb Wit, JB, iPad 64GB 3g JB, Iphone 4 32 Gig JB
  #47  
Oud 6 August 2009, 15:12
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Fring werkt (op iPhone) standaard niet op 3G, enkel via Wi-Fi.

Is te omzeilen via een app, maar daarvoor heb je een jailbreak nodig.
  #48  
Oud 6 August 2009, 15:26
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Fring werkt (op iPhone) standaard niet op 3G, enkel via Wi-Fi.

Is te omzeilen via een app, maar daarvoor heb je een jailbreak nodig.

bedankt voor uw reactie

dus t-mobileicon blokt het ( samen met applestore) en is dus een app waar je weinig aan hebt uit de app store, jammer dat het allemaal zo simpel is bij andere telefoons en providers dan maar via mijn n97 skypen en fringen
  #49  
Oud 6 August 2009, 15:27
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Het is een beveiliging in de app zelf die voorkomt dat je via 3G/gprs kan bellen.
  #50  
Oud 6 August 2009, 15:55
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Het is een beveiliging in de app zelf die voorkomt dat je via 3G/gprs kan bellen.

dat moet er dan toch opgezet zijn in opdracht van apple of t-mobileicon want fring op mijn N97 en andere toestellen zoals hier boven vermeld via kpnicon en telforticon zit die beveiliging er niet op
  #51  
Oud 6 August 2009, 16:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Is in opdracht van Apple, want werkt via geen enkele provider.
  #52  
Oud 6 August 2009, 17:29
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Is in opdracht van Apple, want werkt via geen enkele provider.

de apple applicatie dan idd niet maar de symbian app gelukkig wel, maar bedankt voor uw informatie, weer een min punt voor Apple

Laatst gewijzigd door gserban; 6 August 2009 om 17:53.
  #53  
Oud 28 August 2009, 13:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Locatie: Almere Stad
Berichten: 206
Stuur een bericht via ICQ naar bbgt Stuur een bericht via Instant Messenger naar bbgt Stuur een bericht via MSN naar bbgt Stuur een bericht via Yahoo naar bbgt Stuur een bericht via Skype™ naar bbgt Send a message via twitter to bbgt
Standaard

Wat is de rol van Vodafoneicon in dit onderwerp.
Wat als je een gewone/legale iPhone hebt. Ik bedoel ik
heb een uit Italie afkomstige iPhone die geheel was/is.
__________________
....i.c.m. een Tele2 sim only 1GB en 100 bel/sms
  #54  
Oud 28 August 2009, 14:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bbgt Bekijk bericht
Wat is de rol van Vodafoneicon in dit onderwerp.
Wat als je een gewone/legale iPhone hebt. Ik bedoel ik
heb een uit Italie afkomstige iPhone die geheel was/is.
Vodafone speelt hierbij geen enkele rol. Het werkt standaard alleen via Wi-Fi, dus heeft je provider er helemaal niets mee te maken.
  #55  
Oud 28 August 2009, 14:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Locatie: Almere Stad
Berichten: 206
Stuur een bericht via ICQ naar bbgt Stuur een bericht via Instant Messenger naar bbgt Stuur een bericht via MSN naar bbgt Stuur een bericht via Yahoo naar bbgt Stuur een bericht via Skype™ naar bbgt Send a message via twitter to bbgt
Standaard

Ik lees anders verder terug dat t-mobileicon wel blokt en vandaar mijn vraag
wat Vodafoneicon doet?
  #56  
Oud 28 August 2009, 15:42
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bbgt Bekijk bericht
Ik lees anders verder terug dat t-mobileicon wel blokt en vandaar mijn vraag
wat Vodafoneicon doet?

klop tt-mobile blokt het ook op mijn Nokia terwijl als ik me kpnicon kaart in me Nokia doe werkt fring super en kan ik gewoon skypen via mijn telefoon via het Mobiele internet netwerk
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Fring michielmvs iPhone Apps 52 28 April 2011 14:36
Fring lang2650 Jailbreak apps en thema's 1 19 May 2010 12:56
Windows: [TIP] Voor het updaten naar OS 4.0 [TIP] Raikonen1 iTunes 10 10 April 2010 17:11
Fring sijmes Jailbreak apps en thema's 0 1 June 2008 15:31
Fring sijmes iPhone algemeen 0 1 June 2008 14:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:12.