apps kunnen niet op de ipod

apps kunnen niet op de ipod discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo k heb een paar dagen geleden en ipod touch 16 gb gekocht, maar toen k er apps op wilde zette via de pc zij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 October 2008, 18:53
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 3
Question apps kunnen niet op de ipod

hallo
k heb een paar dagen geleden en ipod touch 16 gb gekocht,
maar toen k er apps op wilde zette via de pc zij de pc dat k geen bevoegdheden had.
Dus k heb mijn pc gemachtigt, probeer het opnieuwe en de pc zegt dat k niet gemachtigd ben!

weet iemand wat ik hierop moet doen???
alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 October 2008, 19:55
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb je je ingelogd in de itunes store?
of nog eens opnieuw machtigen.
__________________
at your service
  #3  
Oud 16 October 2008, 10:56
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 3
Standaard

ja ik was ingelogd toen ik dat probeerde,
en ik heb mijn pc ook al vaak gemachtigd, dus ik snap er helemaal iks meer van! want het zou moeten werken!
  #4  
Oud 8 November 2008, 22:04
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Het is al lang geleden dat hier een note is geschreven, maar hopelijk lees je dit nog:

Indien het zo is dat als je op de apps klikt en je plots weer in het homescreen bent (met alle programma's: safari, itunes, muziek,, ...), moet je in itunes naar programma's gaan, dubbelklik op een app en code intikken en synchroniseren. Als het nog niet werkt moet je nog wat verder zoeken, veel succes ermee!
  #5  
Oud 8 November 2008, 22:10
ninobeukeveld's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Oudkarspel (N-H)
Berichten: 286
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordyl Bekijk bericht
Het is al lang geleden dat hier een note is geschreven, maar hopelijk lees je dit nog:

Indien het zo is dat als je op de apps klikt en je plots weer in het homescreen bent (met alle programma's: safari, itunes, muziek,, ...), moet je in itunes naar programma's gaan, dubbelklik op een app en code intikken en synchroniseren. Als het nog niet werkt moet je nog wat verder zoeken, veel succes ermee!
??
dubbel klikken op een pictogram, bij mij gebeurt er dan niks hoor.
  #6  
Oud 9 November 2008, 21:12
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Wat is het probleem precies?
  #7  
Oud 10 November 2008, 19:04
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Als ik mijn Ipod touch synchroniseer krijg ik een merlding dat hij de apps niet over kan zetten, omdat ik er geen bevoegdheden voor heb. ook al heb ik eerst mijn machtiging ingetrokken en vervolgens weer gemachtigd.
dus ik kan wel apps via mijn ipod downloaden maar die niet naar Itunes overzetten.
weet je hier reaad mee?

alvast bedankt
  #8  
Oud 11 November 2008, 21:46
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Maar kan je wel apps downloaden via de ipod zelf en niet via itunes? En als je in itunes met rechtermuisknop op de naam van je ipod klikt en dan op aankopen overzetten?
Anders weet ik maar ťťn oplossing: je ipod eens helemaal opnieuw instellen, dus alle instellingen en inhoud wissen. Of je kan naturrlijk contact opnemen met apple.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoeveel apps kunnen er op een 8GB iPhone? iPhone38GB iPhone Apps 18 31 December 2010 22:16
Niet kunnen deleten van Cydia apps? nouska1976 Archief 2 19 November 2009 09:43
Niet kunnen bellen, wel ipod? iphonejoey iPhone algemeen 2 1 September 2008 21:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:14.