LogMeIn

LogMeIn discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Telkens als ik LogMeIn Ignition aanraak om op te starten krijg ik heel even het beginscherm te zien en stop het programma en springt m'n ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 December 2008, 11:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 39
Standaard LogMeIn Ignition probleem

Telkens als ik LogMeIn Ignition aanraak om op te starten krijg ik heel even het beginscherm te zien en stop het programma en springt m'n iPhone terug naar z'n springboard.

Is er iets dat ik vergeten ben in te stellen (denk het niet na lezen van de help fle) of heeft iemand hetzelfde probleem al voorgehad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 December 2008, 11:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heb je misschien al een keer gereboot? (je iPhone)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 24 December 2008, 13:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 39
Standaard

ja, al een paar keer
  #4  
Oud 24 December 2008, 15:06
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 97
Standaard

Ik denk dat het grootste probleem is dat je hier €25 voor hebt betaald

Maar ff serieus, misschien helpt het om het programma een keer te verwijderen, dus op drukken totdat alles begint te wiggelen, dan op het kruisje drukken. Daarna opnieuw syncen met itunes en het programma er op zetten of via appstore opnieuw installeren. En nee, je hoeft er niet opnieuw voor te betalen
  #5  
Oud 24 December 2008, 15:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ViperNL Bekijk bericht
Ik denk dat het grootste probleem is dat je hier €25 voor hebt betaald

Maar ff serieus, misschien helpt het om het programma een keer te verwijderen, dus op drukken totdat alles begint te wiggelen, dan op het kruisje drukken. Daarna opnieuw syncen met itunes en het programma er op zetten of via appstore opnieuw installeren. En nee, je hoeft er niet opnieuw voor te betalen
Bedankt, maar dat heb ik ook al geprobeerd...
  #6  
Oud 24 December 2008, 18:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 97
Standaard

dan zou ik logmein ff mailen met een precieze uitleg van hoe en wat, je hebt er voor betaald en van zo'n bedrijf mag je verwachten dat ze degelijke support leveren.

*edit* in je profiel staat dat je FW 2.1 gebruikt, misschien updaten naar 2.2?

*edit 2* uit een ander topic met vergelijkbare problemen: hard resetten, dan de app verwijderen, en dan opnieuw downloaden

Laatst gewijzigd door ViperNL; 24 December 2008 om 18:42.
  #7  
Oud 25 December 2008, 11:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Alphen aan den rijn
Berichten: 18
Standaard

ik heb het probleem ook, maar het gebuerd alleen als je het met gprs/umts/etc doet en niet met Wi-Fi.... !! beetje *** dat het alleen maar met Wi-Fi kan en nog voor zo'n prijs ook !!!
  #8  
Oud 26 December 2008, 13:35
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Jaadu VNC gebruiken, die ken wel over 3G

Wel balen, heb je net 23 euro uitgegeven.. Het bedrijf al gemaild? Voor 23 euro mag je toch wel wat verwachten van t bedrijf..
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #9  
Oud 26 December 2008, 23:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar Fly-away
Standaard

Waarom log je niet gewoon in via hun site via safari? Dat is toch gratis?
  #10  
Oud 20 January 2009, 23:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard LogMeIn

Logmein is een app waarmee je vanaf je iPhone je mac of PC kan besturen of beheren.
Het is niet goedkoop namelijk 23.99 euro.
Verder moet je je aanmelden op de site van https://secure.logmein.com/home.asp Er is een gratis logmein account en een pro, de pro heeft meer mogelijkheden.
Voordelen ten opzichte van een VNC (die vaak gratis zijn) is dat het gewoon beter werkt, soepeler en je hebt meer instellingsmogelijkheden. Verder kan je ook inloggen op de website van logmein en daar je mac of pc besturen.
Werkt met gprs(traag), 3G en Wi-Fi (snel).

En ik moet zeggen na wat tests dat het echt geweldig werkt.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg logmeinig1.jpg‎ (27,1 KB, 44x gelezen)
Bestandstype: jpg logmeinig2.jpg‎ (13,6 KB, 37x gelezen)
Bestandstype: jpg logmeinig3.jpg‎ (20,7 KB, 43x gelezen)
Bestandstype: jpg logmeinig7.jpg‎ (24,1 KB, 42x gelezen)
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.

Laatst gewijzigd door Michael; 20 January 2009 om 23:57.
  #11  
Oud 21 January 2009, 00:11
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Waar ik benieuwd naar ben, als je een video op je PC afspeelt, kun je dat dan goed zien?
  #12  
Oud 21 January 2009, 00:15
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee niet te volgen. Het is plaatje naar plaatje
  #13  
Oud 21 January 2009, 00:56
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Hmm, dan vind ik het niks.
Misschien kun je nog beter Jaadu nemen dan (kost $20 dacht ik).
  #14  
Oud 21 January 2009, 10:23
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Zelf heb ik Jaadu gekocht, werkt super! Maar films kijken e.d. lukt inderdaad niet fantastisch.. Tis heel schokkerig, maar daar gebruik ik Files voor, kan je een film op je iPhone zetten, heb je ook geen last van trage internetverbinding
  #15  
Oud 1 March 2009, 22:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 4
Standaard Probleem met LogMeIn Ignition

Hoe ga je in LogMeIn Ignotion naar inloggen met Full Credentials, i.p.v. Inloggen met access code?
  #16  
Oud 1 March 2009, 23:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Topic's samengevoegd
  #17  
Oud 1 October 2009, 17:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Locatie: stein
Berichten: 3
Thumbs up logmein en livestream tweede kamer

wil iemand van jullie in het bezit van logmein eens testen of de livestream van de tweede kamer te bekijken is op de iPhone?
  #18  
Oud 1 October 2009, 19:56
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
  #19  
Oud 2 October 2009, 17:07
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Gister al eens een kleine test gedaan met loginme;wat mij niet lukt of ik niet goed begrijp is hoe je kan scrollen naar beneden of boven?
Want nu moet ik tot vervelens toe telkens naar rechts gaan en op die blak klikken of op dat pijltje om zo naar beneden te gaan,dat gaat wel maar scrollen zou makkelijker zijn denk ik?

Ook via EDGE lukt het wat positief is maar net zoals bij alles niet supervlot of laat staan snel gaat.Met 3G gaat het allemaal een stukje vlotter.

Ik heb gewoon vanop mijn werk films zitten downloaden via mijn iPhone,super,als het kalm is op het werk beetje films ofzo downloaden,daardoor spaar ik mij alweer wat tijd uit natuurlijk.

Wat ik wel merk en ik weet niet hoe dit steeds komt maar tot meermaals toe opeens disconnected?Nog iemand voor of een idee hoe dit steeds voorkomt?
Terwijl ik gewoon bezig ben opeens gedaan ermee en moet ik terug inloggen.
Wel jammer want het gebeurde tot meermaals toe.

Voor de rest is alles oke,al wat ik thuis doe kon ik via mijn iphone ook doen.
Moet wel zeggen het enorm verbruikt,je batterij gaat snel naar beneden,je hebt zeker een externe batterij nodig vind ik als je het lang gebruikt.

Ik weet niet hoe dat zit met data verbruik van je gsm data?Daar heb ik gister niet opgelet?Ik weet het verbruik van downloaden via je internet(telenet meter) afgaat maar via de iphone weet ik niet of je er data voor kwijt bent door te blijven inglogd te zijn ofzo?
  #20  
Oud 13 October 2009, 22:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Hoe is het alweer mogelijk; als ik via de iPhone wil inloggen dan lukt het opeens niet meer; er komt op ; please check your login redentials??
Onmogelijk want deze zijn correct en zijn hetzelfde als ervoor,ik laat deze dit ook onthouden enz...Ondertussen door meermaals proberen in te loggen komt e nu ook op mijn ip geblokkeerd is.

Als ik binnen de 2 dagen dzt niet in orde vraag ik mijn geld terug.

Wat doe ik nu het beste?
Ik heb alles eraf gegooid nu,nu heb ik geen computer meer instaan?
Mss eerst eens terug opnieuw downloaden dan en computer insteken?

Dat zijn nu echt eens zaken waar ik het vanop mijn heupen krijg.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Logmein werkt niet goed J.A.N iPhone Apps 0 22 January 2010 17:25
Verschil tussen Jadu VNC en Logmein Rene3g iPhone Apps 5 23 February 2009 10:18
Dubbelklikken via Logmein.nl iMakkie iPhone Apps 2 22 September 2008 22:02
Vensters verplaatsen via VNC/Logmein iMakkie Archief 2 17 September 2008 16:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:49.