Blad "tussenvoegen"?

Blad "tussenvoegen"? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een aantal "pagina's" in gebruik die ik volgens een bepaalde logica heb gevuld. Dus gelijksoortige toepassingen in het zelfde scherm . Een van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 March 2009, 12:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard Blad "tussenvoegen"?

Ik heb een aantal "pagina's" in gebruik die ik volgens een bepaalde logica heb gevuld. Dus gelijksoortige toepassingen in het zelfde scherm.

Een van de schermen is nu vol echter wil ik nog enkele applicaties toevoegen. Dit wil ik het liefst doen op het blad na de huidige.


Uiteraard zou dit kunnen door alle toepassingen in de verder gelegen bladen te verplaatsen maar dit is een erg moeizame zaak want dan moet ik 48 toepassingen verplaatsen omdat ik er 2 wil tussenvoegen.


Vraag: is er een methode evt. via PC/Mac om een leeg blad tussen te voegen?


(mocht een andere rubriek beter zijn dan hoor ik't wel)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 March 2009, 12:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik vrees dat je voor optie 1 zal moeten gaan en alles manueel doen.
  #3  
Oud 17 March 2009, 12:32
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Dit is iets wat veel iPhone gebruikers graag zouden willen zien.. Maar helaas..
  #4  
Oud 17 March 2009, 12:38
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

is jammer. Maar er moet toch ergens een tabelletje (in een .plist) zijn waar de koppeling tussen blad en programma staat.


Ik heb al eens Folders geprobeerd maar dat werkte niet echt prettig. Zou daar wellicht nog een alternatief voor zijn?
  #5  
Oud 17 March 2009, 13:14
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Hopen dat ze vanavond app-management via itunes presenteren
__________________
Marc.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 12:59
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 19:28
"Checking Sources" duurt te lang en "Failed to Download Package" vvv91 Jailbreak apps en thema's 10 20 December 2008 13:25
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14 October 2008 19:50
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:01.