Sims 3

Sims 3 discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Gisteren heb ik Sims 3 op mijn iPhone gezet via iTunes . Nu draait dat spel voor geen meter... Als ik het opstart, duurt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 June 2009, 21:13
Jens De Haes's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Locatie: Vorselaar
Berichten: 19
Stuur een bericht via MSN naar Jens De Haes Stuur een bericht via Skype™ naar Jens De Haes
Standaard Sims 3

Hallo!

Gisteren heb ik Sims 3 op mijn iPhone gezet via iTunes.
Nu draait dat spel voor geen meter...
Als ik het opstart, duurt het al gauw een minuut voor het geladen is.
Als ik een nieuwe SIM wil maken, gaat alles enorm schokkend.
Eens ik een mannetje heb gemaakt, en ik hem een naam wil geven stopt het spel en ga ik terug naar mijn springboard (met enkele seconden vastlopen van iPhone).

Waar kan dit aan liggen?
Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 June 2009, 22:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Berichten: 204
Standaard

Bij mij valt ie ook regelmatig terug naar sb .
  #3  
Oud 3 June 2009, 22:08
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

//Topic verplaatst
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 4 June 2009, 17:35
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

even een re boot en hier was het over!
  #5  
Oud 4 June 2009, 23:50
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Of TS heeft mobilesubstrate verklooid met jailbreak gedoe.
Probeer 'swapmode' eens, te vinden in Cydia.

Als dit wel helpt en een standaard reboot niet dan weet je zeker waar het aan ligt.
__________________
Marc.

Laatst gewijzigd door zwaan; 4 June 2009 om 23:53.
  #6  
Oud 4 June 2009, 23:53
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je kan via SBSettings makkelijk in Safe Mode komen (waardoor alle Mobile Substrate-extensies worden uitgezet). Daarna zal 'ie wel goed draaien.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #7  
Oud 5 June 2009, 13:00
Jens De Haes's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Locatie: Vorselaar
Berichten: 19
Stuur een bericht via MSN naar Jens De Haes Stuur een bericht via Skype™ naar Jens De Haes
Standaard

Reboot via SBsettings heeft inderdaad geholpen!
Bedankt.
  #8  
Oud 9 June 2009, 13:59
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Heb ik ook last van, dat het regelmatig vastloopt,
Verder wel een leuk spel!! _O_

Al duur geld verdienen ff, ga nogal vaak dood door te werken (vissen gaat wel hard met geld overigens)

Weet iemand trouwens hoe je kunt verhuizen? ik heb gelezen dat het gaat maar weet niet hoe

Laatst gewijzigd door vdvorst; 9 June 2009 om 15:07.
  #9  
Oud 14 June 2009, 10:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vdvorst Bekijk bericht

Al duur geld verdienen ff,
Er is een source te vinden voor extra geld, meen iets van 65.000 $

  #10  
Oud 14 June 2009, 12:30
Goozah's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flock Bekijk bericht
Er is een source te vinden voor extra geld, meen iets van 65.000 $

welke source is dat?

EDIT:
Laat maar, al gevonden.

Laatst gewijzigd door Goozah; 14 June 2009 om 13:02.
  #11  
Oud 16 June 2009, 14:47
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flock Bekijk bericht
Er is een source te vinden voor extra geld, meen iets van 65.000 $

dank u, scheelt een aantal uur vissen

Maar, iemand een idee of je nu wel/niet kunt verhuizen?
  #12  
Oud 7 November 2009, 16:39
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 150
Standaard

1. Hoe die 65.000??
2. Bij ook steeds terug naar SB. Reboot geprobeerd, respring geprobeerd. Ik zal nu ff safe mode proberen. Wordt er wel gek van...
  #13  
Oud 9 November 2009, 19:16
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flock Bekijk bericht
Er is een source te vinden voor extra geld, meen iets van 65.000 $

Hmm werkt nietmeer..
  #14  
Oud 9 November 2009, 23:49
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 150
Standaard

Of is het een cheat code?
  #15  
Oud 10 November 2009, 13:18
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

neen het is een patch maar hij werkt niet meer als je hem download in cydia ...(of rock)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sims 3 vs world sims Idol iPhone Apps 4 24 July 2010 22:11
The sims 3 probleem over? Idol iPhone Apps 3 15 April 2010 21:09
keuze sims Elsje Archief 3 26 January 2008 16:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:35.