NOS teletekst klapt eruit

NOS teletekst klapt eruit discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Vandaag update van nos teletekst aangepast voor 3.0. Ik heb 3.0, maar als ik nu de app. start, krijg ik even P.101 te zien en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 July 2009, 17:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 103
Standaard NOS teletekst klapt eruit

Vandaag update van nos teletekst aangepast voor 3.0.
Ik heb 3.0, maar als ik nu de app. start, krijg ik even P.101 te zien en dan klapt de app. eruit. Hebben meer mensen hier last van. Trouwens, die kleur blauw van het icon had wel wat minder fel gemogen van mij.

Sorry, probleem opgelost na opnieuw opstarten van iPhone.

Laatst gewijzigd door fgeer; 1 July 2009 om 17:25.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 July 2009, 17:27
z-nyx's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 161
Stuur een bericht via Skype™ naar z-nyx Send a message via twitter to z-nyx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fgeer Bekijk bericht
Vandaag update van nos teletekst aangepast voor 3.0.
Ik heb 3.0, maar als ik nu de app. start, krijg ik even P.101 te zien en dan klapt de app. eruit. Hebben meer mensen hier last van. Trouwens, die kleur blauw van het icon had wel wat minder fel gemogen van mij.

Sorry, probleem opgelost na opnieuw opstarten van iPhone.

PSies dat was de tip : een reboot en hij is weer goed .
  #3  
Oud 5 July 2009, 12:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Poortugaal
Berichten: 14
Standaard

Ik heb hetzelfde heb hem al eens gewist en opnieuw geinstalleerd even goed en dan weer hetzelfde probleem.
  #4  
Oud 5 July 2009, 12:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door acbr Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde heb hem al eens gewist en opnieuw geinstalleerd even goed en dan weer hetzelfde probleem.
Ja, ik dacht dat het probleem was opgelost na rebooten, maar nu heb ik het weer. Er zit iets niet lekker. Betwijfel trouwens of het aan de teletekst app. ligt. Ook mijn mail klapt er soms ineens uit na opstarten. Ligt misschien aan fw. 3.0. Sindsdien heb ik er last van.
  #5  
Oud 6 July 2009, 10:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 1
Standaard Apps start op en klapt eruit

Beste,

Ik heb nog niet zo lang een iPhone 3.0 8G. Het komt af en toe voor dat als ik een App opstart deze start met opstarten maar vervolgens weer terug klapt naar het startscherm waardoor ik de app niet kan runnen. Soms helpt het om de Iphone opnieuw op te starten. Ik ondervind dit probleem o.a. met NOS Teletekts, maar bijvoorbeeld op met I-Tour van Rabobank. Heeft iemand ervaring hoe ik dit kan oplossen?
Alvast dank
  #6  
Oud 6 July 2009, 10:54
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Kan kloppen. Liep vandaag ook tegen dit probleem aan met de Rabo iTour app. Heeft er volgens mij mee te maken dat de programma's nog niet volledig 100% zijn berekend op de nieuwe 3.0 firmware.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #7  
Oud 6 July 2009, 11:10
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

//Topics samengevoegd
  #8  
Oud 21 July 2009, 08:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 57
Send a message via twitter to marcoblom
Standaard

Heb 't probleem ook met Buienradar als ik de animatie start. Soms werkt wachten, soms is een reboot nodig. Wel erg irritant!
  #9  
Oud 11 August 2009, 20:14
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2008
Berichten: 107
Standaard

Dit is de reactie van de makers van de app op mijn mail naar ze:

Mijn vraag
Citaat:
Wat is jullie reden dat er totaal geen communicatie of het hoe en waarom van de crashes wordt vermeld bij de beschrijving van de app, zoals professionele uitgevers wel doen wanneer er een update aankomt of wanneer men weet van het crashen en men ermee bezig is.
het antwoord
Citaat:
Dank voor de feedback. Waar mogelijk sturen we bij en geven we raad. We verzoeken ook de mensen die we succesvol raad hebben gegeven dit weer terug te koppelen naar de community/Appstore. Helaas gebeurt dat daarna vrijwel nooit.
De oplossing voor het probleem is erg eenvoudig.
* verwijder de applicatie
* restart je iPhone
* install de applicatie
Ik hoor graag je feedback.
Met vriendelijke groet,
-----
Nu is dit antwoord helemaal niet volledig. Het volgen van deze oplossing werkt een halve dag!
Kan vanuit iphoneclub.nl niet iemand informatie inwinnen over de stand van zaken van een eventuele update? hun emailadres: teletekst (at) e-office (dot) com
Ik word er zo langzamerhand moe van...
  #10  
Oud 11 August 2009, 21:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik ervaarde hetzelfde probleem, en heb ook gemeld bij de maker. Mijn ervaring is dat als je de apps gaat starten met een beschikbare geheugen minder dan ca. 8MB klapt de teletext gewoon uit. Met apps 'freememory' kan ik het geheugen vrijmaken, boven 15MB doet de teletext programma prima.
  #11  
Oud 11 August 2009, 22:06
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Locatie: Almere
Berichten: 6
Stuur een bericht via Skype™ naar McLangendorff
Standaard

Misschien een stackdump sturen van de teletekst applicatie. Deze is te verkrijgen in de organizer van xcode (waarschijnlijk alleen wanneer je een developer subscription hebt)

Zie hier een deel:

Incident Identifier: 926E0A1A-B247-4B76-B8A2-37172290809B
CrashReporter Key: 3dfab9c085e670aaa5e7a9492d7e2c9fdc706adf
Process: Teletekst [236]
Path: /var/mobile/Applications/A1A7A3A4-DCEA-479A-9D83-D9DBF2CD2226/Teletekst.app/Teletekst
Identifier: Teletekst
Version: ??? (???)
Code Type: ARM (Native)
Parent Process: launchd [1]

Date/Time: 2009-08-05 17:38:13.655 +0200
OS Version: iPhone OS 3.0.1 (7A400)
Report Version: 104

Exception Type: 00000020
Exception Codes: 0x8badf00d
Highlighted Thread: 0

Application Specific Information:
com.eoffice.Teletekst failed to suspend in time
elapsed total CPU time (seconds): 3.560 (user 2.370, system 1.190), 36% CPU
elapsed application CPU time (seconds): 0.000, 0% CPU
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
NOS teletekst en Startpagina blijven leeg caro7372 Archief 11 1 January 2010 16:05
PC klapt eruit zodra ik iPhone 3G/16 GB aansluit icm met IT8 aniger Archief 7 25 January 2009 23:04
2.2 Update - nu.nl en NOS Teletekst crashen danema iPhone Apps 9 27 November 2008 18:15
NOS Teletekst Webapp amphora iPhone Apps 34 9 October 2008 10:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:35.