Groups gekocht en icoontje veranderen ?

Groups gekocht en icoontje veranderen ? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb in de appstore Groups gekocht maar ik zou dat icoontje willen veranderen in het icoontje dat standaard contacts is op de iphone kant ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 August 2009, 17:45
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard Groups gekocht en icoontje veranderen ?

ik heb in de appstore Groups gekocht maar ik zou dat icoontje willen veranderen in het icoontje dat standaard contacts is op de iphone kant dat?

sorry heb het gevonden mag dus een slotje op

Laatst gewijzigd door Scooter; 11 August 2009 om 17:51.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 August 2009, 17:52
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ja, gewoon het icoontje veranderen via SSH, iPhonebrowser of Diskaid...
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 11 August 2009, 17:55
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Ja, gewoon het icoontje veranderen via SSH, iPhonebrowser of Diskaid...
idd maar toch blijkbaar een probleemke heb het verandert en hij open niet maar ik zoek het wel ff verder
  #4  
Oud 11 August 2009, 17:56
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Je hebt het icoontje met succes veranderd maar nu wil hij niet meer openen?
  #5  
Oud 11 August 2009, 17:58
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Je hebt het icoontje met succes veranderd maar nu wil hij niet meer openen?
inderdaad de app doet niet meer open maar ik kijk nog eens of ik geen foutjes gemaakt heb heb de naam nochtans ook goed verandert
  #6  
Oud 11 August 2009, 17:58
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Als de spelling porecies hetzelfde is, zou het gewoon moeten werken. Denk ook aan hoofdletters.
  #7  
Oud 11 August 2009, 18:03
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Als de spelling porecies hetzelfde is, zou het gewoon moeten werken. Denk ook aan hoofdletters.
goed gevonden waar de fout zit .png stond dubbel
  #8  
Oud 11 August 2009, 18:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Nu doet hij het weer?
  #9  
Oud 11 August 2009, 19:30
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Nu doet hij het weer?
ja hoor mag alleen niet de naam veranderen met Rename anders zit hij weer vast maar dat is maar een detail
  #10  
Oud 11 August 2009, 20:04
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Niet? Dat heeft toch niks te maken met je icon als je geen theme gebruikt, Hoe je hem ook noemt, hij blijft volgens mij de Icon.png pakken....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Groups App gebruiken in phone screen Svenninho iPhone Apps 1 23 September 2009 21:21
icoontje naast batterij-icoontje maltje Archief 1 9 June 2009 22:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:45.