rdp lite

rdp lite discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) ik kom niet in me computer met dit programma ik heb me ip-adres en de standaard poort in gevuld weet iemand wat ik fout doe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 February 2010, 21:25
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 7
Question rdp lite

ik kom niet in me computer met dit programma ik heb me ip-adres en de standaard poort in gevuld weet iemand wat ik fout doe hoe los ik dit op
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad rdp lite en vista andyz Desktop-applicaties 0 4 February 2011 22:25
RDP filemanager Albert_Dijkstra iPhone Apps 0 7 September 2010 15:14
RDP lite beheersmachtigings problemen timroewen iPhone algemeen 0 4 February 2010 11:30
Jaadu RDP Pelle4495 iPhone Apps 5 30 October 2009 18:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:10.