Jaadu RDP

Jaadu RDP discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de laatste tijd een probleem met jaadu rdp. vroeger verbond jaadu rdp connect wel en vond ik mijn iPhone via wifi verbond een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 October 2009, 16:26
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard Jaadu RDP

Ik heb de laatste tijd een probleem met jaadu rdp.
vroeger verbond jaadu rdp connect wel en vond ik mijn iPhone via Wi-Fi verbond een keer en daarna werkte het over 3g.
sinds kort heb ik een TimeCapsule gekocht voor backup van mijn mac en sneller netwerk.
toen ik weer verbond met jaadu rdp kreeg ik de fout: unable to configure router of zo iets.
toen heb ik hem handmatig ge configureerd en werkte het via Wi-Fi maar zodra ik de verbinding met Wi-Fi verbrak en via 3g verbond kreeg ik connection error.
ik zette de poort op de time capsule open maar dat deed helemaal niets.
een korte tijd later krashte mijn computer en moet ik windows vista ultimate x64 op nieuw installeren (mijn enigste windows by the way) en toen als ik jaadu rdp downloade (ik heb alle instrukties van de site precies opgevolgd en de poort op de time capsule staat nog altijd open) krijg ik NoRDP server found on port 3389.
dan zeg ik bij advanced optinons skip local port search en druk ik op retry.
dan zegt windows abrubt: jaadu rdp werkt niet meer er is een probeel opgetreden waardoor het programma niet meer werkt enzovoort.
ik weet niet goed meer wat ik moet doen.
handmatige configuratie werkt niet en de automatische werkt ook niet.
als ik dit geweten had had ik nooit 20 euro uitgegeven aan de app.
toen was windows nog alles voor mij.
Hate windows

als iemand wat weet hoor ik het graag
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 October 2009, 17:18
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

misschien heeft je TimeCapsule het ip van je mac of je iphone overgenomen en heeft jem ac nu een ander ip..??
En klopt de forwarding niet meer in je router..?
  #3  
Oud 30 October 2009, 00:08
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

even voor de duidelijk heid: je kan jaadu rdp alleen maar installeren op een windows.
dus doe ik het om mijn windows bak (het is zowiso geen goed idee om een macbook air de hele dag aan te hebben staan)
en de time capsule heeft direct verbinding met de internet modem.
daar zijn voor de rest geen instellingen mogelijk.
en ook al waren die daar was het met de oude router (Liksys wrt 54 g) geen probleem.
(nu zal dat wel weer een probleem zijn met de crashende rdp connect)
en de poort waardoor het verbind is niet anders en staat nog altijd open voor het gehele netwerk.
  #4  
Oud 30 October 2009, 19:53
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

Het is me gelukt!
Het was uiteindelijk de truc om de beta versie van Jaadu rdp connect te installeren en daarna de poort in de timecapsule weer goed open te zetten naar mijn ip.

PS: Moderator, topic mag dicht
  #5  
Oud 30 October 2009, 19:55
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Omdat andere mensen nog iets kunnen hebben aan jouw oplossing voor dit probleem ga ik het topic openlaten
  #6  
Oud 30 October 2009, 19:56
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

Zo dat was snel!
Doe maar wat jouw het beste lijkt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
RDP filemanager Albert_Dijkstra iPhone Apps 0 7 September 2010 16:14
rdp lite 96359635 iPhone Apps 0 4 February 2010 22:25
Jaadu vnc parrish iPhone Apps 18 28 September 2009 22:06
Jaadu Click veilig ?! koolenboer iPhone Apps 4 7 September 2008 12:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:22.