Jaadu vnc

Jaadu vnc discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb het programmatjes Jaadu VNC via de appstore gekocht, ik heb dit geinstalleerd op een PC met Vista en een PC met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 03-01-09, 21:36
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 18
Standaard Jaadu vnc

Beste mensen,

Ik heb het programmatjes Jaadu VNC via de appstore gekocht, ik heb dit geinstalleerd op een PC met Vista en een PC met XP.

Op vista werkt het allemaal perfect! maar op de xp computer heb ik een probleem. De log geeft het volgende aan:

[SIZE=1]VNC server not found on port 5900.
[/SIZE]
Ik heb alles volgens de handleiding geinstalleerd. Heeft iemand een idee waar het probleem zit??

Bedankt alvast
[SIZE=1]


[/SIZE]
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-01-09, 21:39
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Standaard

Heb je alles wel goed ingevult?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 03-01-09, 21:48
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Wat bedoel je precies met "ik heb dit geinstalleerd op een PC met Vista en een PC met XP", het is een programma voor de iPhone, dus wat heb je precies op de PC genstalleerd?
__________________
...
  #4  
Oud 03-01-09, 21:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 50
Standaard

Waarschijnlijk Jaadu Connect en een VNC-server, die heb je hier voor nodig.
  #5  
Oud 03-01-09, 22:03
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 18
Standaard

Je zal op je pc tightvnc en vnc connect moeten installeren om via je iphone de pc te kunnen bedienen!

Op mijn computer met vista werkt het perfect alleen op de andere computer met daarop xp krijg ik de foutmelding die ik in de openingspost aangeef
  #6  
Oud 04-01-09, 13:26
yvesdeclercq's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 37
Standaard

Ik heb op de pc met Xp real vnc staan ( gratis te downloaden en op de iphone veency uit cydia) daar werkt alles perfect mee. en alles gratis
  #7  
Oud 04-01-09, 13:37
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 658
Standaard

Als het zegt dat een probleem met port 5900 is zal dat wel niet goed zijn, ik heb hier zelf de ballen verstand van misschien weet iemand anders het?
  #8  
Oud 04-01-09, 14:07
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 18
Standaard

nah probleem een is opgelost. Was nod32 die toegang blokkeerde. Volgende probleem dient zich echter aan.

Hij blijft aangeven het volgende aangeven "UPnP / PMP not found"

Router staat upnp op enable en poorten zijn geforward...iemand een idee??
  #9  
Oud 04-01-09, 16:01
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_
Standaard

Ik had t zelfde! Ik gebruik wel mac..

Gelukkig studeert me broer Technische Informatica, dus die heeft me geholpen.
Hij heeft iets in de router ingesteld zodat ik via t internet op de server kan o.i.d....
(Ik heb zelf er de ballen verstand van..)

Het werkt nu wel perfect, Ik heb Vine Server altijd aanstaan en ik gebruik nu GEEN 'Jaduu VNC Connect'
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #10  
Oud 04-01-09, 16:26
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 18
Standaard

Ehmmm heb je jaduu wel op je iphone geinstalleerd?

Tsja mijn router staat volgens mij goed. Als er iemand hierover suggesties heeft dan zijn ze welkom
  #11  
Oud 04-01-09, 16:28
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_
Standaard

Uiteraard heb ik Jaadu op me iPhone, dus ik gebruik nu Jaadu VNC zonder gebruik te maken van Jaduu VNC Connect
  #12  
Oud 04-01-09, 21:55
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 18
Standaard

probleem opgelost

Het probleem zat inderdaad in Jaadu connect. Dit programma benaderd poort 5382 automatisch. Daardoor was firewall niet goed geconfigureerd. Ik heb zoals boven genoemde poster Jaadu connect van pc verwijderd en de iphone handmatig ingesteld op poort 5900.
  #13  
Oud 08-02-09, 22:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 55
Standaard Jaadu VNC probleem

Heb hem inmiddels werkend, met dank aan een tut op youtube.com

Laatst gewijzigd door xBram; 08-02-09 om 23:25. Reden: Probleem opgelost
  #14  
Oud 08-02-09, 22:53
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Arrow

Discussies samengevoegd.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #15  
Oud 09-02-09, 15:49
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_
Standaard

Nog steeds tevreden met Jaduu
  #16  
Oud 08-06-09, 17:31
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 7
Standaard

Hallo, ik heb ook een probleem met Jaduu. Nogal een verhaal, dus ik zal het even samenvatten:

Ik gebruik v2.0.6 (Beta), als ik echter wil connecten dan zegt hij connectivity test failed. De website van Jaduu biedt een scala aan oplossingen maar niets werkt. Het fundamentele probleem is dat de port die Jaduu gebruik maar geblokt blijft. Ondanks dat ik Avira en Windows Firewall heb uitgeschakeld. Ik heb de firewall van zowel mijn Alice Modem (copperjet 1616) als mijn router uitgeschakeld (upnp staat aan). Alle tips van de Jaduu-site helpen niet en ik begin me serieus af te vragen wat in godsnaam het probleem is. Ik gebruik Open Port Check Tool om te checken of de port open staat.

Het verwachte advies zou zijn: gebruik de manuele installatie en open de poorten handmatig, maar ik zie misschien iets over het hoofd. Bovendien is dat zoveel moeite

Iemand een tip?

Alvast bedankt.
  #17  
Oud 17-06-09, 10:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 51
Standaard

Edit: Heb het goed gekregen, toch bedankt voor jullie hulo!

Laatst gewijzigd door Drumpie; 17-06-09 om 11:06.
  #18  
Oud 28-09-09, 22:01
Mikatjuh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 59
Standaard Jaadu VNC Connect met 3g

Hallo iedereen,

Ik heb een vraag.
Is het mogelijk dat ik Jaadu VNC kan gebruiken als ik niet met mijn Wi-Fi netwerk verbonden ben, en dat ik het gewoon via 3g kan gebruiken?

Groeten, Mika
  #19  
Oud 28-09-09, 22:06
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

//topic's samengevoegd
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jaadu RDP Pelle4495 iPhone Apps 5 30-10-09 19:56
Jaadu Click veilig ?! koolenboer iPhone Apps 4 07-09-08 12:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:05.