nieuwe iphone maar nog geen internet

nieuwe iphone maar nog geen internet discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb net een Iphone 3G S gekregen van mijn werkgever. Geen ondersteuning maar ik hen geen idee hoe ik op het internet kom. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 June 2010, 19:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2010
Locatie: tuil
Berichten: 1
Standaard nieuwe iphone maar nog geen internet

Hallo Ik heb net een Iphone 3G S gekregen van mijn werkgever. Geen ondersteuning maar ik hen geen idee hoe ik op het internet kom. Wi-Fi lukt wel maar via mijn KPN abo voice en data krijg ik geen 3G icoontje!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 June 2010, 14:33
Ducati_Corse's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 30
Standaard

Heb je zelf al even google geraadpleegd ?

1e hit op google als ik zoek op "kpn iphone 3gs internet instellingen" is :

KPN - Apple iPhone 3G - Internet - handmatig instellen

De internet instellingen van de 3Gs en 3G zullen wel niet veel van elkaar verschillen, denk dat je er zo wel uit komt.... Anders ff weer googlen
  #3  
Oud 29 June 2010, 22:52
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 3
Standaard

hallo allemaal ik kan wel op gewone netwerk op mijn iphone maar zodra ik via 3g wil internetten krijg ik pdp of zo iets neit geactiveerd.......ik heb een voadone abbononoment
  #4  
Oud 30 June 2010, 14:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: Sweet Lake City
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar pklerks
Standaard

@ Alia,

Instellingen-->Algemeen-->Netwerk-->Mobiele datanetwerk

Vul bij APN office.vodafone.nl in
en bij gebruikersnaam en wachtwoord Vodafone (met een hoofdletter V)

Laat even weten of het gelukt is, bij mij wel
  #5  
Oud 30 June 2010, 17:04
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pklerks Bekijk bericht
@ Alia,

Instellingen-->Algemeen-->Netwerk-->Mobiele datanetwerk

Vul bij APN office.vodafone.nl in
en bij gebruikersnaam en wachtwoord Vodafone (met een hoofdletter V)

Laat even weten of het gelukt is, bij mij wel
Ik weet niet heb hem niet via werk h
  #6  
Oud 30 June 2010, 17:06
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

je weet niet wat voor provider je hebt? als je je sim in je telefoon doet staat er links boven in je net werk naam toch ?

als het toevallig sympac is je provider die wel meer bedrijven hebben werken de kpn settings
  #7  
Oud 30 June 2010, 17:08
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alia Bekijk bericht
Ik weet niet heb hem niet via werk h
je moet live.vodafone.com invullen ipv office.vodafone.nl
__________________

  #8  
Oud 30 June 2010, 17:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 1
Standaard

Thnx! Dit was even info die ik zocht... Heb net IOS4 op mn 3gs gedownload, en kon vanaf dat moment het internet niet meer op. Nu dus weer wel... Bedankt! en mn mail doet het dus ook weer. Nu nog uitvinden hoe ik Documents To Go met mn desktop kan koppelen, want dat lukt nog niet met de manual... Iemand suggesties? Mijn desktop meldt dat hij mn Iphone niet kan vinden (Wi-Fi)..
  #9  
Oud 30 June 2010, 23:39
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
je moet live.vodafone.com invullen ipv office.vodafone.nl
Bedankt het is gelukt ik hoef hiervoor toch niet extra te betalen ik bedoel niet meer dan mijn internet abbonoment
  #10  
Oud 31 July 2010, 20:16
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Locatie: Roermond
Berichten: 53
Standaard

als je een internet abonnement hebt, dan hoef je niet meer te betalen nee, dan behalve je internetabonnement.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wie heeft 50 eur aanbetaald bij t-shop maar nu nog geen iphone? borgqueenx T-Mobile 132 18 September 2010 12:23
iPhone 4: wel een tethering verbinding, maar geen internet pdewildt iPhone algemeen 0 16 August 2010 13:39
iPhone: Franse iphone unlock & jb maar nog geen Wi-Fi Jalla Jailbreak 3 13 August 2010 17:23
iPhone geupdate naar 2.0.1, maar geen internet nerotje iPhone algemeen 6 29 September 2008 01:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:37.