Geen Appstore..?

Geen Appstore..? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste forumleden, Ik heb even een vraag namens mijn vriendin! Zij heeft een Ipod touch met versie 1.1.5. (4B1) , model MA623ZD. Nu heeft zij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 July 2010, 22:46
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 2
Arrow Geen Appstore..?

Beste forumleden,

Ik heb even een vraag namens mijn vriendin! Zij heeft een Ipod touch met versie 1.1.5. (4B1) , model MA623ZD.
Nu heeft zij geen app store applicatie op haar Ipod touch staan waardoor zij geen applicaties erop kan zetten en ook geen spelletjes kan spelen en downloaden..

Kan dat niet op deze Ipod of weet iemand hoe ik dit erop kan zetten zodat ze niet steeds mijn Ipod hoeft te lenen om spelletjes te spelen

Bij voorbaat dank!

Cheers
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 July 2010, 22:51
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Je moet je iPod updaten naar firmware 3.1.3 door op 'Update' te drukken in iTunes.
  #3  
Oud 6 July 2010, 00:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 2
Standaard

Ik heb de Ipod aangesloten op Itunes maar hij is niet verder te updaten zegt het.. De Ipod mist gewoon het App store icoon waardoor we er dus geen spelletjes op kunnen zetten..

Miss langs een Apple winkel gaan en even navragen hoe het zit aangezien hij niet verder is up te daten of weet iemand hier hoe of wat..? :$
  #4  
Oud 22 July 2010, 11:42
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Berichten: 2
Standaard Icoon App Store verdwenen van iPhone

Mijn vriendin heeft precies hetzelfde probleem alleen met haar iPhone, sinds gisteren.
Ze heeft haar iPhone 3G ge-updated en nu is het icoon van de App Store verdwenen van haar iPhone.
Ze had hem juist ge-updated omdat haar software te oud was voor de meeste Apps.

Wie weet een oplossing?
Groetjes,

Inmiddels is het probleem op gelost. App Store Icoon stond er gewoon weer.

Laatst gewijzigd door IngeKlaver; 25 July 2010 om 11:00.
  #5  
Oud 28 July 2010, 11:50
» iPod touch 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 1
Standaard Apps van iTunes naar iPod Touch

Ik heb hetzelfde probleem als Weijers - alles geprobeerd, maar het blijft niet lukken... wie kan helpen?

probleem is inmiddels opgelost via Redsnow

Laatst gewijzigd door Hendrik2010; 29 July 2010 om 13:17. Reden: probleem oplgelost
  #6  
Oud 22 December 2010, 17:39
» iPod touch 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Berichten: 2
Standaard Geen appstore

Beste Forum leden,

Ik heb idd het zelfde (geen appstore op ipod )probleem zoals hierboven genoemd identieke firmware etc
Wie kan mij helpen waar ik de oplossing kan vinden.





Thnx Verry much

Jim
  #7  
Oud 22 December 2010, 17:48
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Kun je niet gewoon Shift + Herstellen drukken en dan een andere software selecteren..?
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #8  
Oud 22 December 2010, 19:48
» iPod touch 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Berichten: 2
Standaard Geen appstore

Beste Wiefring,

Bedankt

Dat werkt idd maar dan moet ik wel de juiste firmware (update hebben)

Ik heb alleen de 1.15 software die ik kan vinden, en die staat ook op ipod.
Blijft dus zelfde probleem


Grt Jim

Laatst gewijzigd door nincojim; 22 December 2010 om 19:54.
  #9  
Oud 22 December 2010, 19:50
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nincojim Bekijk bericht
Beste Wiering,

Bedankt

Dat werkt idd maar dan moet ik wel de juiste firmware (update hebben)

Ik heb alleen de 1.15 software die ik kan vinden, en die staat ook op ipod.
Blijft dus zelfde probleem


Grt Jim
Met een beetje goed google-gebruik kun je vast een goede firmware vinden die je erop kunt gooien, en dan zou 'ie gewoon weer goed moeten werken.
  #10  
Oud 25 December 2010, 13:14
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb de firmware gedownload en dan?
  #11  
Oud 25 December 2010, 14:18
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Dan gebruik je shift + herstellen, en dan klik je op dat firmware bestand. Waarna hij gaat herstellen op dit bestand!
  #12  
Oud 25 December 2010, 15:09
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2010
Berichten: 2
Standaard

ik heb je app atore nu op mn ipod maar hoe kan je gratis apps downloade n zonder dat je rekeninggegevens hoeft te vullen?
  #13  
Oud 26 December 2010, 22:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2010
Berichten: 30
Standaard

Instellingen>algemeen>beperkiningen>'alles aanzetten'
  #14  
Oud 27 December 2010, 10:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2010
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar knaap1
Standaard ik heb een 3gs 16g en er staat een slotje met een cirkel boven in mijn display

ik ben wil, ik heb een 3 GS 16G na het updaten heb ik ineens een slotje met een cirkel eromheen ik heb al van alles geprobeerd maar niks lukt mijn scherm kanteld ook niet meer bij bij het maken van een mail. kan iemand hiermee helpen. gr Wil
  #15  
Oud 27 December 2010, 10:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2010
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door knaap1 Bekijk bericht
ik ben wil, ik heb een 3 GS 16G na het updaten heb ik ineens een slotje met een cirkel eromheen ik heb al van alles geprobeerd maar niks lukt mijn scherm kanteld ook niet meer bij bij het maken van een mail. kan iemand hiermee helpen. gr Wil
Voortaan even een nieuw topic maken, maar ik snap dat het hinderlijk is, ik heb zelf. itouch 2G, mn pa iPhone 4, hij heeft het ook gehad. hij heeft het door 'n techneut op van zn werk laten doen, maarhij zij; Helemaal resetten. (KOPIEER AL JE APPS NAAR ITUNES. ZO GAAN ZE NIET VERLOREN).
veel succes.
Als het niet werkt, zou ik toch even langs lopen bij de T-for-telecom of een andere telefoon speciaal zaak.

Groeten, & nog een prettig nieuwjaar.
  #16  
Oud 27 December 2010, 10:54
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

@liekeee
Gewoon bij je account aanvinken dat je geen betalingsmiddelen hebt, dus dat áls je betaalde apps wilt, dat je dit doet via een iTunes kaart!
  #17  
Oud 28 December 2010, 07:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2010
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar knaap1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Westwood Bekijk bericht
Voortaan even een nieuw topic maken, maar ik snap dat het hinderlijk is, ik heb zelf. itouch 2G, mn pa iPhone 4, hij heeft het ook gehad. hij heeft het door 'n techneut op van zn werk laten doen, maarhij zij; Helemaal resetten. (KOPIEER AL JE APPS NAAR ITUNES. ZO GAAN ZE NIET VERLOREN).
veel succes.
Als het niet werkt, zou ik toch even langs lopen bij de T-for-telecom of een andere telefoon speciaal zaak.

Groeten, & nog een prettig nieuwjaar.
Hi Westwood,
thanks voor je reactie
Ik heb al gevonde wat het is, het is zo dat mijn iPod app aanstond en dan krijg je dat tekentje (slotj met cirkel) dus het probleem is opgelost.

Fijne jaarwisseling gewenst
  #18  
Oud 24 April 2011, 21:37
» iPod touch 8GB (v4)  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2011
Berichten: 1
Red face

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door liekeee Bekijk bericht
Ik heb de firmware gedownload en dan?


hee ik heb het zelfde probleem maar waar kan ik firmware downloaden?? het lukt me echt niet HELP AUB....
  #19  
Oud 13 July 2011, 19:33
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Dan gebruik je shift + herstellen, en dan klik je op dat firmware bestand. Waarna hij gaat herstellen op dit bestand!
Hoi,

ik heb dus ook dat probleem, heb geprobeerd wat hier op het forum staat
maar nadat ik de juiste firmware heb geopend, komt er een venstertje met
'De iPod kan niet worden hersteld, omdat het firmwarebestand niet compatibel is.'

Lukt het dan gewoon niet met mijn iPod?
Of kan het zijn dat ik de verkeerde firmware heb gedownload?

Bedankt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen 'koop' icoontje bij de AppStore fronix iPhone Apps 6 27 February 2011 16:44
Geen wachtwoord invoeren appstore? steven079 iPhone Apps 0 22 August 2010 09:11
Appstore: geen background check / geeft geen updates aan in badge indicator Lezz iPhone Apps 0 2 June 2009 11:34
Windows: Na nummerverhuizing geen connectie met appstore.. Marcel_073 iTunes 5 5 November 2008 13:28
Waarom geen appstore app? stufuproar Jailbreak apps en thema's 2 5 September 2008 11:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:50.