Scanner alleen voor IOS4

Scanner alleen voor IOS4 discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Graag zou ik de barcode scanner willen installeren. De versie die na het scannen via bv. kieskeurig laat zien waar dit product het goedkoopst is. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 July 2010, 09:18
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 37
Standaard Scanner alleen voor IOS4

Graag zou ik de barcode scanner willen installeren. De versie die na het scannen via bv. kieskeurig laat zien waar dit product het goedkoopst is.

Dit werkt volgens Itunes alleen op IOS 4.0 en ik heb 3.1.3. Is er van dit, of een dergelijk programma ook een eerdere versie te downloaden die wel werkt op FW 3.1.3?

Thanks!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 July 2010, 09:20
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Die werken ook allemaal op eerdere firmware versies. Er is gewoon een extra ondersteuning voor iOS4 toegevoegd.
  #3  
Oud 2 July 2010, 09:22
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 37
Standaard

Als ik die download via itunes en installeer krijg ik de melding dat deze versie niet geschikt is voor mijn iphone. Moet ik die dan anders installeren?
  #4  
Oud 2 July 2010, 09:22
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Welke barcode scanner is dat dan?
  #5  
Oud 2 July 2010, 09:34
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 37
Standaard

Dat zou ik even thuis moeten nakijken straks. Volgens mij heet die 'Barcode Scanner'. Het is een blauw icoontje met een streepjescode erop.
  #6  
Oud 2 July 2010, 10:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 262
Standaard

Als je de app Barcode bedoelt, die werkt hier gewoon op me iphone 3g met 4.0.

De vereisten geven wel aan dat IOS 4.0 nodig is, of hoger.
  #7  
Oud 2 July 2010, 10:04
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rene3g Bekijk bericht
Als je de app Barcode bedoelt, die werkt hier gewoon op me iphone 3g met 4.0.

De vereisten geven wel aan dat IOS 4.0 nodig is, of hoger.
Ja dat las ik ook idd! Raar...
  #8  
Oud 2 July 2010, 10:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 262
Standaard

Ik heb mijn reactie aangepast, er is idd 4.0 vereist.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door faldera Bekijk bericht
Ja dat las ik ook idd! Raar...
  #9  
Oud 2 July 2010, 10:07
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als er uitdrukkelijk bijstaat dat het enkel voor iOS4 is, dan zegt het inderdaad genoeg natuurlijk ...
  #10  
Oud 2 July 2010, 10:11
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Als er uitdrukkelijk bijstaat dat het enkel voor iOS4 is, dan zegt het inderdaad genoeg natuurlijk ...
Maar er zijn nooit oudere versies te vinden? Diezelfde app werkte namelijk voorheen ook op 3.1.3
  #11  
Oud 2 July 2010, 10:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Daarom dat ik het vreemd vind dat ze zo ineens enkel ondersteuning geven voor iOS4

Is updaten naar iOS4 voor jou geen optie dan?
  #12  
Oud 2 July 2010, 10:15
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Daarom dat ik het vreemd vind dat ze zo ineens enkel ondersteuning geven voor iOS4

Is updaten naar iOS4 voor jou geen optie dan?
Nee helaas nog niet, omdat ik gebonden ben aan een jailbreak/unlock, welke alleen beschikbaar is voor 3.1.3. Dan maar even wachten.
  #13  
Oud 9 July 2010, 15:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Als je zoekt in apps in je iPhone naar streepjescodescanner (aan elkaar), dan vind je er 1 die wel werkt met 3.1.3. Dit is ook met een blauw icoontje en daarin een streepjescode.
  #14  
Oud 13 July 2010, 09:57
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MaartenS Bekijk bericht
Als je zoekt in apps in je iPhone naar streepjescodescanner (aan elkaar), dan vind je er 1 die wel werkt met 3.1.3. Dit is ook met een blauw icoontje en daarin een streepjescode.
Heb de app inderdaad gevonden! Thanks!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tekst scanner jacobla iPhone Apps 6 9 November 2010 21:44
Luchtvaart scanner Krusko iPhone Apps 5 14 October 2010 21:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:55.