Yelo telenet

Yelo telenet discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Nu we zijn overgeschakeld naar zomer uur staat de tvgids yelo niet meer juist loopt 1uur achter. Conclusie ik kan niets meer opnemen. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 April 2011, 11:57
wwl wwl is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2009
Berichten: 27
Question Yelo telenet

Hallo,

Nu we zijn overgeschakeld naar zomer uur staat de tvgids yelo niet meer juist loopt 1uur achter.
Conclusie ik kan niets meer opnemen.
Ik heb hem al verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar dit helpt niet.
Weet er iemand hoe je dit probleem oplost?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 April 2011, 13:07
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.744
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wwl Bekijk bericht
Hallo,

Nu we zijn overgeschakeld naar zomer uur staat de tvgids yelo niet meer juist loopt 1uur achter.
Conclusie ik kan niets meer opnemen.
Ik heb hem al verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar dit helpt niet.
Weet er iemand hoe je dit probleem oplost?
Kan jij niet inloggen bij m.tv.be ?
Anders moet je daar eens als het zou gaan proberen inloggen (onthoud mij wel niet aanvinken).
Ik heb me daar geruime tijd geleden wel voor ingeschreven als beta tester en daar kan je ook opnemen en staan de uren blijkbaar wel goed.

Voor de rest zal je moeten wachten tot wanneer ze het opgelost hebben.
  #3  
Oud 7 April 2011, 15:47
skf skf is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Hier zelfde probleem
Wou het melden aan Telenet, maar die geven nergens een meldingspunt prijs blijkbaar
  #4  
Oud 7 January 2012, 13:06
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Berichten: 3
Standaard

Sorry ik heb geen oplossing maar mijn geluid doet het ook niet alleen met oortjes bij telenet Yelo
  #5  
Oud 7 January 2012, 13:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Een paar dagen geleden liep de tv-gids bij mij ook achter.
Zeker geen uur, eerder 10 minuten.
Telkens ik op "Nu bezig" drukte schoven de tijdsbalkes wel op.
Na een keer of 5 a 6 drukken liep de tv-gids weer normaal.
Nu werkt Yelo terug normaal.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
krant lezen via Ipad 2? (HLN) - films kijken via Yelo (hotspot) stoffel1980 iPad algemeen 8 28 July 2011 17:57
Stream problemen met oa Yelo & Safari Miki99Ronaldo iPad algemeen 3 10 May 2011 10:36
yelo tv geen livebeelden 3Gjoker iPhone Apps 11 20 January 2011 23:18
Wi-Fi Telenet samoht Wi-Fi 6 15 February 2008 10:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:16.