yelo tv geen livebeelden

yelo tv geen livebeelden discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Ik heb Yelo geinstalleerd op mijn iPhone (3G) wifi actief (thuis draadloos netwerk waar ik geregeld op surf met mijn iphone), in de yelo ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 December 2010, 10:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 33
Standaard yelo tv geen livebeelden

Beste
Ik heb Yelo geinstalleerd op mijn iPhone (3G) Wi-Fi actief (thuis draadloos netwerk waar ik geregeld op surf met mijn iphone), in de yelo applicatie met telenet account succesvol aangelogd, maar wanneer ik naar live tv ga krijg ik de boodschap Ďer is een probleem met de netwerkverbindingí, tv-gids werkt wel, maar tv-theek dan weer niet. MIs ik nog iets?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 December 2010, 11:18
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Je hebt toch het juiste abbo? Dat wil zeggen internet en digitale televisie van Telenet op hetzelfde klantennr.
  #3  
Oud 19 December 2010, 11:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 33
Standaard

Ik had dit mss moeten vermelden, heb digicorder (digitale televisie), internet en telefonie bij Telenet.
  #4  
Oud 19 December 2010, 11:50
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Dan zou het moeten werken. Het is misschien een firewall probleem.
Yelo is nog in test fase.
Je kan je problemen achter laten op yelo.be
  #5  
Oud 19 December 2010, 14:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Net eens opgezet nu op canvas en werkt perfect hier .
  #6  
Oud 19 December 2010, 14:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 33
Standaard

Lukt hier nu ook. Bizar. Was nog aangelogd van de vorige keer toen het niet lukte, dus aan mijn inloggegevens zal het niet gelegen hebben. Mss oorzaak bij testfase.
  #7  
Oud 3 January 2011, 19:28
yvesdeclercq's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 37
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Alleen kan ik ook niets met de tv gids. Altijd geen data beschikbaar. Heb zowel digitale tv als internet en ben correct ingelogd. Bij live tv komt er ook op probleem met verbinding maar kan toch live kijken als ik op play druk. Al de rest werkt echter niet.
  #8  
Oud 3 January 2011, 19:36
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yvesdeclercq Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem. Alleen kan ik ook niets met de tv gids. Altijd geen data beschikbaar. Heb zowel digitale tv als internet en ben correct ingelogd. Bij live tv komt er ook op probleem met verbinding maar kan toch live kijken als ik op play druk. Al de rest werkt echter niet.
Is je digicorder interactief gemaakt??
  #9  
Oud 3 January 2011, 20:32
yvesdeclercq's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nolfie Bekijk bericht
Is je digicorder interactief gemaakt??
Euh en hoe da je dat? Ik kan hem wel online programmeren als ik naar de mobiele site van telenet surf. M.tv.be. Maar niet via yelo.
  #10  
Oud 18 January 2011, 21:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 1
Standaard yelo tv geen livebeelden

Ik heb Yelo geinstalleerd op mijn iPhone en ipod.Op de ipod werkt Yelo super maar op de iphone nada njet. Er komt een foutmelding met "er is een probleem met de netwerkverbinding". Iemand die een oplossing heeft???
  #11  
Oud 19 January 2011, 22:38
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2010
Locatie: France
Berichten: 12
Standaard

Meschien een sleche opmerking
Heb je u Wi-Fi opengezet en code juist ingevoerd
Nu ik weet 1 ding als je ermee kijkt
Zijn ze wel ongeveer 2 minuten later dan normaal aan het uitzenden
Dus geen echte livestream
En jammmer dat je het niet kan gebruiken in het buitenland
En toch moet je lid zijn van telenet
  #12  
Oud 20 January 2011, 23:18
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascal666 Bekijk bericht
Meschien een sleche opmerking
Heb je u Wi-Fi opengezet en code juist ingevoerd
Nu ik weet 1 ding als je ermee kijkt
Zijn ze wel ongeveer 2 minuten later dan normaal aan het uitzenden
Dus geen echte livestream
En jammmer dat je het niet kan gebruiken in het buitenland
En toch moet je lid zijn van telenet
Het signaal doorzenden zal altijd wat achterop zitten, dat is normaal, ga eens van analoog naar digitaal en zie eens welke beeld het snelst word getoond? Juist, analoog is sneller natuurlijk.
Bij yelo is het idd wel opvallend ze heel wat achter zitten, met mijn slingbox zit ik ook achter maar toch belange zoveel niet of toch zeker niet de eerste minuten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Yelo telenet wwl iPhone Apps 4 7 January 2012 13:41
krant lezen via Ipad 2? (HLN) - films kijken via Yelo (hotspot) stoffel1980 iPad algemeen 8 28 July 2011 17:57
Stream problemen met oa Yelo & Safari Miki99Ronaldo iPad algemeen 3 10 May 2011 10:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:26.