Safari pagina in beginscherm zetten

Safari pagina in beginscherm zetten discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik in safari zit en ik wil een pagina aan mijn beginscherm toevoegen, doet deze het niet. Ik kan wel een naam opgeven zeg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 July 2011, 21:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2011
Berichten: 13
Standaard Safari pagina in beginscherm zetten

Als ik in safari zit en ik wil een pagina aan mijn beginscherm toevoegen, doet deze het niet. Ik kan wel een naam opgeven zeg maar, maar als ik op 'ok' druk verschijnt er geen icoontje op het beginscherm. Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 July 2011, 22:11
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 204
Stuur een bericht via MSN naar iDMi Stuur een bericht via Skype™ naar iDMi Send a message via twitter to iDMi
Standaard

hey wat grappig... ik gebruik die functie eigenlijk nooit, maar ook bij mij werkt het niet...
__________________
iPhone 5 [6.1 JB] iPhone 4S [6.1] iPad 2 Wi-Fi [6.1] iPod touch 2G [4.2.1] iMac 24" [Lion] MacBook Pro 15" [Lion]
  #3  
Oud 1 August 2011, 23:05
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

Hmm bij mij werkt het wel... iPhone 3Gs 4.3.5 met JB.
Weetje zeker dat je op beginscherm drukt? en niet op bladwijzer? Ik ging het net testen en drukte de eerste keer ook op bladwijzer namelijk...
Als ik dan op beginscherm druk, moet ik een naam op geven(Bij YouTube staat hij al goed), en druk ik op ''OK'', dan gaat hij naar mn springboard, en laat hij zien waar de webapp staat...
  #4  
Oud 1 August 2011, 23:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2011
Berichten: 13
Standaard

Oke, nja ik weet wel zeker dat ik het goed doe. ik heb het namelijk al 1 keer eerder gedaan en toen deed ie het wel, maar toen verwijderde ik die webapp weer en toen ik daarna weer eentje wilde proberen deed ie het niet meer.. Als ik een naam op geef, en ik druk op OK dan springt ie gewoon naar mn springboard zonder dat er iets nieuws bij staat.. ik vreesde al dat het door mn jailbreak komt, maar dat is dus niet het geval
  #5  
Oud 1 August 2011, 23:47
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Josser Bekijk bericht
Oke, nja ik weet wel zeker dat ik het goed doe. ik heb het namelijk al 1 keer eerder gedaan en toen deed ie het wel, maar toen verwijderde ik die webapp weer en toen ik daarna weer eentje wilde proberen deed ie het niet meer.. Als ik een naam op geef, en ik druk op OK dan springt ie gewoon naar mn springboard zonder dat er iets nieuws bij staat.. ik vreesde al dat het door mn jailbreak komt, maar dat is dus niet het geval
Nee, Jailbreak 'veroorzaakt' dat niet. Er zijn soms wel wat bugs(net als de bug met Jailbreakme, dat de cameraconnector op de iPad2 het niet meer deed.) Maar die worden al snel gevonden en er uit gevist.

Maar OT: Dan weet ik het ook niet,

Ben zelf nu mn iPhone aan het restoren, veel crashende apps:S Misschien een optie?
  #6  
Oud 2 August 2011, 00:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2011
Berichten: 13
Standaard

Heb ik ook al een keer gedaan (per ongeluk nog wel ) dus dat laat ik maar achterwege.. Maakt ook verder niet zoveel uit, vond het alleen jammer.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
pagina openen niet mogelijk safari kan de pagina niet openen, omdat... m-jay iPhone algemeen 5 18 December 2011 17:59
Safari probleem,kan geen koppeling maken naar beginscherm Boes40 iPad algemeen 1 9 July 2011 23:46
Safari pagina's ridsel Desktop-applicaties 2 27 October 2009 18:19
halve pagina in Safari Remek iPhone algemeen 0 30 June 2009 22:55
Safari pagina op springboard zetten pjotr28 Archief 3 18 September 2008 19:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:17.