Tomtom start niet op

Tomtom start niet op discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net tomtom west europa 1.9 op mijn iPhone gezet. Alleen als ik nu de app aan klik komt hij niet verder dan het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 January 2012, 02:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: GEL
Berichten: 14
Standaard Tomtom start niet op

Ik heb net tomtom west europa 1.9 op mijn iPhone gezet.
Alleen als ik nu de app aan klik komt hij niet verder dan het zwarte scherm met tomtom er op.
Al meerde malen geinstalleerd, maar heeft geen nut.

Wat zou ik kunnen proberen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 January 2012, 08:52
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Heb je de App op je iPhone zelf of op de PC gekocht?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 2 February 2012, 11:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Berichten: 1
Standaard Mij lukt het ook niet

Ik heb precies het zelfde probleem, altijd zonder problemen gewerkt en nu ineens doet de TOMTOM app het niet meer. ik heb er 69,95 voor betaald en wil het dan wel graag kunnen gebruiken. Meerdere keren opnieuw ge´nstalleerd maar geen verbetering. Zie alleen het opstart scherm met Tomtom in het midden en dan kickt de iPhone de app. (Iphone 3gs 32GB, 5.0.1.)

Iemand enig idee hoe dit opgelost kan/moet worden.

alvast bedankt
  #4  
Oud 9 February 2012, 12:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 17
Standaard TOMTOM 1.9 niet werkend te krijgen.

Hier hetzelfde probleem. Had de App op mijn PC opgeslagen en krijg hem nu op mijn 3GS niet meer aan de praat. Zegt steeds tijdens installeren dat dit is mislukt. In de Itunes dierctory op C: staat hij gewoon opgenomen.
Wie heeft een gouden tip.
Ik gebruik twee toestellen een iPhone 4 en een 3GS. Na jailbreak op de 4 gewoon te installeren maar op 3GS niet.
Bij 4.3.2 werkte dit op beide toestellen zonder problemen
  #5  
Oud 9 February 2012, 13:00
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Wat bedoel je met "opgeslagen" en "installeren"?

Als je TomTom op je PC hebt gekocht staat die toch meteen in je iTunes library en hoef je alleen maar te synchroniseren?
  #6  
Oud 11 February 2012, 10:09
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 17
Standaard

dat is het nu juist, lijkt steeds te synchroniseren maar balk loopt op telefoon steeds wat achter op de sync.balk in Itunes en breekt dan op telefoon af als volgens de Itunes-balk de installatie klaar is.
  #7  
Oud 11 February 2012, 11:31
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Probeer hem dan eens rechtsteerks in de AppStore op je iPhone te kopen?

Als je dezelfde Apple ID gebruikt hoef je niet opnieuw te betalen.
Let wel op dat je precies dezelfde variant van TomTom koopt.
  #8  
Oud 11 February 2012, 12:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Keerbergen
Berichten: 10
Standaard

OkÚ ik heb een tijdje geleden dit probleem ook gehad en na lang zoeken de oorzaak gevonden!


Als je SPIRE hebt geinstalleerd (siri op iPhone 4) werkt tomtom niet meer. Dat was het probleem bij mij en na wat googlen blijkt dat dit een algemeen probleem is. Dus als je spire er hebt opstaan en je wil tomtom gebruiken, verwijder dan eerst spire.
  #9  
Oud 11 February 2012, 21:33
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 17
Standaard

Heb geen spire ge´nstalleerd. Wat is dat voor app. ??

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 februari 2012 om 21:35 ----------

Krijg het niet opnieuw ge´nstalleerd. Kom dus niet eens zover dat ik het kan kiezen op mijn 3GS
  #10  
Oud 12 February 2012, 00:06
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Wat gaat er dan mis als je de App meteen op je iPhone koopt?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24 August 2009 16:56
TomTom: Speculatie: TomTom Navigator 7 aangekondigd, TomTom is klaar voor de iPhone? iCulture iPhone Navigatie 0 29 May 2009 18:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:54.